|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 sürekli taküp ettiklerniz neler paylaşın bizimle bakalım sitemiz nekadar duyarlı okumaya nekadar zaman ayırıyor öğrenelim...
|
||
|
||
mesela ben başlıyorum..şuan için takip ettiğim dergi level okurum baya tekloji vs konusunda sağlamdr..arada rolling stone..şimdilik kitap okumuyorum...iyi birşey bulrsam okurum varmı kitaptan anlayan??
|
||
|
||
| pcnet,pcword müzik dergisi okumam. gazete olarakta sabah. |
||
|
||
| Kitaplarda genelde fantastik ve gothic edebiyat tercih ederim.Eğer bir yazar önerseydim H.P. Lovecraft olurdu.(Biyografisini okuduktan sonra kitaplarının alınması gerektiğini sizde düşüneceksiniz heralde.)Takip ettiğim dergi olarak Headbang var ikinci sayıdan beri topluyorum.Level'ı takip ederim ama pek bi sürekliliği yok.Gazete olarak artık ne sabah ne milliyet ne de hürriyet okuyorum hepsi hükümetin yalakaları artık.
|
||
|
||
zaten gazateler önceden insanlara birşeyler katıyordu..! ama gümümzde birşeyler alıyor..! bakınız:posta magazin izleme oku resmen..ve içerikleride gayet normal geliyor insanlara.bir ikincisi haydar dümen..adamı görsem üstüne kusucam herkes bunların farkıda değil tabi
|
||
|
||
| Gazete : Hürriyet Dergiler: Milliyet Sanat, Billboard, Rolling Stone, K, Level, Chip, Lombak, National Geographic. Kitap: Ölüler Eviden Anılar & Dostoyevski okuyorum. (Mülksüzler & Ursula K. Le Guin tavsiye ederim). |
||
|
||
Her hafta Uykusuz
|
||
|
||
Her hafta Uykusuz ne dergisi o mizah mı?
![]() |
||
|
||
Evet penguen'den ayrılanlar kurdu dergiyi.. 1. sayıdan beri alıyorum hiç sıkılmadım..Kadrosu en iyi mizah dergisi bence 2.'de Lombak..
|
||
|
||
Evet penguen'den ayrılanlar kurdu dergiyi.. 1. sayıdan beri alıyorum hiç sıkılmadım..Kadrosu en iyi mizah dergisi bence 2.'de Lombak.. sağol bir daha ki sefere Uykusuz'u alıcam artık ![]() .
|
||
|
||
Seversin büyük ihtimalle.. Aldıktan sonra buraya yaz yorumunu ben merak ederim
|
||
|
||
Seversin büyük ihtimalle.. Aldıktan sonra buraya yaz yorumunu ben merak ederim Söz yazacağım , tavsiyen için çok sağol. ![]()
|
||
|
||
macho yu 1. sayısından beri alıyorum süper bir dergi. playboydan ayrılanlar kurdu. bence en iyi tahrik ve tahrib dergisi
|
||
|
||
Evet penguen'den ayrılanlar kurdu dergiyi.. 1. sayıdan beri alıyorum hiç sıkılmadım..Kadrosu en iyi mizah dergisi bence 2.'de Lombak.. beğenmedim, pengueni de sevmezdim zaten lombak'ın üstüne tanımam. ![]()
|
||
|
||
| dergi: Billboard, pc magazine Kitap Üstün dökmenin kitaplarını takip ederimm)
|
||
|
||
| Gazete:Cumhuruyet,Milliyet Dergiler: Pc Magzine,Penguen,Yüxexes,Karakalem |
||