|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Mor ve Ötesi grubu yarışmaya 'Deli' adlı şarkıyla katılacak. |
||
|
||
| athenadan sonraki en iyi sarkı bence basarılar mor ve ötesine | ||
|
||
sıradan bir mvö şarkısı,farklı bir şeyler bekliyordum zaten bu yarışmaya katılmaları saçma oldu,onları kaybettik,geçmiş olsun
|
||
|
||
| hiç özel bir parça değil aynı ya diğer parçalarından bi farkı yok;D olmaz bence ya biraz daha farklı bir şeyler yapmalıydı.. |
||
|
||
| Beğenmedim ben.. Ya bi özelliği yok sıradan bi şarkı.. Bi şey yapamazlar bence.. | ||
|
||
geri çekilmek serbest mi
|
||
|
||
bu biz ![]() sizde iyiki bir iki sene önce metalle kazandınız artık birdaha kazanana kadar denemeye devam artık bana göre her sene bir kere yayınlanan müzik komedi show gibi geliyor eurovision
|
||