|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 23.07.1976 yılında Kars’ta hayata gözlerini açan Öztürk ilk ve ortaokul eğitimini İstanbul’da tamamladı. 19995’te amatör rock grubuna vokal yaparak başlayan müzik serüveni, çeşitli barlarda cover gruplarıyla devam etti. 1997 yılında çıkan, prodüktörlüğünü Ali Otyamın yaptığı “Güneş Sensiz Doğacak” adlı solo albümündeki “Kaç Gel” isimli şarkısına klip çekerek müzikseverlere sundu. Bir yandan “Güneş Sensiz doğacak” adlı albümünün konserlerine devam eden Öztürk, bir yandan da etnik ve deneysel bir çalışma olan vasiyet albümünün çalışmalarına başladı. 5 yıl aradan sonra, Deniz Yılmaz’ın prodüktörlüğünü yaptığı “Vasiyet” albümü ile Öztürk tekrar sevenleriyle buluştu. Albümden Yalnızım, Vasiyet, Düşman adlı şarkılara klip çeken Öztürk, Vasiyet albümünün konserlerinin yanı sıra, içinde bulunduğu “Hücum Kedi” adlı cover grubu ile uzun bir süre bar programlarında yer aldı. 2005 yılında Gökalp Ergen prodüktörlüğünde yapımını a&f’nin üstlendiği “Öztürk” isimli 3.stüdyo albümünün hazırlığına başladı. Can Alper, Özcan Karanfil, Koray Erkan, Can Güngör’den oluşan grubu ile yaklaşık beş aylık çalışmanın sonucunda tamamlanan albümde 11 şarkı bulunuyor. Albümde Özlem Tekin, Mustafa Kemal Öztürk ( badem) ve Gökalp Ergen gibi konuk sanatçılarla da çalışan Öztürk “Aldırma” isimli çıkış şarkısına çektiği kliple tekrar sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. alıntıdır..! |
||
|
||
bu geçen albümde ibrahim tatlısesin söylediği bir şarkı vardı onu cover yapmıştı..klip tercihini coverdan yana kullandı..ama bence başarısız bir tercih oldu ama bu albüm çok çok iyi olmuş dileyicileri umduklarnı bulmuşlardr sanırım
|
||
|
||
| önce çok beğenmedim ama... fena değil.. aldırma şarkısı güzel (her ne kadar nakaratı tam anlayamasamda
|
||
|
||
ne açıdan anlamadın sözlerimi yoksa altında yatan anlamımı
|
||
|
||
| ALBÜM-öztürk(2007) 1-Aldırma 2-Gitme 2-Çalar Saat 3-Ben Uyurken 3-Gülümse 4-Tuzak 6-Sen Sebebimdin 7-Sır 8-Karşı Koymam 9-Sıra Kimde 11-Yudum ALBÜM-vasiyet(2003) 1 - Vasiyet 2 - Yalnızım Dostlarım 3 - Sormadın Anne 4 - Hep Yanyana 5 - O'nun Hikayesi 6 - Sonunda 7 - Söyleyemem 8 - Vazgeçeme 9 - Sen Yine 10 - Unutulan 11 - Bir Anda 12 - Düşman 13 - Hiçbirşey 15 - Yolum ALBÜM-güneş sensiz doğacak(1997) 1 - Ruhumu Sattım Ben 1 - Gittiğin Günden Beri 1 - Güz Rüzgarlarında 1 - Hadi Kır Kalemi 1 - Veremedim Aşkımı 1 - Sevdalarım Askıda 2 - Kaç Gel |
||
|
||
| sözlerini ya...ne biliyim..bi tuhaf söylüyo nakarata gelince... ama güzel şarkı..
|
||
|
||
peki burdan bakabilirsin canım ![]() ALDIRMA Gece gelirdi aklıma Duyarım seni nasıl olsa Yoruldum uğraşmaktan Sen bulucaksın en sonunda Dert meze oldu masamda İçerim senin hatrına Unuturum neyim varsa Birde yanımda ah sen olsan Hey bu lafların hepsi sana Hey bu laflarım anlayana Sen yine iyi düşün Yine iyi düşün Her gün dert cekmekten Yorgunsun ama aldırma Sen iç eğlen yine bu yalan Dünya kimin umrunda |
||
|
||
teşekkür ederim
|
||
|
||
görevimiz herzaman bekleriz
|
||
|