|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 yalan mı hııı
|
||
|
||
| yalan değil kardeşim... kızlarda ne anlıolarsa .. aynen şu şekil oluyor.. aaa sen gitarmı çalıonn şebnemden bi şarkı çalsanaa... çalamıyorum die yapmıyorumm hhaaa |
||
|
||
he ya sorma kıl oluyorum
|
||
|
||
KIZLAR CEVAPLARINIZI BEKLEYEN BİR TOPLULUK VAR
|
||
|
||
Belkide bir işe yaradıkları içindir
|
||
|
||
Belkide bir işe yaradıkları içindir ![]() push(t)
|
||
|
||
| kabul nedense hep bole hatta bende gorunce dıyorum calıosun ha cunku bu soru genetık olmus ama hıc bı zaman tercıhım olmadı cunku gıtar cok elden ayaga dusmus bı enstruman dır erkegı bastlestırır pıyano calan erkek daha seksı...parantez ac yan flut te super parantez kapa. | ||
|
||
| ya bırak bu ayakları resenport ne gitar çalan erkek seksidir ozmn ibrahimde çalsın gitar al sana seksi erkek ney ve kemanda süper ya |
||
|
||
| gitar çalması pekte önemli deil çnk artık neredeyse herkes gitar çalıo...sivri burun,takım elbise giymesin arabesk,pop,rap dinlemsin yeter gitar ikinci planda bnce... |
||
|
||
| gitar caldiklari icin hoslaniyolardir amma soru bea cevabi icinde degilmi.? | ||
|
||
bn batri clnlrdan hslnıyrm
|
||
|
||
en yakın bateri kursu bn batri clnlrdan hslnıyrm
![]() |
||
|
||
| kızlar neden hoşlanmazki ? abi ne tarz çocukyaa abi tam rocker yaa buda bizden ya | ||
|
||
| cokolata doğru söylüon hajı aa bakk bide convers giyiioo rockçı kesiin buu..
|
||
|
||
müzik aleti çalan erkekler sexy oluyor ama hepsi değil tabi.
|
||
|
||
bn batri clnlrdan hslnıyrm ![]() en yakın bateri kursu bn batri clnlrdan hslnıyrm ![]() aynen hajjı en yakın kursaaa |
||
|
||
EVET BAK SES ALETİ ÇALIO ÇOOOK SEXİİİ Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın müzik aleti çalan erkekler sexy oluyor ama hepsi değil tabi.
|
||
|
||
zuhaha tamam elektro,bas,bateri,klavye,saksafon çalanları kastettim aslında
|
||
|
||
oki o zaman
|
||
|
||
yok adam kendi branşında sexy yapmayın yawww
|
||
|
||
| o dalga geçtiğin adamda neşet ertaş türkiyenin en büyük sanat çılarındandır dalga geçmesen ii olur | ||
|
||
yha gitar erkğe ayrı bi hawa katıo aslında yaf..sexlk konusnda bişe diyemijem ama tutmasını bilirsen her işe yarar..gördüğüm kadaryla :d hernyse )
|
||
|
||
| gitar her erkeğe yakışmıo yaa bunu dün karşılaştığım 4 kişi ile anladm... | ||
|
||
| walla ne bilim electon olsun bide conwerse giy, bide cool dawran tamam karşında ki kıs seni adam sanıp atlar hemen bunlar öle ortamları yeni tanıyan yada uzak olanlardır her kıs yapmas benje |
||
|
||
yalan mı hııı tabi sen gitar çalıyosun ya üstüne alın hemen:)))))))))))))))))))![]() benim öyle bi zaafım yok maalesef,olsa da oluuuur olmasa da olur. eğer olsaydı iyi olurdu sahnede izlemek isterdim o kadar |
||
|
||
| her gitar çalanda sahnede olmuyor be güzelim gerçi senin için farketmiyomus ne güzel bak | ||
|
||
| yalan yok öyle birşey..bu düpedüz kızlar pas vermeyince gitar çalsaydım kesin Verirdi deip yurdum hatunlarına bok atmaktır.. not: başlıı açan arkadaşı tenzih ederim..
