TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Eğlence,Muhabbet...

Konu: Aşk.?

Sayfa: [ 1 ]

Cruelty.Piggy 12.03.2008 13:56:44

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Aşka inanırmısınız..? Aşk diyince ne anlıyorsunuz..? Aşkın kendimize göre tanımını yapalım..?

molkoist 14.03.2008 13:40:42
...oysa AŞK sonu enayiliğe varan,eşsiz,bölünmez bir masumiyetti...

nightmare_storm 14.03.2008 14:02:59
Aşkın ne olduğunu merak ediyorsanız Artur Sch. aşkın metafiziği var olmazsa Irvin Yalom aşkın celladı var okuyun. Doğanın bir oyunu olduğunu anlayın Smiley

kurena(: 15.03.2008 03:49:32
kendisi olmadığı gibi benim için bir tanımıda yok..zaten yerde vakitde zamanda yok... Undecided

Toksin 16.03.2008 05:15:46
aşk gereksizlik üzerine kurulu duygu bütünlügü...

Cruelty.Piggy 16.03.2008 05:51:01
Nefrete çok yakın bir duygu.. Uçurma ve süründürme özelliği vardır aşkın.. Ortasını zor bulursunuz..

Toksin 16.03.2008 06:00:24
dogru aşk ve nefret dehşet bi bütünlük oluşturuyo aşk bitince genellikle nefret başlıyo ama karşılıklı bişiyse çok iyi oluyo...

neorammstein 16.03.2008 06:05:57
doğanın bi oyunu sözüne katılabilirim

=    "kavuşamazsın, aşk olur."
- asik veysel

partnerinin eşi benzeri yok gibi görmekle , aptal olduğunu fark etmen  süreci arasında yer alan zaman dilimine verilen ad =D

VaMpiRe 16.03.2008 06:30:03
partnerinin eşi benzeri yok gibi görmekle , aptal olduğunu fark etmen  süreci arasında yer alan zaman dilimine verilen ad =D
sonuna kadar haklısın Wink

neorammstein 16.03.2008 07:26:54
 göz

Toksin 16.03.2008 07:50:30
dogru bencede aptallık aman korkuyorum şu anda yaaa aşık maşık olmak istemiyorum bilader....

nightmare_storm 16.03.2008 07:53:35
Körlüğün son noktası  Cheesy

neorammstein 16.03.2008 08:09:28
kimi insanlarda kendini aşık olmak için zorluyolarya o nasıl oluyo anlamıyorum. plaket veresim geliyo

VaMpiRe 16.03.2008 08:12:55
kimi insanlarda kendini aşık olmak için zorluyolarya o nasıl oluyo anlamıyorum. plaket veresim geliyo
çünkü o bi anlık aptallık duygusu herkese hoş geliyor. Grin

Cruelty.Piggy 16.03.2008 10:54:27
Bi kızı bin kişi ister , bi kişi alır.. (kızlar için tersi olabilir:) )

Bu söz artık geçerli değil günümüzde.. Bir kız bin kişiylede çıkabilir bir kişiyle de.. Daha uygun olur sanırım..

ghostcity(*_*) 16.03.2008 11:37:30
aşk  diye  bişey  yok 
saçma  bi  duygu  hatta  varlığının  bile  olmadığına  inandığım  bişey
aşk  diyince  aklıma  ilk  yapılan  saçmalıklar  gelio   

nightmare_storm 16.03.2008 11:50:26
Aşk aslında sudaki yansımana aşık olmak gibi,kendini sevmek.

neorammstein 16.03.2008 12:00:52
yok daha neler

nightmare_storm 16.03.2008 12:08:49
İnsanlar genellikle olmak istediği özelliğin bulunduğu insanlara aşık olur(örn,cesur, sakin,hırçın,gibi gibi)

ghostcity(*_*) 16.03.2008 12:10:57
saçmalık  bunlar  yaaa
dünyada  kendimden  önemli 
ne  varki  karşı  cinse  tutulacam   

neorammstein 16.03.2008 12:14:40
nightmare_storm un son dediğine hitaben  ,  "normalide budur"

nightmare_storm 16.03.2008 12:21:12
Yani yine insanın kendisiyle olan meselesi (ben'cilik)

molkoist 16.03.2008 12:21:26
Aşk aslında sudaki yansımana aşık olmak gibi,kendini sevmek.

