TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Sinema (Medya)

Konu: mutlaka izleyin..! (:

Sayfa: [ 1 ]

kurena(: 06.03.2008 11:25:41

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
beğendiğiniz filmleri bizede söleyn bizde izleyelim göz

Rockium 07.03.2008 01:29:50
DONNIE DARKO (Filmi anlamak için biraz fazla iq ister,hayatımın toplist filmi Smiley )

neorammstein 07.03.2008 02:46:08
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

braveheart derim. İzlemeyen yoktur umarım.   william wallace ihanete uğradığını anladığı zamanki verdiği 1-2 dakikalık tepki ..  be$ dalda oscar almi$ super film.

william wallace babasi ve abisinin mezarlari ba$inda yalniz kalmi$ken kopardigi dikenli cicegi getirip william'a veren kizi yillarca aklimdan cikaramadigim ve her gordugumde abartisiz aglami$ oldugum tarihin en iyi filmi. ( çalıntıdır )

mel gibsonun freedom diye bağırdığı sahnenin korkunç gazıyla sinemanın ortasında ayağa fırlayıp 'işte bu bea heheyt!!'diye bağırarak herkese afişe olmamı sağlayan nadide film..  ( buda çalıntı )

osmanbey site sinemasında 3 sene oynayan film. hatta sinema yandı oynamaya devam etti. ( buda )  Cheesy

#3399286    !? 

turkiyede bir yildan fazla vizyonda kalarak cok zor birseyi basarmis olan film. ben en azindan 52. hafta reklamlarini hatirliyorum ( "  "  )

en iyi film, en iyi yönetmen, en iyi görüntü, en iyi efekt, en iyi ses efekti kurgusu,en iyi makyaj oscarlarını almış, kostüm tasarımı, kurgu, film müziği, orjinal şarkı, ses ve orjinal senaryo dallarında da aday olmuş film.  ""

arkadas cevresinde gittin mi diye degil kac kere gittin diye muhabbeti gecerdi.  ""

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

**Hipopotika** 07.03.2008 04:56:35
Ben izLemedim resiL Sad güya dün izLiycektim hastaneye gittik izLeyemedim ama bugün yada yarın kesinLikLe izLiycem  Cry

kurena(: 07.03.2008 07:01:14
DONNIE DARKO (Filmi anlamak için biraz fazla iq ister,hayatımın toplist filmi Smiley )

alıp izlemek lazım ozamanda umarım anlarızz anlamzsak dicemde anlarım heralde ya Cheesy bikerede olmadı iki kerede Wink Dil

Cruelty.Piggy 09.03.2008 05:41:10
Akıl Oyunları

kurena(: 09.03.2008 05:53:43
gothıc fılm diye birşey varmı ya kimi var diyor kimi yok Undecided ben bir tane izledim ölü gelinde anlamadım alakayı Undecided bilen varmı bu türü?? göz

Cruelty.Piggy 09.03.2008 05:56:11
Gothic roman var.. Filmide vardır heralde.. Romanları çok ağır olur okumuştum 1-2 tane..

VaMpiRe 09.03.2008 06:39:50
Gothic edebiyattan bildiğim bir sürü eser var ama film konusunda emin değilim.Eğer olsaydı Tim Burton filmleri olurdu heralde Wink

VaMpiRe 09.03.2008 08:16:55
bu arada bu filmi daha izleyemedim ama konusunu biliyorum merak ettim şimdi

kurena(: 09.03.2008 10:26:08
ya izlediğim ölü gelin gothicmiş ama animasyon tarzı bizim bilğimiz gochıc tanımı gibi değil..ama filmde şuda var hiç güneş doğmuyor..animasyon olsada renk hiç yoktu..karakterler büyük gözlü kafalar büyük vs aslında farklı güzel..vakit ayırmaya değer kısaca siz bir ölü gelini izleyin sonra böyle bir tarz varmı yokmu karar verelim göz Cheesy

VaMpiRe 09.03.2008 12:29:25
ya izlediğim ölü gelin gothicmiş ama animasyon tarzı bizim bilğimiz gochıc tanımı gibi değil..ama filmde şuda var hiç güneş doğmuyor..animasyon olsada renk hiç yoktu..karakterler büyük gözlü kafalar büyük vs aslında farklı güzel..vakit ayırmaya değer kısaca siz bir ölü gelini izleyin sonra böyle bir tarz varmı yokmu karar verelim göz Cheesy
ölü gelini biliyorum zaten hatta normal insanlar siyah beyaz hayaletler renkli renkli Cheesy Tim Burton filmidir o da

kurena(: 10.03.2008 12:37:06
demek böle bir tür var tamam ben cevabımı aldım sağol Cheesy

Rockium 10.03.2008 13:11:23
Good Bye Lenin
21 Gram
The Libertine
Full Metal Ceket
Serendipity
Trasgredire(Erotik/Drama)

Fazla bilinmeselerde çok orginal filmlerdir.

