|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 burada dinlediğiniz ama tanınamadığını düşündüğünüz,yeni keşfettiğiniz yada şiddetle tavsiye ettiğiniz grupları tanıtalım hep beraber paylaşalım
|
||
|
||
tam gok2 lik değmi kuruni
|
||
|
||
ne kurunisi yawww bak heceliyim ku-re-na-(: zaten ona açtım sürekli yeni şeyler...
|
||
|
||
Roadrunner United dinlemezseniz ölümü yiyin. böargh
|
||
|
||
Tanıtırım da Türkiye buna hazır değil
|
||
|
||
Anjihorter ve Malistoprus u dinleyin tamam mı mutlaka ama haaa
|
||
|
||
Carcass aslında gayet de bilinen bi gruptur ama söyleyeyim dedim
|
||
|
||
Tanıtırım da Türkiye buna hazır değil evet zaten birinin albümünü istemişsin hiç bakmadım adına bile ![]()
|
||
|
||
Bakmadım bile modlar görevlerini yapmıyorlar mı
|
||
|
||
Gok2 sana söylediklerimi yazıyım mı buraya
|
||
|
||
görevimi yapcamda senin verdğin grubu bulmak için birde ing eğitimi almam lazımdı bir sitede buldum oda ing kusura bakma gok2 okadarda değil dimi
|
||
|
||
Gok2 sana söylediklerimi yazıyım mı buraya Beni anlayan bi sen varsın ![]()
|
||
|
||
Gok2 sana söylediklerimi yazıyım mı buraya Beni anlayan bi sen varsın ![]() ![]() neyse
|
||
|
||
eee hadi kırın diye açtık zaten kırında görsün forum üyeleri nasıl müzik dinliyor adamlar
|
||
|
||
| hadi başlayında eğlenek | ||
|
||
bi dakka onlardan önce önermem gereken son grubu önereyim de ortalık ikisine kalsın The Wake
|
||
|
||
sizinkilerde fantezi be kardeşim taktaktakgümgümgümblöblöblöblöblöblöblöbö |
||
|
||
sizinkilerde fantezi be kardeşim taktaktakgümgümgümblöblöblöblöblöblöblöbö eğer kafam bastıysa death metal e bu laf
|
||
|
||
yok be dedilerde icrahat yok ben öneriyim baride kaynamasın arada primus bassla ilgilenen herkese tavsiye ediyorum
|
||
|
||
Die Apokalyptischen Reiter'da çok güzel grup bence ama melodik death metal o da heralde öyle yani bulduğum kaynaklara göre
|
||
|
||
tamam bigünde biz çok tanıttık bırakda birazıda gok2 kalsın
|
||
|
||
sizinkilerde fantezi be kardeşim taktaktakgümgümgümblöblöblöblöblöblöblöbö eğer kafam bastıysa death metal e bu laf ![]() |
||
|
||
ooo voovv bende açılıyor youtube
|
||
|
||
Esoteric dinleyin.. Doom/death grubu kendileri.. 10-15dk'lık şarkılar her bünye kaldırmaz ama Deneyin derim..
|
||
|
||
ben dinliyim bari esoteric i ama benimde aklıma doom denilince ilk isim lacrimas geliyor gerçekten seviyorum tavsiye ederim
|
||
|
||
| Firehouse hard rock grubudur,dinleyin derim. | ||
|
||
| Black metal olaraktan Anaal Nathrakh tavsiyemdir.. Death metal olaraktan Abysmal Dawn, Brain Drill, Cattle Decapitation, Trigger The Bloodshed, Anmod, Retch... Grindcore, Death/Grind olaraktan Nasum, Rotten Sound, Pig Destroyer, Excrementory Grindfuckers, Funeral Rape, Brutal Truth, Phobia, Whorecore, Waco Jesus.. Death/Thrash olaraktan Legion of the Damned, Vital Remains, Lupara.. Gore olaraktan Haemorrhage.. Macera arıyorum uç noktalara gitmek istiyorum diyosanızda Sikfuk, Libido Airbag, Intestinal Disgorge, Anal Cunt.. Bide alemin kralları var onları ölmeden dinleyin dinlemesseniz ölün =P Nile, Behemoth, Cannibal Corpse, Suffocation |
||
|
||
Black metal olaraktan Anaal Nathrakh tavsiyemdir.. tek eksik Kataklysm ve Carcass aa iki oldu pardon Death metal olaraktan Abysmal Dawn, Brain Drill, Cattle Decapitation, Trigger The Bloodshed, Anmod, Retch... Grindcore, Death/Grind olaraktan Nasum, Rotten Sound, Pig Destroyer, Funeral Rape, Brutal Truth, Phobia, Whorecore, Waco Jesus.. Death/Thrash olaraktan Legion of the Damned, Vital Remains, Lupara.. Gore olaraktan Haemorrhage.. Macera arıyorum uç noktalara gitmek istiyorum diyosanızda Sikfuk, Libido Airbag, Intestinal Disgorge, Anal Cunt.. Bide alemin kralları var onları ölmeden dinleyin dinlemesseniz ölün =P Nile, Behemoth, Cannibal Corpse, Suffocation
|
||
|
||
yani allahtan tanınmayanı tanıt dedik saydıklarınızda yazık hiç tanınmıyor dimi
|
||
|
||
yani allahtan tanınmayanı tanıt dedik saydıklarınızda yazık hiç tanınmıyor dimi öyle deme kataklysm ve carcass dinleyen sayısı türkiyede çok az
|
||
|
||
tamam neyse ayıp olmasın tanıtım gereği şöyle yapalım : aaaaaaaaa sağolun valla vampire ve gok2 hiç duymamştım bunları tanıttığınız iyi oldu çok sağolun
|
||
|
||
En azından vaktimi harcıyorum dimi.. Bide sen dalga geç iyi be
|
||
|
||
ya tamam tamam hemen trip yapma senin sayende tanıdım zaten be o grupları ciddiyim
|
||
|
||
| turisas grubunu dinleyin battle metal ve senfonik öğelerle harmanlanmış bir grup mutlaka dinleyin dinlemezseniz kahrolursunuz | ||