|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın 1977 yılında İstanbul’da doğan Aslı Gökyokuş (Aslı) müziğe ortaokul yıllarında kurduğu Phoenix isimli grupla lise yılları boyunca çeşitli konserler vererek başladı. Liseden sonra bazı grup elemanları değişti ve grup Mary Jane adını alarak Beyoğlu Gitar Bar ve Kemancı'da cover müzik yapmaya başladı. Bu dönemde Mary Jane ile çeşitli organizasyonlara katılan Aslı 1.5 sene boyunca Teoman'a back vokal yaptı, aynı dönemde şan ve solfej dersleri aldı. 2000 yılında 'Neresindeyim' isimli albümü dinleyicilerin beğenisine sundu. Bu albüme çektiği Ölüm Kapımı Çalmasa da, Keşf'i Alem ve Sessizce adlı 3 video klibi de beğeni topladı. 2004 yılının ocak ayında 'Su Gibi' adlı ikinci albümünü çıkardı. Aslı, prodüktörlüğünü Serkan Çeliköz ve Ozan Öner'le beraber üstlendiği bu albümde aynı zamanda ilk albümde gitaristi olan Ali Karabekir ile de çalıştı. Aslı Gökyokuş’un (Aslı) üçüncü albümü ise Mart ayı içerisinde NR1 Müzik tarafından yayınlanacak. Üç yıllık bir aranın ardından çıkacak “Söylediğim Şarkılarda Saklı” isimli yeni albümüyle NR1 Müzik sanatçıları arasına katılan Aslı bu albümde, çoğu kendisine ait olan şarkılarını seslendirirken birçok yetenekli ve deneyimli müzisyenle çalıştı. Kargo grubunun klavyecisi Serkan Çeliköz albümde besteleriyle yer alırken, prodüktörlüğü de üstlendi. Tüm şarkıların düzenlemeleri de Serkan Çeliköz’e ait. Albümde ayrıca, yine Kargo grubundan Selim Öztürk’ün ve Barlas Erinç’in de birer bestesi bulunuyor. Şarkıların kayıt ve miksleri ise Yüksek Sadakat grubundan Uğur Onatkut tarafından yapıldı. Aslı’nın yepyeni ve modern bir pop/rock soundu taşıyan “Söylediğim Şarkılarda Saklı” albümü, “Dans Etmeye İhtiyacım Var”, “Yalnızlığım” ve “Dergiden Resmini Kopardım” gibi şarkılarıyla 2007 yılının en çok ses getirecek yapımları arasında yer almaya aday. ALBÜMLERİ; -Su Gibi 1 Su Gibi 2 Tüm Şehir Ağladı 3 Ödünç Aldığım Tüm Erkeklere 4 Sen de Unut 5 Şampiyon 6 Hayat Çok Kısa 7 Kördüğüm 8 İnsan Hikayesi 9 İronik 10 Artık Sevgilim Değilsin -Neresindeyim 1 Sessizce 2 Ölüm Kapımı Çalmasa Da 3 Neresindeyim 4 Keşf-i Alem 5 Düşten Gerçeğe 6 Bir Tek Seninle 7 Nerdesin 8 Anlamak Zor 9 Uslanmak Bilmedi Hayat 10 Değişen Kim? 11 Üzgünüm 12 Siz Admin Notu:5 Nisan 2007 de yeni albümü çıkacaktır. |
||
|
||
| Aslı, üçüncü albümünü tamamlandı. Aslı, üç yıllık bir aradan sonra hazırlanan "Söylediğim Şarkılarda Saklı" isimli projede; çoğu kendisine ait olan şarkılar seslendiriyor. Prodüktörlüğünü Kargo grubunun klavyecisi Serkan Çeliköz'ün yaptığı albümde, Kargo üyeleri Selim Öztürk ile Barlas Erinç'in de birer bestesi bulunuyor. Aslı'nın yepyeni ve modern bir pop/rock soundu taşıyan "Söylediğim Şarkılarda Saklı" albümü, "Dans Etmeye İhtiyacım Var", "Yalnızlığım" ve "Dergiden Resmini Kopardım" gibi şarkılarıyla 2007 yılının en çok ses getirecek yapımları arasında yer almaya aday. Albümün İlk Video klibi ise "Dans Etmeye İhtiyacım Var"… |
||
|
||
sesi çok iyi be çok tatlı bir sesi var
|
||
|
||
sadece saclari cok hosuma gidiyordu onu da degistirmis
|
||
|
||
| Son albümlerini çok beğendim ve tv performansları hoşuma gitti. | ||
|
||
| cok cici kis | ||
|
||
| Çok dinlerim..içten ve iyi bence. | ||
|
||
| sewerım aslıyı son gunlerde yardımcı olmuyor şarkısını çok dınlıyorum çok hoş şarkıları war |
||
|
||
| o nee beee ıyyyyyyy iğrenç iğrençç iğrençç yanii hiç sevmiorummmmmmm.....bi kere gerçek rockçı bi programa çıktığında playbek yapmazz iğrenç yanii ne diimmm...!!!! | ||
|
||
o nee beee ıyyyyyyy iğrenç iğrençç iğrençç yanii hiç sevmiorummmmmmm.....bi kere gerçek rockçı bi programa çıktığında playbek yapmazz iğrenç yanii ne diimmm...!!!! playbek mi :s hey allam yarabbim ilk defa senden duyuyorum böyle birşeyi!!!Aslı'yı çok severim,sesi çok güzel ve dinlendirici..söylediğim şarkılarda saklı albümü çok güzel herkeste bulunması gereken bir albüm..albümdeki favori parçalarım;yardımcı olmuyor,bir ah çeker misin,dergiden resmini kopardım gerçekten mükemmel parçalar..Bir ah çeker misin çok özel bir parça benim için... =) |
||
|
||
teoman'ın eski back vokallerinden ve farklı birşeyler var şarkılarında kulağına hoş gelen
|
||
|
||
3. albümü ile kendini net olarak kanıtlamış, konserleri bi ayrı güzel olan beğenerek takip ettiğim kişidir kensizi. Hatta 09 nisanda b. hayalde vereceği konserinin bileti şu anda masamda. ![]()
|
||
|
||
| Pek dinlemiyorum ama son albümü gayet iyi gibi. Baya değişmiş olduğunu düşünüyorum. | ||
|
||
tarzını şarkılarını beğenmesemde ses olarak farklıdır ve bir çok uyduruk grup dinleniceğine aslı dinlesin birşeyler kaybetmessiniz
|
||
|
||
| bütün albümleri arşivimde bulunur... son albümü de çok güzel ve başarılı olmuş. almanızı tavsiye ediyorum. | ||
|
||
| Aslı Gitmiş Gibisin Register or Login adresinden izleyebilirsiniz. |
||
|
||
| zülfü Livaneli'nin şarkısını çok güzel yorumlamış... adresinden izleyebilirsiniz. |
||
|
||
| Aslı Konser Tarihleri Heybeli Adası Askeri Lise | 01.05.2008 Aslı, 1 Mayıs'ta Heybeli Adası'nda Askeri Lisede. -------------------------------------------------------------------------------- Kütahya Gediz Belediyesi Kültür Salonu | 02.05.2008 Aslı, 2 Mayıs'ta Kütahya'da Gediz Belediyesi Kültür Salonu'nda sahne alacak -------------------------------------------------------------------------------- Babylon | 05.05.2008 Aslı, 5 Mayıs'ta Babylon'da. |
||
|
||
| Son albümü ve imajı ile beni etkilemeyi başarmış kişidir... | ||