|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 bir grubunuz olsa adnı ne koyardınız,hangi aleti çalrdınız,yada grubunz varmı adı ne grupta ne iş yaparsınz tarzınız ne hee sölyin bakalım
|
||
|
||
Bir grubum olsa adını Vodoo Dolls koyarım Elektro gitar çalmak isterdim
|
||
|
||
K.E.S.H. olabilirdi ama insanlar çilekesin ozentisi derler beni deli ederlerdi herhalde ![]() grupta bateri calmak isterdim
|
||
|
||
grubum varıda çok eskiden KURENA 'dı adı ama şimdi tekrar olsa galiba YARA BANDI olurduk tama benim hayatıma göre yara bandı lazım banada bir tane dinleyicilerimin yara bandı olurrum hem hem vokal olur hemde gitar çalarım bende cw gibi yazdım varmı işe alan
|
||
|
||
| blackest last society silent society society : 1. toplum; topluluk. 2. dernek, cemiyet. ![]() unknown society fuck society yeah ![]() |
||
|
||
blackest tamam tamam benide al senin gruba hem sesimde güzel last society silent society society : 1. toplum; topluluk. 2. dernek, cemiyet. ![]() unknown society fuck society yeah ![]()
|
||
|
||
bakarız ![]() fearlessness legend fearlessness : korkusuzluk, gözüpek oluş. legend : efsane
|
||
|
||
nasıl bakarız sesimi duyan kapmak istiyor beni be hııhhhh sana istesende gelmem benim grubum yara bandı herkesin yarasına ilaç olucak buaralar nasıl kro oldum sormayın ya
|
||
|
||
ne zaman olmadın ki Grubunda başarılar yolun açık olsun
|
||
|
||
yollarım albümümü ilk sana imzalı falan
|
||
|
||
| amin | ||
|
||
| Bir grubun temellerini attık ama adı yok daha =) | ||
|
||
blackdeep de olabilir vokal yaparmışım herkes kaçarmış
|
||
|
||
grupum olsa adını antipatik koyardım herhalde :d antipatik :d antipatik sahnede elektromuda çalardım aslanlar gibi
|
||
|
||
| "ashtray girl" olurdu... | ||
|
||
neo için kuruni koycam ben
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Seek'a Rock koy
|
||