|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 evet küçüklüğünde veya hala otobüste bir sürü kişinin buğulu camlara birşeyler karaladığını veya anlamlı birşeyler yazdığını biliyorum .Neler yazardınız?
|
||
|
||
| ben hep resim yapardım | ||
|
||
# 9000169
|
||
|
||
niye okuyon kardeşim yazdığım yazıyı
|
||
|
||
resim yapmaya çalışırdım ama çok küçükken bıraktığım için bu alışkanlığı resimler hiç bir zaman güzel olmamıştı
|
||
|
||
| beklenen gelmez,gelse de gider... | ||
|
||
|
||
|
||
Otobüsteysem başka bi şehire gidiceksem HoşcaKaL yazardım
|
||
|
||
| hiç ilgimi çekmedi doğrusu ve hiç yazmadım bazen şehir için yolculuklarında otomobilde canım sıkıldığında tırnaklarımla spiraller çizmişimdir bir kaç kezz onun dışında yazmadım | ||
|
||
elime birşey alır ve camı temizlerdim hiç birşey yazmazdım yani
|
||
|
||
| -"gravity of love" -içerilerden gelen ses "hasss ordan" |
||
|
||
büyüdükçe yaşadıkca yazdıklarım yada yazmak isteyip sığdıramadıklarım değişiyor sanırım
|
||
|
||
ben genellikle diyil hep lamb of god yazarım....
|
||
|
||
| giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir... | ||
|
||
| bende resim çizerdim eskiden şimdi bişi yasmıorum siliorum | ||
|
||
| allah belanı versin | ||
|
||
| MOLKO'm | ||
|
||
daima yazardım değişmedi de