|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Aşka inanırmısınız..? Aşk diyince ne anlıyorsunuz..? Aşkın kendimize göre tanımını yapalım..? |
||
|
||
| ...oysa AŞK sonu enayiliğe varan,eşsiz,bölünmez bir masumiyetti... | ||
|
||
Aşkın ne olduğunu merak ediyorsanız Artur Sch. aşkın metafiziği var olmazsa Irvin Yalom aşkın celladı var okuyun. Doğanın bir oyunu olduğunu anlayın
|
||
|
||
kendisi olmadığı gibi benim için bir tanımıda yok..zaten yerde vakitde zamanda yok...
|
||
|
||
| aşk gereksizlik üzerine kurulu duygu bütünlügü... | ||
|
||
| Nefrete çok yakın bir duygu.. Uçurma ve süründürme özelliği vardır aşkın.. Ortasını zor bulursunuz.. | ||
|
||
| dogru aşk ve nefret dehşet bi bütünlük oluşturuyo aşk bitince genellikle nefret başlıyo ama karşılıklı bişiyse çok iyi oluyo... | ||
|
||
| doğanın bi oyunu sözüne katılabilirim = "kavuşamazsın, aşk olur." - asik veysel partnerinin eşi benzeri yok gibi görmekle , aptal olduğunu fark etmen süreci arasında yer alan zaman dilimine verilen ad =D |
||
|
||
partnerinin eşi benzeri yok gibi görmekle , aptal olduğunu fark etmen süreci arasında yer alan zaman dilimine verilen ad =D sonuna kadar haklısın
|
||
|
||
|
||
|
||
| dogru bencede aptallık aman korkuyorum şu anda yaaa aşık maşık olmak istemiyorum bilader.... | ||
|
||
Körlüğün son noktası
|
||
|
||
| kimi insanlarda kendini aşık olmak için zorluyolarya o nasıl oluyo anlamıyorum. plaket veresim geliyo | ||
|
||
kimi insanlarda kendini aşık olmak için zorluyolarya o nasıl oluyo anlamıyorum. plaket veresim geliyo çünkü o bi anlık aptallık duygusu herkese hoş geliyor.
|
||
|
||
| Bi kızı bin kişi ister , bi kişi alır.. (kızlar için tersi olabilir:) ) Bu söz artık geçerli değil günümüzde.. Bir kız bin kişiylede çıkabilir bir kişiyle de.. Daha uygun olur sanırım.. |
||
|
||
| aşk diye bişey yok saçma bi duygu hatta varlığının bile olmadığına inandığım bişey aşk diyince aklıma ilk yapılan saçmalıklar gelio |
||
|
||
| Aşk aslında sudaki yansımana aşık olmak gibi,kendini sevmek. | ||
|
||
| yok daha neler | ||
|
||
| İnsanlar genellikle olmak istediği özelliğin bulunduğu insanlara aşık olur(örn,cesur, sakin,hırçın,gibi gibi) | ||
|
||
| saçmalık bunlar yaaa dünyada kendimden önemli ne varki karşı cinse tutulacam |
||
|
||
| nightmare_storm un son dediğine hitaben , "normalide budur" | ||
|
||
| Yani yine insanın kendisiyle olan meselesi (ben'cilik) | ||
|
||
Aşk aslında sudaki yansımana aşık olmak gibi,kendini sevmek. katılıyorum sana cok haklısın |
||
|
||
| bencillik deil çok değer veripte terk edenleride gördük onun bana ne gibi bir yararı varki |
||
|
||
| Aşkın Metafiziği & Arthur Schopenhauer Analiz; kadınların erkeklerde kendilerinde bulunmayan özellikleri aradığını, çok büyük aşkların çok büyük hüsranlarla sonlanacağını, aşkın bir nevi gözünün kör olduğunu, bir aşkta beklenilenin entellektüel bir diyaloktan çok hayvansal içgüdülerin tatmini doğrultusunda olduğunu analiz eder. & & & Uzun zaman önce, dünya oluşmamış, insanlar dünyaya ayak basmamışken, iyi ve kötü huyların canları sıkılmış. SAFLIK ortaya bir fikir atmış; - “Neden saklambaç oynamıyoruz?”Hepsi bu fikri beğenmiş. Hemen CESARET bağırmış; -“Ben ebe olmak ve saymak istiyorum.” Başka hiç kimse CESARET'i arayacak kadar cesur olmadığı için hemen kabul etmişler. CESARET bir ağaca yaslanmış ve saymaya başlamış; CESARET saydıkça, iyi huylarla kötü huylar saklanacak yer aramışlar. ŞEFKAT; Ay'ın boynuzuna asılmış, İHANET; çöp yığınının içine girmiş, SEVGİ; bulutların arasına kıvrılmış, YALAN; bir taşın altına saklanacağını söylemiş ama yalan söylemiş. Çünkü, gölün dibine saklanmış, TUTKU; dünyanın merkezine gitmiş, PARA HIRSI; bir çuvalın içine girerken çuvalı yırtmış. Ve CESARET saymaya devam etmiş; AŞK‘ın dışında bütün iyi huylar ve kötü huylar o ana kadar zaten saklanmış. AŞK kararsız olduğu gibi, nereye saklanacağını da bilmiyormuş. Çünkü hepimiz AŞK'ı saklamanın ne kadar zor olduğunu biliriz. Ve CESARET; yüze geldiğinde, AŞK; sıçrayıp güllerin arasına saklanmış. CESARET bağırmış; “Önüm, arkam, sağım, solum