katılıyorum sana cok haklısın

ghostcity(*_*) 16.03.2008 12:26:41
bencillik  deil
çok  değer  veripte  terk  edenleride  gördük
onun  bana  ne  gibi  bir  yararı  varki 

nightmare_storm 16.03.2008 12:41:05
Aşkın Metafiziği & Arthur Schopenhauer
Analiz; kadınların erkeklerde kendilerinde bulunmayan özellikleri aradığını, çok büyük aşkların çok büyük hüsranlarla sonlanacağını, aşkın bir nevi gözünün kör olduğunu, bir aşkta beklenilenin entellektüel bir diyaloktan çok hayvansal içgüdülerin tatmini doğrultusunda olduğunu analiz eder.
                                                             &                        &                           &

Uzun zaman önce, dünya oluşmamış, insanlar dünyaya ayak basmamışken, iyi ve kötü huyların canları sıkılmış.
SAFLIK ortaya bir fikir atmış;
- “Neden saklambaç oynamıyoruz?”Hepsi bu fikri beğenmiş. Hemen CESARET bağırmış;
-“Ben ebe olmak ve saymak istiyorum.” Başka hiç kimse CESARET'i arayacak kadar cesur olmadığı için hemen kabul etmişler.
CESARET bir ağaca yaslanmış ve saymaya başlamış; CESARET saydıkça, iyi huylarla kötü huylar saklanacak yer aramışlar. ŞEFKAT; Ay'ın boynuzuna asılmış, İHANET; çöp yığınının içine girmiş, SEVGİ; bulutların arasına kıvrılmış, YALAN; bir taşın altına saklanacağını söylemiş ama yalan söylemiş. Çünkü, gölün dibine saklanmış, TUTKU; dünyanın merkezine gitmiş, PARA HIRSI; bir çuvalın içine girerken çuvalı yırtmış. Ve CESARET saymaya devam etmiş;
AŞK‘ın dışında bütün iyi huylar ve kötü huylar o ana kadar zaten saklanmış.
AŞK kararsız olduğu gibi, nereye saklanacağını da bilmiyormuş. Çünkü hepimiz AŞK'ı saklamanın ne kadar zor olduğunu biliriz. Ve CESARET; yüze geldiğinde, AŞK; sıçrayıp güllerin arasına saklanmış.
CESARET bağırmış;
“Önüm, arkam, sağım, solum sobe, geliyorum!!!”
Arkasını döndüğünde, ilk önce TEMBELLİĞİ görmüş, o ayaktaymış. Çünkü saklanacak enerjisi yokmuş.
Sonra ŞEFKAT'i ayın boynuzunda görmüş ve İHANET'i çöplerin arasında, SEVGİ'yi bulutların arasında, YALAN‘ı gölün dibinde ve TUTKU'yu dünyanın merkezinde. Hepsini birer birer bulmuş, birisi hariç!
Ve CESARET umutsuzluğa kapılmış, saklananların bir tanesini bulamamış.
Derken HASET, AŞK bulunamadığı için haset duyarak, CESARET'in kulağına fısıldamış;
-"AŞK'ı bulamıyorsun, çünkü o güllerin arasında saklanıyor!"
Ve CESARET çatal şeklinde tahta bir sopa almış ve güllerin arasına çılgınca saplamış, ta ki; yürek burkan bir haykırma onu durdurana dek.
Ve haykırıştan sonra, AŞK elleriyle yüzünü kapayarak ortaya çıkmış, parmaklarının arasından sicim gibi kan akıyormuş.
CESARET, AŞK'ı bulmak için heyecandan AŞK'ın gözlerini çatal sopa ile kör etmiş.
-"Ne yaptım ben?"diye bağırmış.
"Seni kör ettim. Nasıl onarabilirim?”
Ve AŞK cevap vermis:
-"Gözlerimi geri veremezsin. Ama benim için bir sey yapmak istersen,benim rehberim olabilirsin.
Ve o günden beri de;
AŞK'IN GÖZÜ KÖRDÜR, CESARET İSE HER ZAMAN ONUN KILAVUZUDUR.

