|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 arkadaşlar burdan bize yarışmayla ilgili her türlü şeyi sorabilirsiniz... |
||
|
||
Ben Tasarım(çizim) yarışmasına katılmayı düşünüyorum. Elimde birkaç tane kara kalem çalışması var yetkili kim ve tam olarak nereye göndereceğim? Başka neler gerekiyor? (Bakalım ne kadar rezil olacağım, kendime güvenmiyorum )
|
||
|
||
selam yetkili ben tabiki katıl bende katılcam eşlik ederim yeterince güvendğin üzerinde çalıştığın çizimin varmı
|
||
|
||
| Evet var hatta tamamlanmış gönderebilirim ama nereye ? | ||
|
||
| bi dakika ya karakalem grafiti çalışmalarımızı koyabiliyor muyuz? | ||
|
||
| yarışma son tarine daha çok çok var ama eğer bitti hazırım diyorsanız hemen bana yollayabilirsiniz daha sonra yarışma son tarihinde yayınlanacak ve üyelerimiz tarafından her dal ayrı değerlendirilicektir oylamalarla... | ||
|
||
bi dakika ya karakalem grafiti çalışmalarımızı koyabiliyor muyuz? tabiki yarışmamız bir kaç daldan oluşuyor zaten yazdık oradada..ama şimdi buraya koymuyoruz eğer yarışmaya katılım içinse projen bana yolluyorsun..yok yarışma için değil diyorsan kültğr sanat bölümünde projeler topiği var..
|
||
|
||
| peki şimdi ben diyelim grafiti çalışmalarımla katılmayı düşünüyorum.Site ile ilgili bir çalışma olması gerekiyor mu? | ||
|
||
bu çocuğun sorusu hiç bitmiyorki tabiki olması gerekmez ama mantıklı düşünürsek tarzımızla müzik anayışımzla uyumlu birşeyler olursa daha faydalı olur ama tercih senin sen bilirsin
|
||
|
||
| kaç tane çalışma koyabiliriz sınırlama var mı?? | ||
|
||
Ben Tasarım(çizim) yarışmasına katılmayı düşünüyorum. Elimde birkaç tane kara kalem çalışması var yetkili kim ve tam olarak nereye göndereceğim? Başka neler gerekiyor? (Bakalım ne kadar rezil olacağım, kendime güvenmiyorum çizimde seninle kapışabilirim.
) |
||
|
||
oo vovv neo katılıyormusun sende ??
|
||
|
||
Ben Tasarım(çizim) yarışmasına katılmayı düşünüyorum. Elimde birkaç tane kara kalem çalışması var yetkili kim ve tam olarak nereye göndereceğim? Başka neler gerekiyor? (Bakalım ne kadar rezil olacağım, kendime güvenmiyorum çizimde seninle kapışabilirim. ) |
||
|
||
ölesin ölesin konuştuklarımızı untma
|
||
|
||
peki başka bişe sorcam 7. sorum falan heralde neyse şimdi yaptığımız bu grafitileri fotoğraf makinesi ile çekip göndericez mi yani ??
|
||
|
||
| o zaman ben hemen birkaç tane yolluyorum yarışmaya kadar birkaç tane daha yollarım (5i geçmez). | ||
|
||
yooo sen benim eve postayla yolla uyarmı
|
||
|
||
peki başka bişe sorucam arkadaşlar biriniz en azından yaptıınız çizimlerin bir tanesini gösterirmisiniz ona göre kasıcam karakalem çalışmama
|
||
|
||
yooo sen benim eve postayla yolla uyarmı o da olur sen istersen sana özel resim yaparım yollarım da sen iste ![]()
|
||
|
||
peki başka bişe sorucam arkadaşlar biriniz en azından yaptıınız çizimlerin bir tanesini gösterirmisiniz ona göre kasıcam karakalem çalışmama zuhahaha sakın kimse göstermesin bırakın kassın kendini ![]() hem kurallara aykırı hişştt ben gördüm bir tane
|
||
|
||
peki bişe daha sorucam kazanamayanlara çukulata var dimi teselli ödülü olarak çukulatayı garantileyelim de
|
||
|
||
sen bir liste yap ben öyle cevap veriyim sorularına tamam var herkese benden çukulata sen çok soru sordun sana iki tane
|
||
|
||
kaç tane çalışma koyabiliriz sınırlama var mı?? sınırlama şuan için yok katılımcılar kaç tane çıkarabilirler karar versinle herkes aynı sayıda versin..bunuda siz ayarlayın bence tek tasarımla yarışmak daha mantıklı ama
|
||
|
||
ama bişe daha sorucam ya fotoğraf makinesinin flash'ı eserimi yıpratırsa o zaman noolcak?
|
||
|
||
sen hazırlan yavrucum yarışmaya çiz resmini ben gelirim elimle almaya
|
||
|
||
| vallaha benim bi guns'n roses yazım vardı bi tane kabul ederseniz onu veririm türkrocker için çalışmalara başlıyım bari... bide bunu sadece düz çizgisiz kagıda yapıyoruz demi kareli kagıt falan olmaz... | ||
|
||
| tabi yani görünüş acısında daha iyi olur..boyutu istediğiniz kadar büyük veya küçük ayarlamak vs..serbest.. | ||
|
||
| Ben yaptığım resmi kurenaya teslim etmiştim şimdi kurena siteye pek uğramıyor ve yarışmayla ilgilenmiyor peki ben bu resmi kime teslim etmeliyim? | ||
|
||
NASIL KATILABİLİRİM murat10000
|
||
|
||
valla birşeye başladık ama sonu gelmedi buda ister istemez oldu neyse bir kaç üyede resimleri teslim etti elimde birşeyler var devam diyosanız edelim ama yoksa birşey boş yere devam edilmesin konuyu kaldıralım burdan..
|
||
|
||
| Ben vazgeçtim devam edicek hemde yeni resimlerle ama yarışma süresi uzatılsa ancak yetiştiririm Kazanırsam hiçbir şey istemiyorum. |
||
|
||
| valla bence yapan koysun eğlencesine yorum yaparız ben koyarım bi iki güne | ||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın İlk resim benden (tarayıcım kayıp oyüzden corel painterla yaptım umarım birşeye benzemiştir )
|
||