|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Önceleri ne zaman izlesem kafam alır başını giderdi o ressamın çizdiği resimlere.. Peki sizler biliyormusunuz arkadaşlar? Yorumlarınız nedir =) |
||
|
||
| o adam öldü galiba | ||
|
||
o adam öldü galiba evet.Bende izlerdim ve iyi programdı.
|
||
|
||
o adam öldü galiba
|
||
|
||
o adama hastaydım ya anlatırdı şuraya bi fırça darbesi falan diye bitarafı anlamaya çalışırken bi bakıyodum ortaya manzara resmi çıkmış
|
||
|
||
| evet baya oldu öleli | ||
|
||
| ben o adamın resmlerine bayılırım hatta cd koleksiyonum varr TRT 2 de veriolardı çok severek izlerdim babam saolsun küçüklüğümden beri seyrettirir.
|
||
|
||
| bayılıyorum o adamın resimlerine küçükken hayran kalırdım hep o kadar kısa sürede o resim nasıl çıkıyo ortaya diye :)kullanılabilecek tek sıfat mükemmel olur heralde.. | ||
|
||
o adama hastaydım ya anlatırdı şuraya bi fırça darbesi falan diye bitarafı anlamaya çalışırken bi bakıyodum ortaya manzara resmi çıkmış sen daha iyilerini yapabilirsin severek yapmak önemli zaten ![]()
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Sürekli dağ ve orman manzaraları içeren resimler yapardı. Çizereken çok hoş bir anlatım tarzı vardı. Nehirleri harika yapardı. | ||
|
||
vay be iyi andık rahmetliyi
|
||
|
||
|
||
|
||
| Ne adamdı bu yaw. Bir ara cumartesi 9 da verirlerdi. O günler boş olurdum sabahleyin babamla seyrederdik. Valla sabah sabah kahvaltı öncesi çok iyi gidiyor. O gün hiç sinirlenmiyorsun. Adı bob rosstu bu adamın ve 1995 yılında maalesef kaybettik lenf bezi kanserindendi sanırım. | ||