sobe, geliyorum!!!” Arkasını döndüğünde, ilk önce TEMBELLİĞİ görmüş, o ayaktaymış. Çünkü saklanacak enerjisi yokmuş. Sonra ŞEFKAT'i ayın boynuzunda görmüş ve İHANET'i çöplerin arasında, SEVGİ'yi bulutların arasında, YALAN‘ı gölün dibinde ve TUTKU'yu dünyanın merkezinde. Hepsini birer birer bulmuş, birisi hariç! Ve CESARET umutsuzluğa kapılmış, saklananların bir tanesini bulamamış. Derken HASET, AŞK bulunamadığı için haset duyarak, CESARET'in kulağına fısıldamış; -"AŞK'ı bulamıyorsun, çünkü o güllerin arasında saklanıyor!" Ve CESARET çatal şeklinde tahta bir sopa almış ve güllerin arasına çılgınca saplamış, ta ki; yürek burkan bir haykırma onu durdurana dek. Ve haykırıştan sonra, AŞK elleriyle yüzünü kapayarak ortaya çıkmış, parmaklarının arasından sicim gibi kan akıyormuş. CESARET, AŞK'ı bulmak için heyecandan AŞK'ın gözlerini çatal sopa ile kör etmiş. -"Ne yaptım ben?"diye bağırmış. "Seni kör ettim. Nasıl onarabilirim?” Ve AŞK cevap vermis: -"Gözlerimi geri veremezsin. Ama benim için bir sey yapmak istersen,benim rehberim olabilirsin. Ve o günden beri de; AŞK'IN GÖZÜ KÖRDÜR, CESARET İSE HER ZAMAN ONUN KILAVUZUDUR. |
||
|
||
Yani yine insanın kendisiyle olan meselesi (ben'cilik) herkes için geçerli değil tabiki bu ayrıca buna bencilik demenin pek doğru olucağı görüşünde değilim. Yani ben cesursam karşı tarafında cesur olup olmaması aşk açısından pek bişey ifade etmez. Ama hayata bakış açısı birbirine yakın olmalıdır bu kadarı yeterlidir. Ben rock metal dinliyorum ama bugüne kadar rock müzik dinliyen kız arkadaslarımın sayısı dinlemeyenlerin sayısının yarısı kadardır. Yani biraz kelime oyunu var ortada bana kalırsa. bence. ille de ben ben ben ben benim gibi diye düşünmem. Haaaaa huyu huyuma boyu boyuma derler ya o misal. o kadar
|
||
|
||
| illa kendim gibi değil de şu bakımdan bencilik olamaz mı.. Aşkın ön şeysi hoşlanmadır beğenmedir.. Herkez herkezi beğenmez yani ilk önce yüzüne gözüne bakarsın.. sonra hayata bakışınız ruhlarınız uyuşuyor mu arada elektrik var mı bakarsın.. Burdada kendini düşünmüş oluyosun aslında bi yandanda.. Herkezi beğenmessin hoşlanmassın herkezede aşık olmassın yani.. Seçersin beğenirsin.. Aslında o kadar da karşındakini düşünen bi duygu değil bu yönden bakınca bence.. | ||
|
||
Yani yine insanın kendisiyle olan meselesi (ben'cilik) herkes için geçerli değil tabiki bu ayrıca buna bencilik demenin pek doğru olucağı görüşünde değilim. Yani ben cesursam karşı tarafında cesur olup olmaması aşk açısından pek bişey ifade etmez. Ama hayata bakış açısı birbirine yakın olmalıdır bu kadarı yeterlidir. Ben rock metal dinliyorum ama bugüne kadar rock müzik dinliyen kız arkadaslarımın sayısı dinlemeyenlerin sayısının yarısı kadardır. Yani biraz kelime oyunu var ortada bana kalırsa. bence. ille de ben ben ben ben benim gibi diye düşünmem. Haaaaa huyu huyuma boyu boyuma derler ya o misal. o kadar ![]() |
||
|
||
bi kız kadar aşktan anlayamam tabi bunuda ilave etmek isterim. bu konu hakkında başka yorum yapmasam iyi olucak. the end
|
||
|
||
| Aşk'a inanmayanların yada saçma bulanların çoğu aşk'ı görmüş olanlar sanırım.. | ||
|
||
Aşk? Yok öyle birşey
|
||
|
||
Aşk? Yok öyle birşey ![]() +sonsuzzzz
|
||
|
||
Peah
|
||
|
||
18 Mart Çanakkale şehitlerini şükranla anıyoruz !... ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
Asıl gerçek aşk onlarda var.. Vatan aşkı
|
||
|
||
bu konuda aşkın olduğuna inanırım
|
||
|
||
| vatan bayrak için ve milletim için tüm varlığımı vefa ederim hiç tereddüt etmeden aşk konusunda da gerçek aşk olur sa ewet inanıyorumm ama şimdiki aşkların çoğuu sahte,günlük hatta tek gecelik |
||
|
||
| Sonsuz ve beklentisizce en saf duygu: sevgi. | ||
|
||
1,5 yaşındaki yeğenimle büyük aşk yaşıyoruz gerçi sevgisini yolarak ifade ediyor (sanırım en iyi aşk bu)
|
||
|
||
1,5 yaşındaki yeğenimle büyük aşk yaşıyoruz gerçi sevgisini yolarak ifade ediyor (sanırım en iyi aşk bu) Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.![]() Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın
|
||
|
||
tek kelimeyle üzüntü
|
||