TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Yabancı Videolar

Konu: Marilyn Manson - (s)AINT - Banned version

Sayfa: [ 1 ]

neorammstein 28.03.2008 04:45:37

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
<hm  satan

+ 18    Dil

nightmare   aha senin adam   Cheesy

nightmare_storm 08.05.2008 04:25:22
nightmare   aha senin adam
bunu da yeni gördüm
1. Başta marilyn manson bir şarkıcıdır ve benim adamım değildir.
2. Bazı şarkıları beğenip dinlerim(şu an dinleyemememin nedeni içimde öfke ve kaos oluşturmasıdır, artık nefret etmek istemiyorum bu benim kişisel kararımdır kimeyi de bağlamaz) kendisinin özel hayatında yaptığı aşırılıklar beni bağlamaz ve hayatı kendi de dediği gibi örnek değil ibret teşkil eder.
3. Herkes Marilyn Manson yerinde olabilirdi bu bir şans onun yaşadığını bir başkası yaşabilirdi.
4. Marilyn Manson dinleyen ille onun gibi olacak diye de bir düstur da bulunmamaktadır.

Sayfa: [ 1 ]