|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Opeth - A Fair Judgement Uykuyu kaybederek,çok derinlere Güneşi soldurarak ne yaptım ben En çok istediğim gibi yanıma gel Burada birşey kalmadı Bağları kes,gizliliğin örtüsünü kaldır Bütün sarılanları geride bırak Kontrolu kaybettim,rolun dışına çıkma zamanı Burada birşey kalmadı Olduğu gibi bırak Bana söylendi Ruhun kurban edilişi Önerileri unuttum Zamanın izini kaybettim Bir duman esintisinde Heyecanla bekleyerek Dürüst bir yargılanmayı hakettim In My Time of Need Sürdüğüm bu hayatın anlamını göremiyorum Senin beni unuttuğun gibi,seni unutmaya çalışıyorum Bu kez senin için alacak hiçbirşey kalmadı Bu bir hoşçakal Yaz çok gerilerde kaldı Ve hiçkimse kalmamı istemeyecekti Ve bu değişimi düşünmeliydim Acıyı silmek için Ve yağmurdan kaçmalıyım Dönmeliyim Tümünün sonlanmasına yakın, Sahneler arasında sürükleniyorum Kayıplar içinde doğuşu İçerde ölüm düşünceleri,ruhumun derinliklerden kopar beni Karanlığın yavaş solduğu zamanlarda Ama asla güçlenmiyor Çok ihtiyacım olduğu zamanda Biri bana bakabilirmiydi Death Whispered a Lullaby Yolun dışında ateşböceği çemberi var Kayıp ruhların saklandığı koruluğun derinliklerinde Tepenin ardında geri dönen, Bir parça akıl bulmaya çalışan adamlar var Sisin altında hareket eden gölgeler var Korkma, elimi tut Karanlığın içinde kapanan, Canlı canlı kayan kumların içine gömülen göz kapakları var Konuş benimle ve ve dünya ufalanacak Kapıyı aç ve ay düşecek Tüm hayatın, tüm hatıraların Düşlerine gidiyor, hepsini unut |
||
|
||
| Black Rose Immortal Ruhani yücelik Aradığım aralı kapılar benim için kapandı Gece… Yıldızlardan birinin pençesi izliyor Gölgem ışıktan doğuyor Karanlığın içindeki gözlerin ışığından Forest Of October Sonsuz denizden yükseldim Her kıyıda karanlıkla örtülerek Gururumu kaybettim,pırıltısını kaybettim Benim için güneş bir daha doğmadı Hope Leaves Bir defa parçalanınca, geriye kalan sadece duman Gözlerimi köreltircesine yakıp Gerçekte ne olduğunu gizleyerek Karanlığı zorla içime katan.. |
||
|
||
Death Whispered a Lullaby
|
||
|
||
| paylaşım için teşekkürlerrrr gerçekten kaliteli bir grup sewerek dinlerim kendilerini | ||
|
||
| Black Rose Immortal süperrr
|
||
|
||
paylaşım için teşekkürlerrrr gerçekten kaliteli bir grup sewerek dinlerim kendilerini sağol
|
||