TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Yerli Videolar

Konu: Şebnem Ferah

Sayfa: [ 1 ]

nightmare_storm 11.03.2008 10:02:22

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Vazgeçtim Dünyadan

Bu Aşk Fazla Sana

Değirmenler Cheesy

Fırtına

Gönülçelen Cheesy

Ay Işığında Saklıdır Cheesy

nightmare_storm 30.03.2008 09:17:44
Nereye Kadar  tap

Okyanus tap tap tap

Ay  tap

Babam Oğlum

Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler

Mülteci (Güç) tap tap tap

kral

nightmare_storm 25.04.2008 06:15:37
Bu aşk fazla sana

Bu şarkıyı ilk 16 yaşımda dinlemiştim ne kadar çok zaman geçmiş ozamanlar Şebnem Ferah kasedimi servisteki arkadaşlarım dinlemek istemedikleri için iade ediyorlardı günümüzün pop müzik şarkıcılarını tercih ediyorlardı hep sinir olurdum. Şebnem mi o kim derlerdi? Ve zaman Şebnem'İn kim olduğunu gayet iyi gösterdi.  şeytan

Sil Baştan (18.04.08 Beyaz Show) tap tap tap

sil baştan başlamak gerek bazen hayatı sıfırlamak
sil baştan sevmek gerek bezen herşeyi unutmak.

Yeğenimle ilgilenirken keyfim yoktu o an tvde Şebnem Ferah'ın sesi içeri geldi bu şarkı o anda tüm sıkıntımı aldı.
Ne zaman dinlesem tüm sıkıntımı ve üzüntümü uzaklaştırıyor.

nightmare_storm 26.06.2008 14:09:39
Sigara(beyaz şov)

Register or Login
Fırtına(beyaz şov & akustik)

Register or Login
Adresleri direkt açtığım yerden koyuyorum ama nedense ben bu sayfaları açtıktan sonra buraya kaydediyorum sonra kendi pcmde açıkken hemencik açılıyor ama benim pcmde açık değilse bu adres kapalı çıkıyor. Oraya gmail yazan yere youtube yazın ordan bakın.

Brainiac 27.06.2008 02:55:19
tıklayınca hep aynı sayfa açılıyor  kral2

Sayfa: [ 1 ]