|
||
|
||
yalan yok öyle birşey..bu düpedüz kızlar pas vermeyince gitar çalsaydım kesin Verirdi deip yurdum hatunlarına bok atmaktır.. not: başlıı açan arkadaşı tenzih ederim.. ![]() süperztar yalan mı ALLAH aşkına kızlar hoşalnıyor gitar çalanlardan bu bnce nasıl ki anayasamızda Bağımslık kayıtsız şartsız milletin dir ibaresi gib bişey (Yok öle bişi ) |
||
|
||
pardon abi bilerek olmadı .. cx cx cxx o dalga geçtiğin adamda neşet ertaş türkiyenin en büyük sanat çılarındandır dalga geçmesen ii olur
|
||
|
||
yalan yok öyle birşey..bu düpedüz kızlar pas vermeyince gitar çalsaydım kesin Verirdi deip yurdum hatunlarına bok atmaktır.. not: başlıı açan arkadaşı tenzih ederim.. ![]() süperztar yalan mı ALLAH aşkına kızlar hoşalnıyor gitar çalanlardan bu bnce nasıl ki anayasamızda Bağımslık kayıtsız şartsız milletin dir ibaresi gib bişey (Yok öle bişi ) |
||
|
||
| kızlar nden hoslanıcaklarını bılmıolar o yuzden |
||
|
||
kızlar nden hoslanıcaklarını bılmıolar o yuzden ozmn sende bir kızsın sende bilmiyon yanlısmıyım |
||
|
||
ya nedeni olur mu herkesin zevki farkli olur iste kimisi gitar calani sever kimisi bateri kimisi mizika vs vs
|
||
|
||
kimisi saxofoncudan hoşlanıo mesela
|
||
|
||
o dalga geçtiğin adamda neşet ertaş türkiyenin en büyük sanat çılarındandır dalga geçmesen ii olur PUHAAHAHAHAH ..........gecmisler bilaaaaaaaaaaane LOL! |
||
|
||
=) o dalga geçtiğin adamda neşet ertaş türkiyenin en büyük sanat çılarındandır dalga geçmesen ii olur PUHAAHAHAHAH ..........gecmisler bilaaaaaaaaaaane LOL! |
||
|
||
| benim elektromda var klasiğimde ama gitar çalıyo diye hoşlanan tiplerle işim olmaz zaten | ||
|
||
benim elektromda var klasiğimde ama gitar çalıyo diye hoşlanan tiplerle işim olmaz zaten ya werirse
|
||
|
||
o zaman gör sen onu
|
||
|
||
benim elektromda var klasiğimde ama gitar çalıyo diye hoşlanan tiplerle işim olmaz zaten ya werirse
|
||
|
||
benim elektromda var klasiğimde ama gitar çalıyo diye hoşlanan tiplerle işim olmaz zaten ya werirsehertürlü değişir arkadasım ![]() |
||
|
||
| Peki erkekler, gitarı neden hatun tavlamak için çalar? "Abi alalım gitarı, gidelim bi parka çökelim, bak kızlar nasıl saracak etrafımızı" ya da, "Bi grupta gitar çalmaya başladım, hele bi ünlenelim gelsin kızlaaar".. Bu cümlelerin cevabını verin, ben de sonra gitar çalanlardan hoşlanan kızlardan cevabı almaya çalışırım.. ((: +Bi de sanatçı hassas ruhludur derler.. Kızlar da, "hassas ruhludur bu belki" de diye hoşlanabilir.. Bilemicem yaaaaani.. |
||
|
||
| Aferin sana! Haydi zampara gitaristler cevaplayın bakalım... Neden kız tavlamak için gitar veya ortam yapmak için ''Punk'' müzik yaparsınız? Aşk için mi ? |
||
|
||
super ya bence de cvplayin
|
||
|
||
hohohohoh kaçışırlar şidmi Aferin sana! Haydi zampara gitaristler cevaplayın bakalım...
