|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 beğendiğiniz filmleri bizede söleyn bizde izleyelim
|
||
|
||
DONNIE DARKO (Filmi anlamak için biraz fazla iq ister,hayatımın toplist filmi )
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın braveheart derim. İzlemeyen yoktur umarım. william wallace ihanete uğradığını anladığı zamanki verdiği 1-2 dakikalık tepki .. be$ dalda oscar almi$ super film. william wallace babasi ve abisinin mezarlari ba$inda yalniz kalmi$ken kopardigi dikenli cicegi getirip william'a veren kizi yillarca aklimdan cikaramadigim ve her gordugumde abartisiz aglami$ oldugum tarihin en iyi filmi. ( çalıntıdır ) mel gibsonun freedom diye bağırdığı sahnenin korkunç gazıyla sinemanın ortasında ayağa fırlayıp 'işte bu bea heheyt!!'diye bağırarak herkese afişe olmamı sağlayan nadide film.. ( buda çalıntı ) osmanbey site sinemasında 3 sene oynayan film. hatta sinema yandı oynamaya devam etti. ( buda ) ![]() #3399286 !? turkiyede bir yildan fazla vizyonda kalarak cok zor birseyi basarmis olan film. ben en azindan 52. hafta reklamlarini hatirliyorum ( " " ) en iyi film, en iyi yönetmen, en iyi görüntü, en iyi efekt, en iyi ses efekti kurgusu,en iyi makyaj oscarlarını almış, kostüm tasarımı, kurgu, film müziği, orjinal şarkı, ses ve orjinal senaryo dallarında da aday olmuş film. "" arkadas cevresinde gittin mi diye degil kac kere gittin diye muhabbeti gecerdi. "" Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
Ben izLemedim resiL güya dün izLiycektim hastaneye gittik izLeyemedim ama bugün yada yarın kesinLikLe izLiycem
|
||
|
||
DONNIE DARKO (Filmi anlamak için biraz fazla iq ister,hayatımın toplist filmi )alıp izlemek lazım ozamanda umarım anlarızz anlamzsak dicemde anlarım heralde ya bikerede olmadı iki kerede
|
||
|
||
| Akıl Oyunları | ||
|
||
gothıc fılm diye birşey varmı ya kimi var diyor kimi yok ben bir tane izledim ölü gelinde anlamadım alakayı bilen varmı bu türü??
|
||
|
||
| Gothic roman var.. Filmide vardır heralde.. Romanları çok ağır olur okumuştum 1-2 tane.. | ||
|
||
Gothic edebiyattan bildiğim bir sürü eser var ama film konusunda emin değilim.Eğer olsaydı Tim Burton filmleri olurdu heralde
|
||
|
||
DONNIE DARKO (Filmi anlamak için biraz fazla iq ister,hayatımın toplist filmi bu arada bu filmi daha izleyemedim ama konusunu biliyorum merak ettim şimdi
) |
||
|
||
ya izlediğim ölü gelin gothicmiş ama animasyon tarzı bizim bilğimiz gochıc tanımı gibi değil..ama filmde şuda var hiç güneş doğmuyor..animasyon olsada renk hiç yoktu..karakterler büyük gözlü kafalar büyük vs aslında farklı güzel..vakit ayırmaya değer kısaca siz bir ölü gelini izleyin sonra böyle bir tarz varmı yokmu karar verelim
|
||
|
||
ya izlediğim ölü gelin gothicmiş ama animasyon tarzı bizim bilğimiz gochıc tanımı gibi değil..ama filmde şuda var hiç güneş doğmuyor..animasyon olsada renk hiç yoktu..karakterler büyük gözlü kafalar büyük vs aslında farklı güzel..vakit ayırmaya değer kısaca siz bir ölü gelini izleyin sonra böyle bir tarz varmı yokmu karar verelim ölü gelini biliyorum zaten hatta normal insanlar siyah beyaz hayaletler renkli renkli ![]() Tim Burton filmidir o da
