|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Apocalyptica, çello çalan üç kişiden oluşan Finlandiyalı müzik grubudur.Çello ile metal müzik yapan grup, Metallica parçalarını yorumlayarak ünlenmişti.Ayrıca grup Şebnem Ferah ile 'Perdeler' parçasını kaydetmiştir. |
||
|
||
| nede olsa kuzeylı , cello ve gıtar da ancak bu kadar guzel çıftlesır... | ||
|
||
İzmir'e gelmişlerdi gidememiştik
|
||
|
||
çok seviyorum ya ... hele luri ve ville nin düeti olan bittersweet şarkısı çok güzel .... bu adamlar yüzünden çello çalmak istiyorum acayip şekilde
|
||
|
||
| son derece sefdiğim bi grup hle bitter sweet şarkısı yok mu işte o çok gzl | ||
|
||
çello dünyada çalınması en zor 2. alet......onlar çelloyla resmen show yapıyorlar..Şebnem ferahın perdelerini dinlemem ama apocalyptica çalınca insanın dinleyesi geliyor..Bitterswet onu söylemeye gerek yok...Apocalyptica da çok farklı ve sağlam bir grup..
|
||
|
||
| tam film yildizlari gibi :O | ||
|
||
| Şebnem Ferah sayesinde tanıştım ama gerçekten çok iyiler. Metallica coverları olsun, farklı sanatçılarla yaptıkları düetler olsun hepsini çok seviyorum. Eurovizyonda da harika bir performans sergilemişler gerçekten hayran kaldım. | ||
|
||
| finlandiyalılarda var bir iş . . . Çello ile metal i bir araya getirerek Bir metal türü oluşturmayi başarmış . . . eicca toppinen denin şahısı cok severdim Metallicanin sarkilariyla basladilar simdi neredeler |
||
|
||
şeboyla kayıtları var seviyorum dinliyorum dinlerken dinleniyorum..kulağa hoş gelen müziği var.."life burns!" severek dinliyorum..
|
||
|
||
| bu adamlar da albüm yapmasaydı Till in sesini duyamayacaktık,son albümde ''helden'' güzel olmuş Till in sayesinde... | ||
|
||
| çok fazla sevmem ama dinlerim arada sırada çello güzel gitmiş güzel müzik yapıyolar ama pek sevmem... | ||
|
||
| çelloyla metal yapan ilk ve tek grup çok kalite bir grup bence |
||
|
||
dinlenmezmi yaww ama her ruh halinede uymaz hani yeri zamanı ayrıdır hep
|
||
|
||
| çalınması zor olan çelloyla metali bütünleştiren bu grubu ruhumla birlikte dinliyoruz ! süper bir grup !! o_O |
||
|
||
| şarkılar insanı alıp uzak diyarlarda rahatıyor ama şarkı bittiğinde yeniden dünyada oluyorummmm | ||
|
||
genelde sözü olan şarkılarını dinliyorum ama arada bian geliyo tüm metallica coverlarını dinliyorum acayip bişe ya her yıl geliyolar daha geldikleri bi şehire gidip izleyemedim
|
||
|
||
| güzel sağlam grup ama çok cabuk bayıyolar beni | ||
|
||
| çok iyi grup life burns şarkısı mükemmmel | ||
|
||
| her finlandiyalı metalci gibi apocalyptica da harika nothing else matters,I'm not jesus,I dont care,bittersweet benim favorilerim | ||
|
||
Nothing Else Matters nasıl bir parçadır öyle hele o klipte Eica nın bir an bile gözünü açmaması mükemmel,ruhuyla çalıyor sanki Çelloyla insanı hüngür hüngür ağlatabilen efsane grup
|
||
|
||
Çello.... Kesinlikle harikalar.
|
||