|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Vazgeçtim Dünyadan Bu Aşk Fazla Sana Değirmenler ![]() Fırtına Gönülçelen ![]() Ay Işığında Saklıdır ![]() |
||
|
||
Nereye Kadar ![]() Okyanus ![]() Ay ![]() Babam Oğlum Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler Mülteci (Güç) ![]() ![]() |
||
|
||
| Bu aşk fazla sana Bu şarkıyı ilk 16 yaşımda dinlemiştim ne kadar çok zaman geçmiş ozamanlar Şebnem Ferah kasedimi servisteki arkadaşlarım dinlemek istemedikleri için iade ediyorlardı günümüzün pop müzik şarkıcılarını tercih ediyorlardı hep sinir olurdum. Şebnem mi o kim derlerdi? Ve zaman Şebnem'İn kim olduğunu gayet iyi gösterdi. ![]() Sil Baştan (18.04.08 Beyaz Show) ![]() sil baştan başlamak gerek bazen hayatı sıfırlamak sil baştan sevmek gerek bezen herşeyi unutmak. Yeğenimle ilgilenirken keyfim yoktu o an tvde Şebnem Ferah'ın sesi içeri geldi bu şarkı o anda tüm sıkıntımı aldı. Ne zaman dinlesem tüm sıkıntımı ve üzüntümü uzaklaştırıyor. |
||
|
||
| Sigara(beyaz şov) Register or Login Fırtına(beyaz şov & akustik) Register or Login Adresleri direkt açtığım yerden koyuyorum ama nedense ben bu sayfaları açtıktan sonra buraya kaydediyorum sonra kendi pcmde açıkken hemencik açılıyor ama benim pcmde açık değilse bu adres kapalı çıkıyor. Oraya gmail yazan yere youtube yazın ordan bakın. |
||
|
||
tıklayınca hep aynı sayfa açılıyor
|
||