|
||
|
||
demek böle bir tür var tamam ben cevabımı aldım sağol
|
||
|
||
| Good Bye Lenin 21 Gram The Libertine Full Metal Ceket Serendipity Trasgredire(Erotik/Drama) Fazla bilinmeselerde çok orginal filmlerdir. |
||
|
||
The Prestige izlediğim mükemmel filmlerden bir tanesi.Ki Donnie Darko'yu da geçen gün izledim hayatının yeni bir toplist filmi olması için the prestige'i Rockium'a öneriyorum Ayrıca V for Vendetta,Büyük Balık ve Operadaki Hayalet filmleri de mükemmeldir. ![]() |
||
|
||
operadaki hayaleti izlemiştim bende tavsiye edrim
|
||
|
||
| Akıl oyunları , Vanillia Sky, Sil baştan, Köstebek, Kanıt, Requiem for a Dream, Denge (orj.ismini unuttum), Kimlik, 21 gram, Koku, V, (daha da var artık hatırlamıyorum). | ||
|
||
| V for Vendetta | ||
|
||
| secret windows güzel bir filmdi | ||
|
||
secret windows güzel bir filmdi kesinlikle katılıyorum ekliycek olursam yine johny deppten yola çıkarak swenny todd,memento,kelebek etkisi ama 1 , cevapsız arama 1-2-3 ama japon versiyonları,karanlık sırlar,sıradışı,the crow serisi vs vs aklıma geldikçe yazarım
|
||
|
||
TEKSAS KATLİAMI Yönetmen Marcus Nispel Senaryo Kim Henkel, Tobe Hooper Oyuncular Jessica Biel, Jonathan Tucker, Erica Leerhsen, Mike Vogel, Eric Balfour Filmin Türü Gerilim, Korku Orijinal Adı The Texas Chainsaw Massacre Yapımcı Firma New Line Cinema Yapım Yılı 2003 Yapım Ülkesi ABD Orijinal Dili İngilizce Filmin Süresi 98 dakika Resmi Sitesi Register or Login... Dağıtıcı Firma Bir Film Vizyon Tarihi 23.06.2006 |
||
|
||
| Constantine Cehennemden Gelen The Others Dogville Secret Window The Fast and the Furious: Tokyo Drift Wolf Creek Red Dragon Panic Room The Stepford Wives Premonition The Million Dollar Hotel Proof of Life The Brave One |
||
|
||
TEKSAS KATLİAMI Yönetmen Marcus Nispel Senaryo Kim Henkel, Tobe Hooper Oyuncular Jessica Biel, Jonathan Tucker, Erica Leerhsen, Mike Vogel, Eric Balfour Filmin Türü Gerilim, Korku Orijinal Adı The Texas Chainsaw Massacre Yapımcı Firma New Line Cinema Yapım Yılı 2003 Yapım Ülkesi ABD Orijinal Dili İngilizce Filmin Süresi 98 dakika Resmi Sitesi Register or Login... Dağıtıcı Firma Bir Film Vizyon Tarihi 23.06.2006
|
||
|
||
| Dead Poets Society(Ölü ozanlar derneği), Çıldırış(The jacket) Ölü ozanlar derneği harika bir filmdir. Beni hayata döndürdü resmen. Finalinde tüylerim diken diken olur her zaman. Robin Williams, Robert Sean Leonard ve o toy haliyle Ethan Hawke'ın süper oyunculuğu. İzlemeye değer. Yalnız 1989 filmi olduğu için DVD satıcılarında bulamayabilirsiniz. Youtube da ingilizce part 1 part 2 şeklinde var. Çıldırış filmi de tam bir kafa s.ken bir film. Başrolünde adrien brody oynuyor. Düşünün artık. Filmde herşey finalde kopuyor. Ama bu yeni film rahat bulabilirsini DVD shoplarda. |
||
|
||
| Sweeney Todd,Çarpısma | ||