neorammstein 16.03.2008 12:51:41
herkes için geçerli değil tabiki bu  ayrıca buna bencilik demenin pek doğru olucağı görüşünde değilim.  Yani ben cesursam karşı tarafında cesur olup olmaması aşk açısından pek bişey ifade etmez. Ama hayata bakış açısı birbirine yakın olmalıdır bu kadarı yeterlidir. Ben rock metal dinliyorum ama bugüne kadar rock müzik dinliyen kız arkadaslarımın sayısı dinlemeyenlerin sayısının yarısı kadardır.  Yani biraz kelime oyunu var ortada bana kalırsa. bence.  ille de ben ben ben ben benim gibi  diye düşünmem. Haaaaa huyu huyuma boyu boyuma derler ya o misal. o kadar   satan

Cruelty.Piggy 16.03.2008 13:00:37
illa kendim gibi değil de şu bakımdan bencilik olamaz mı.. Aşkın ön şeysi hoşlanmadır beğenmedir.. Herkez herkezi beğenmez yani ilk önce yüzüne gözüne bakarsın.. sonra hayata bakışınız ruhlarınız uyuşuyor mu arada elektrik var mı bakarsın.. Burdada kendini düşünmüş oluyosun aslında bi yandanda.. Herkezi beğenmessin hoşlanmassın herkezede aşık olmassın yani.. Seçersin beğenirsin.. Aslında o kadar da karşındakini düşünen bi duygu değil bu yönden bakınca bence..

nightmare_storm 16.03.2008 13:01:12
herkes için geçerli değil tabiki bu  ayrıca buna bencilik demenin pek doğru olucağı görüşünde değilim.  Yani ben cesursam karşı tarafında cesur olup olmaması aşk açısından pek bişey ifade etmez. Ama hayata bakış açısı birbirine yakın olmalıdır bu kadarı yeterlidir. Ben rock metal dinliyorum ama bugüne kadar rock müzik dinliyen kız arkadaslarımın sayısı dinlemeyenlerin sayısının yarısı kadardır.  Yani biraz kelime oyunu var ortada bana kalırsa. bence.  ille de ben ben ben ben benim gibi  diye düşünmem. Haaaaa huyu huyuma boyu boyuma derler ya o misal. o kadar   satan
Aslında insanın tüm hayatı, yaptıkları kendisiyle olan meselesinden ibarettir neyse ben felsefe yapmayayım ama haklısın

neorammstein 16.03.2008 13:03:55
bi kız kadar aşktan anlayamam tabi bunuda ilave etmek isterim.  bu konu hakkında başka yorum yapmasam iyi olucak. the end   satan

Cruelty.Piggy 16.03.2008 13:22:38
Aşk'a inanmayanların yada saçma bulanların çoğu aşk'ı görmüş olanlar sanırım..

nightmare_storm 17.03.2008 12:21:04
Aşk? Yok öyle birşey  şeytan

molkoist 17.03.2008 13:01:19
Aşk? Yok öyle birşey  şeytan

+sonsuzzzz şeytan

Cruelty.Piggy 18.03.2008 10:50:10
Peah  Huh? Huh?

neorammstein 18.03.2008 11:03:31

18 Mart Çanakkale şehitlerini şükranla anıyoruz !...

tap    tap    tap

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Cruelty.Piggy 18.03.2008 11:08:58
Asıl gerçek aşk onlarda var.. Vatan aşkı  tap tap tap

ghostcity(*_*) 18.03.2008 12:14:22
bu  konuda  aşkın  olduğuna  inanırım  Cheesy

lordii 18.03.2008 13:19:56
vatan bayrak için ve milletim için tüm varlığımı vefa ederim hiç tereddüt etmeden

aşk konusunda da gerçek aşk olur sa ewet inanıyorumm ama şimdiki aşkların çoğuu sahte,günlük hatta tek gecelik

nightmare_storm 27.03.2008 14:53:21
Sonsuz ve beklentisizce en saf duygu: sevgi.

nightmare_storm 15.04.2008 04:14:15
1,5 yaşındaki yeğenimle büyük aşk yaşıyoruz gerçi sevgisini yolarak ifade ediyor (sanırım en iyi aşk bu)Tongue

neorammstein 15.04.2008 11:32:41
1,5 yaşındaki yeğenimle büyük aşk yaşıyoruz gerçi sevgisini yolarak ifade ediyor (sanırım en iyi aşk bu)Tongue
   Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

satan

supurqeli_cadi 05.05.2008 10:35:59
tek kelimeyle üzüntü Sad

Sayfa: [ 1 ]