|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Passive ![]() Doktorum bana 'ölüm olabilir 'dedi Ama ona inanamadım,hiç iyimser değil Eminim yeteneğinden bana harika düşmanlar oluşuyor Ayağa kalk ve bak bana,ölümle Oynama,Çünkü belki!!! Birgün yürüyeceğim ve dicemki beni hayal kırıklığına uğrattın, Belki böyle daha iyisin Buraya eğiliyorsun ,soğuk ve kateleptik Kısa düşünceni yakalayıncane yapabilirsin o kabiliyetle? İyisin ve yeteneklisin, Oluşuyor ,harika düşmanlarım, Ayağa kalk(Seni yakalayacaz)ve bak bana(Şimdi gel) Ölümle Oynama!(Oynama) Çünkü belki(Çünkü belki) Birgün yürüyeceğiz(Birgün) ve dicemki beni hayal kırıklığına uğrattın, Belki böyle daha iyisin Böyle iyisin,sen iyisin Belki iyisin!!! Ayağa kalk(Yapamazmısın)yüzleş benimle(Şimdi gel) Ölümle Oynama!! Çünkü belki (Çünkü belki) Birgün yürüyeceğim(Birgün) ve dicemki 'lanet olası beni hayal kırıklığına uğrattın' Belki böyle iyisin!!! Önden git ve ölümle oyna!! Neden dönüp bana bakamıyorsun Lanet olası hayallerimi yıktın! Pasif salırgan;zırvalık.. Imagine Hayal Et Hayal et cennetin olmadığını Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzde ise Sadece gökyüzü Tüm insanların Bugün için yaşadığını Hayal et Hayal et ülkelerin olmadığını O kadar zor değil bu Uğruna öldürecek ya da Ölecek bir şey yok Ve din de yok tabii Tüm insanların Barış içinde yaşadığını Hayal et Hayalci diyebilirsin bana Oysa yalnız değilim ben Umarım bir gün sen de Katılırsın bize Ve bir bütün olur dünya Hayal et malın mülkün Olmadığını Merak ediyorum Yapabilir misin Ne açlık var ne aç gözlülük İnsanların hepsi kardeş Tüm insanların Tüm dünyayı paylaştığını Hayal et. 3 Libras The Noose ![]() Seni iyi görmek çok mutluluk verici Şimdi galip gelmiş ve tamamen sessizlik içinde Onsuz Şeytanlarını dağıttın Ve boynunun etrafındaki haleyi ışığı atmadın Ve bulutlarını çektin Ama ben biraz meraklı endişeliyim Ne yapmayı planlıyorsun Ölüme karşı değişebilme konusunda Ölüme karşı Sanki onlar başkasınınmış gibi Hareketlerini yaptıklarını hatırla Vahşi hikayeler Şimdi hepimizin karşısında yeniden doğmuş duruyorsun Seni iyi görmek çok mutluluk verici Ve boynunun etrafındaki haleyi ışığı atmadın Ve bulutlarını çektin Ama ben biraz meraklı endişeliyim Ne yapmayı planlıyorsun Ölüme karşı değişebilme konusunda Ölüme karşı Işığınla halenle kayarak Işığın kayıyor Işığın yere doğru kayıyor Işığın seni tutmak için yere doğru kayıyor |
||