Neden kız tavlamak için gitar veya ortam yapmak için ''Punk'' müzik yaparsınız? Aşk için mi ? |
||
|
||
| valla ben diyeceğimi yukarda dedim zaten | ||
|
||
| sacmalık gıtar ıste nolucak gıtar calan erkeklerden hoslanan kıslar bnece cok fılm ızlemıslerdır yada cocukla dııl dırek gıtarla ılşkıye gecmek ıstıolar bu yazdııım sert olabılır kabul edıorum | ||
|
||
yok iyiydi ![]() |
||
|
||
kızlar nden hoslanıcaklarını bılmıolar o yuzden ozmn sende bir kızsın sende bilmiyon yanlısmıyım |
||
|
||
Peki erkekler, gitarı neden hatun tavlamak için çalar? ıyıde hocam gitar calmakla sanatcı olunsa senınde dedıgın gıbı her parkta bı sanatcı konser verırdı
"Abi alalım gitarı, gidelim bi parka çökelim, bak kızlar nasıl saracak etrafımızı" ya da, "Bi grupta gitar çalmaya başladım, hele bi ünlenelim gelsin kızlaaar".. Bu cümlelerin cevabını verin, ben de sonra gitar çalanlardan hoşlanan kızlardan cevabı almaya çalışırım.. ((: +Bi de sanatçı hassas ruhludur derler.. Kızlar da, "hassas ruhludur bu belki" de diye hoşlanabilir.. Bilemicem yaaaaani.. |
||
|
||
| çok saçma ... gitar çalıyo diye adam olcak del ya ... i*nenin teki de gitar çalsa hoş çocuk mu olucak ... önce kişilik ence ... gitardı fülütdü yalan dolan | ||
|
||
GERÇEK ANLAMDA GİTAR ÇALABİLİYOR VE AYNI ZAMNADA YAKIŞIKLI EFENDİ VE DÜRÜSTSE KIZLAR BUNA İLGİDUYABİLİR BENCE VARDIR CANIM ŞİMDİ BÖYLE ARKADAŞLAR YOKMUUUUUUUUU? ?
|
||
|
||
GERÇEK ANLAMDA GİTAR ÇALABİLİYOR VE AYNI ZAMNADA YAKIŞIKLI EFENDİ VE DÜRÜSTSE KIZLAR BUNA İLGİDUYABİLİR BENCE VARDIR CANIM ŞİMDİ BÖYLE ARKADAŞLAR YOKMUUUUUUUUU? ?hade yakısıklı olduğunu anladıkda dürüst olduğunu nerden anlıcan |
||
|
||
ya her gitar çalandan hoşlanılmaz ki!!!çok var öle gitar çalıp da kızlara yanaşmak için entel olmaya çalışan kırolar...öylelerinin dışı entel içi dantell bence kızlar tam anlayımla içi dışı bütün olanlardan hoşlanıyolar.tabi bi de çocuk içini dışardan gitarla bütünleştiriiyosa.............bilmem anlatabildim mi???(ben buna dikkat ederim) ,)
|
||
|
||
Bütünleşmek derken |
||
|
||
gayet açık bence "bütünleşmek derken"...onun öncesini açıklamıştım da zaten!!!
