|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 alın izleyin benim midem bulandı Register or Login |
||
|
||
oyuncak gibi oynuyo adamlarda huh balta girmemiş orman gibi adamın alt tarafıda. günah la püh kafir
|
||
|
||
| Lan ben bu herifin var ya neyse karıştırmayayım o işleri şimdi gerçek anlayıp gay ilişkilere girmek istemem. Yarısını aştıydım sonra bir midem bulandı kapattım yaw. neden kız olmak isterler anlamamki ne güzel malzeme var işte | ||
|
||
onlarada saygı duyun abi..onların suçu değil hormonal dengeleri bozuk napsınlar ama video hakikaten irenç midem kalktı benimde
|
||
|
||
| ya bu nasıl bir ...anlayıştır...çok iğrençtii.....ve korkutucu allahımm :d | ||
|
||
| Puhahaha doğru lan alt tarafı balta girmemiş orman gibi bu insanın. İnsan bir keser la. Ama benim anlamadığım bişe var tamam göğüs eklenmesini anladım da kafayı niye yarıyorlar onu anlamadım. | ||
|
||
beyin ekliyolardır yokmuş bak belli
|
||
|
||
| büyük ihtimal kafayı ya yüzünü değiştirmek yada sestelleriyle oynamak için yarıyolar | ||
|
||
| adamın malzemeden çalmışlar adam bunu anlayınca malzeme eksik olucağına hiçö olmasın die kestirmiş olabilir doktorlar alt tarafı kesmek için testere kullansalar daha kolay olur
|
||