|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 november rain bitiş solosu
|
||
|
||
| Rammstein-Mein Teil nakarat | ||
|
||
| territory parça ortasındaki bateri solosondan sonra yeniden parça ana rifine döndüğü an =) | ||
|
||
| metallica the unforgiven II da sarkinin ortalarında nakarattan sora kirk'in gitar şov yaptıı yer | ||
|
||
| çilekeş-ardıma hiç bakmadan [nakarat=düşlerim başka şeyler ağlarım hiç bıkmadan giderim çok uzaklara ardıma hiç bakmadan] badem-sen ağlama [ilk bölümü] şebnem ferah-iyi gün dostlarım-[heryeri ![]() ]Evanescence-Lithium [heryeri ]
|
||
|
||
| Slipknot The Blister Exists giriş |
||
|
||
| Tabikide Soulfly-Jump da fuck up başlangıcı... Jump da fuck up!!!!!!!!!!!! | ||
|
||
kreator - all of the same blood un dını dını dını dııııııı dını dını dını dııııı dını dını dını dın gibi hafif solomsu kısmı
|
||
|
||
| Helldorado& A drinking song'un ooo never again never again kısmı | ||
|
||
Helldorado& A drinking song'un ooo never again never again kısmı evet ya süper orası costum ben =) |
||
|
||
| Nereye gittiğini biliyorum tanıdığın herkesi Biliyorum yaptığın ya da söylediğin her şeyi Yani yalan attığında çıkacağım her zaman yoluna Kurnazım ve biliyorum her şeyi çünkü biliyorum Ne bildiğimi Askıdasın sen, bir yalancısın Sen bir yalancısın sen bir yalancısın Yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan Yalan yalan yalan yalancı yalan söylüyorsun yalan yalan Komik olduğunu düşünüyorum, komiksin ha ha İhtiyacım yok ona ihtiyacım yok saçmalıklara Anlamalıydın, senin ne halt olduğunu bildiğimi "Sex Pistols- Liar " |
||
|
||
| Bir ölüm yolculuğunda ben otomatik değilim Göremeyeceksin beni öylece durgun kalırken Sakın bana emir vermeye kalkma Benim gibiler için düzen yoktur Bahse girerim her şeyi kavradığını düşünüyordun Bahse girerim benim ne halt olduğumu bildiğini düşünüyordun Bahse girerim tüm sorunlarını çözdüğünü düşünüyordun Ama sorun sensin " Sex Pistols - Problems "
|
||