VaMpiRe 15.03.2008 14:35:39
The Prestige kral izlediğim mükemmel filmlerden bir tanesi.Ki Donnie Darko'yu da geçen gün izledim hayatının yeni bir toplist filmi olması için the prestige'i Rockium'a öneriyorum Wink Cheesy

Ayrıca V for Vendetta,Büyük Balık ve Operadaki Hayalet filmleri de mükemmeldir. kral2

kurena(: 16.03.2008 01:38:47
operadaki hayaleti izlemiştim bende tavsiye edrim göz

nightmare_storm 03.04.2008 05:56:49
Akıl oyunları , Vanillia Sky, Sil baştan,  Köstebek, Kanıt, Requiem for a Dream, Denge (orj.ismini unuttum), Kimlik, 21 gram, Koku, V, (daha da var artık hatırlamıyorum).

Cruelty.Piggy 27.04.2008 03:28:02
V for Vendetta

lordii 27.04.2008 04:30:27
secret windows güzel bir filmdi

Disturbed 12.05.2008 07:15:39
secret windows güzel bir filmdi

kesinlikle katılıyorum ekliycek olursam yine johny deppten yola çıkarak swenny todd,memento,kelebek etkisi ama 1 , cevapsız arama 1-2-3 ama japon versiyonları,karanlık sırlar,sıradışı,the crow serisi vs vs

aklıma geldikçe yazarım Smiley

irem 12.05.2008 07:37:31

TEKSAS KATLİAMI

Yönetmen Marcus Nispel
Senaryo Kim Henkel, Tobe Hooper
Oyuncular Jessica Biel, Jonathan Tucker, Erica Leerhsen, Mike Vogel, Eric Balfour
Filmin Türü  Gerilim, Korku 
Orijinal Adı The Texas Chainsaw Massacre
Yapımcı Firma New Line Cinema
Yapım Yılı 2003
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 98 dakika
Resmi Sitesi
Register or Login...   
Dağıtıcı Firma Bir Film
Vizyon Tarihi  23.06.2006

darksoul 28.05.2008 13:02:51
Constantine
Cehennemden Gelen
The Others
Dogville
Secret Window
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Wolf Creek
Red Dragon
Panic Room
The Stepford Wives
Premonition
The Million Dollar Hotel
Proof of Life
The Brave One

neorammstein 28.05.2008 13:09:35

TEKSAS KATLİAMI

Yönetmen Marcus Nispel
Senaryo Kim Henkel, Tobe Hooper
Oyuncular Jessica Biel, Jonathan Tucker, Erica Leerhsen, Mike Vogel, Eric Balfour
Filmin Türü  Gerilim, Korku 
Orijinal Adı The Texas Chainsaw Massacre
Yapımcı Firma New Line Cinema
Yapım Yılı 2003
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 98 dakika
Resmi Sitesi
Register or Login...  
Dağıtıcı Firma Bir Film
Vizyon Tarihi  23.06.2006

bu teksas katliamı  gerçek bir olaydan uyarlanarak yapılmıs  Filmin sonunda katilin polise saldırırken polis kamerasından çekilmiş videosu var (gercek).  Ve film bir grup gencin o zamanın en populer gruplarından lynrd skynrd konseri için yola çıkmasıyla başlar. Yol boyunca minibüslerinde "lynrd skynrd - sweet home alabama" çalar. Ama yolda otostopcu kızı alırlar ve konser yalan olur..    satan

bestrafer 29.05.2008 00:51:03
Dead Poets Society(Ölü ozanlar derneği), Çıldırış(The jacket)

Ölü ozanlar derneği harika bir filmdir. Beni hayata döndürdü resmen. Finalinde tüylerim diken diken olur her zaman. Robin Williams, Robert Sean Leonard ve o toy haliyle Ethan Hawke'ın süper oyunculuğu. İzlemeye değer. Yalnız 1989 filmi olduğu için DVD satıcılarında bulamayabilirsiniz. Youtube da ingilizce part 1 part 2 şeklinde var.
Çıldırış filmi de tam bir kafa s.ken bir film. Başrolünde adrien brody oynuyor. Düşünün artık. Filmde herşey finalde kopuyor. Ama bu yeni film rahat bulabilirsini DVD shoplarda.

metallistan777 18.06.2008 02:46:49
Sweeney Todd,Çarpısma

Sayfa: [ 1 ]