|
||
|
||
Erkeklerin Çoğunlukta Olduğu Bi Forumda "bütünleşmek" dersen ne annıyabileceiğimizi tahmin et ondan sora konuss istersn sn de bütünleşebilirsn istediin şeyle |
||
|
||
|
||
|
||
| ben hic gitar caliyo diye bi erkege ilgi duymadim ama hemcinslerim adina konuscak olursam, bicogu daha duygusal buluyo yane bende anlamis diilim | ||
|
||
akli basinda bir kizsa gitarmis yada herhangi bi entrümanmis kale bile almaz sadece kücük bi etki yapar o kadar belkide hic, ama iste aklini kullanamayan bazi kizlar var böyle hem gitar calan duygusal mi oluyor iste bu cok sacma gerci hepinizde biliyorsunuz bahsettiginiz kizlarin nasil tipler oldugunu
|
||
|
||
| BENCE GİTARLA ALAKASI YOK AMA GÜNÜMÜZDE ÖYLE Bİ GENÇLİK HAKİM Kİ SADECE DIŞ GÖRÜNÜME ÖNEM VERMEKLE ADAM KAYIRMAKLA VAKİTLERİNİ HARCIYOLAR .. HOŞLANMA KONUSUNA GELİNCE BENİ ANLASIN VE BANA AŞIK OLSUN YETER DERİM GİTAR FLN PALAVRA | ||
|
||
BENCE GİTARLA ALAKASI YOK AMA GÜNÜMÜZDE ÖYLE Bİ GENÇLİK HAKİM Kİ SADECE DIŞ GÖRÜNÜME ÖNEM VERMEKLE ADAM KAYIRMAKLA VAKİTLERİNİ HARCIYOLAR .. HOŞLANMA KONUSUNA GELİNCE BENİ ANLASIN VE BANA AŞIK OLSUN YETER DERİM GİTAR FLN PALAVRA dusuncelerıme tercuman oldun.. katılıyorum |
||
|
||
şapşal kızlar gitarlı biri gördü mü yavşıyor hemen.. ne anlıyorlarsa zaten önüne gelen gitar çalıyor. saçma buluyorum. kızlar çok saf ya hatta çoğu kız salak her ne kadar bende kız olsam da ortalık yerde gitarlı birini görünce zavallı olarak gördüğüm o kişiliklere farklı şekillerde sesleniyor ve dalga mı geçiyorum yazık öylelerine ancak gitar çalarak kız tavlayabileceklerini sanıyorlar..
|
||
|
||
| bazı erkekler sırf abaza oldukları için kıs tavlamak amaçlı gitar ÇALIORMUŞ GİBİ yabıorlar BEN GİTAR ÇALAN ERKEKLERE BAYILMAM AÇIKÇASI gitar özentilik gibi oldu artık sağa bakıorm gitarlı erkek sola bakıorm gitarlı erkek hani bazıları çalabilior tmm ona bi sözüm yok helal olsun ama çalamayanlar ltfn çalıor gibi yapıpda kendinisi kandırmayın... ![]() ![]() gitarlı abazalara son..! ![]() |
||
|
||
bide çalarken böle olmayan ritme uymaları yokmu böle kafa sallamaları inceden inceden aman yarabiiiii.. ![]() |
||
|
||
gitar çalması pekte önemli deil çnk artık neredeyse herkes gitar çalıo...sivri burun,takım elbise giymesin arabesk,pop,rap dinlemsin yeter gitar ikinci planda bnce... aynen katılıyorum smdi isteyen herkes gitar çalabilir benm için rap dinlememesi ve kro takılmamsı önmli
|
||
|
||
gitarlı abazalara son..! ![]() ![]() |
||
|
||
gitar çalmak bir beceridir.ama şimdi MODA olmuş.önüne gelen gitar çalıyor ya.kızların yüzünden hep kızlar yavşamasa erkeklere sadece becerisi olanlar hakiki gitaristler olur.ama şimdi onlarında korsanı çıktı maaleesef.içleri boş aklı fikri zikri kız olan adamlar eline gitar alınca kızları peşinden koşturacağını zannediyor.buna en iyi cevabı yine kızlar vermeli.
|
||
|
||
gitarlı abazalara son..! ![]() ;D;D cok iyi demissin ![]() ayrıca sadece kızlar gitarlıları görünce yavşıyo deyip bırakmayın erkeklerin kızları tavlamak için daha iyi işiler bulmaları gerekiyor bence;) acıyorum ben öylelerine yaw
|
||
|
||
arkadaşlar şu bir gerçekki kızların %65 çapında gitar çalan erkeklerden %100 hoşlanırlar nedenine gelince kız o erkegin duygusal bir erkek oldugunu düşünür benim fikrimde bu yane gerçekten hoşlanıyolar bu arada gitarlı abazalara son demiş gothicwifie güzeldi
|
||