|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sober ![]() The Pot Parabola Schism 10.000 Days |
||
|
||
Stinkfist ![]() Can sıkıntısı ağır bir yük değil Bunu herkes kaldırabilmeli Kararlı tahrikler beni hissizleştiriyor Ama seni başka bir şekilde istemezdim Yeterli değil Fazlasına ihtiyacım var Hiçbişey tatmin etmiyor gibi Bunu istemiyorum Sadece ihtiyacım var Nefes almaya, hissetmeye, canlı olduğumu anlamaya Sınır hattının içinde bir parmak Beni sevdiğini ve birbirimize ait olduğumuzu gösteriyor Rahatla etrafında dön ve elimi tut Değiştirmene yardım edebilirim Yorgun zamanlar zevkin içinde Kelimeyi söyle ve olalım Kendi yolumuzda Karışım ve denge Acı ve rahatlık Senin içinde derinlerde Beni başka bir şekilde istemiyeceğin zamana kadar Yeterli değil Fazlasına ihtiyacım var Hiçbişey tatmin etmiyor gibi Bunu istemiyorum Sadece ihtiyacım var Nefes almaya, hissetmeye, canlı olduğumu anlamaya Sınır hattının içinde bir parmak Biraz acıtabilir fakat bu senin alışabileceğin birşey Rahatla, ve sıvış Hüzünle alakalı birşey Bişeylerin bu şekilde olduğu hakkında Herşeyden duygusuzlaştırılmış Ne ince fikri oldu? Eğer gerçekten hiçbir şey hissetmiyorsam Nasıl bişeyler anlam ifade eder ki bana? Bir şeyler hissedene kadar Kazmaya devam edicem Sınır hattının içinde bir dirsek Beni sevdiğini ve birbirimize ait olduğumuzu gösteriyor Sınır hattını içinde bir dirsek Rahatla etrafında dön ve elimi tut You Lied Setting sun can't shine, now you're gone Inside sleeping, my heart beating You know that you tried to hide it Shouldn't you have said what you meant? You lied! |
||