|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Evet arkadaşlar eminimki, bulmacayı çözemeyen herkes bunu yapıyordur .. ( Bkz: Fotolara bıyık, sakal, saç, küpe vs. ) |
||
|
||
evet bi defa Hıncal Uluç'a bi bıyık çizmiştim mükemmel olmuştu keşke atmasaydım
|
||
|
||
|
||
|
||
sonra dur bakiyim arşivimde sakallı bi Hande Atatizi olması lazım
|
||
|
||
sonra dur bakiyim arşivimde sakallı bi Hande Atatizi olması lazım ![]() euhauhauhauha. bende en çok hatunlara yapıyordum daha komik olurdu ![]() hülya avşar mesela ona top sakal süper gitmişti
|
||
|
||
sonra dur bakiyim arşivimde sakallı bi Hande Atatizi olması lazım ![]() euhauhauhauha. bende en çok hatunlara yapıyordum daha komik olurdu ![]() hülya avşar mesela ona top sakal süper gitmişti ![]()
|
||
|
||
| Sibel Kekilliyi ben bulmacalarda hiç görmedim yaw? auhahuauhauhauahuha :D:D
|
||
|
||
Sibel Kekilliyi ben bulmacalarda hiç görmedim yaw? abi o (marka vermiyim) auhahuauhauhauahuha :D:D üstünde bi büyük yıldız olan gazete varya dur adamın adı neydi uğurböceği ercan mı ne onda görmüştüm bende
|
||
|
||
| ahuahuauha. günün tespiti
|
||
|
||
tayyibin yüzüne şey işte şey ondan
|
||