|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 İnsanoğlu ölürken ne mi hisseder? Buyrun burdan yakın.. Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın
|
||
|
||
umarım yanarak,boğularak,kesilerek,cinayet vs şeklinde ölmeyiz ya sıcak yatağımıza bir gece yatarız ve sabah orda ölü olmak en güzeli
|
||
|
||
ilginç bilgiler teşekkürler.. ecelim gelsin bunları istemem
|
||
|
||
| Torun torbaya karıştıktan sonra, 70-80 yaşında ölmek iyidir herhalde... Şehit olmak en iyisi aslında ama o detaylı bir konu, şimdi ona hiç girmeyelim.. | ||
|
||
Çok saol...
|
||
|
||
umarım yanarak,boğularak,kesilerek,cinayet vs şeklinde ölmeyiz ya +1 katılıorum paylaşım için saol
sıcak yatağımıza bir gece yatarız ve sabah orda ölü olmak en güzeli ![]() |
||
|
||
| umarım bunları hiç birisi qibi olmas sonumuss | ||
|
||
Ufff... Bi acaip oldum şimdi.Can çekişerek ölmekten korkuyorum ben
|
||
|
||
| inş asılarak ölmem:D paylaşım için teşekkürler:D | ||
|
||
kafanın kesilmesi şeklinde ölme sırasında insanın kendi kafasını görmesi ne korkunç
|
||