|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 bende 1 yıldır klasik gitar çalıyorum ama hiç aklıma gelmedi yane gitarla kız tavlayacagım iyide ben bu işi sevdigim için yapıorum yane saçma gitarla kız tavlanması bana kız gitarımla bakıcaksa hiç bakmasın daha iyi ben utanırım bee kız benimle gitarı için sevio pehhh
|
||
|
||
| gelde bunu kıza anlat | ||
|
||
bende 1 yıldır klasik gitar çalıyorum ama hiç aklıma gelmedi yane vallahi yaa bi defa kız tavlamayıcaamı düşündüğüm için çalmadım gelipte ayyy gitar mı çalıosn die gelipte yavşayan da görmedim zaten ayrıca işin böyle kızlarla ise tikilerden ne farkımız kalıyo anlamadım
gitarla kız tavlayacagım iyide ben bu işi sevdigim için yapıorum yane saçma gitarla kız tavlanması bana kız gitarımla bakıcaksa hiç bakmasın daha iyi ben utanırım bee kız benimle gitarı için sevio pehhh |
||
|
||
gitarlı abazalara son..! ![]() muhahahaha dooru abi ben nefret ederim ööle dışarda gitar çalıp kız tavlamaya çalışanlardan yaw hatta ömrümde maksimum 2-3 sefer çalmışımdır oda arkadaş ortamında alkol falan var die yani |
||
|
||
Ermaaaaaaan gitar çaLıyor musun? ![]() |
||
|
||
çalmammmı yavruuum sen iste onu çalayım
|
||
|
||
| =D ÇaLmıyorum demenden ne kadar çok korkmuştum bir biLsen
|
||
|
||
|
||
|
||
gitar çalan erkeklerden hoşlanma diye bi olay yok ya şahsen ben her daim bateri çalan insanları daha hoş bulmuşumdur misal bulsam hellhammer abimiz gibi bi koca adayı evimin kadını çocuklarımın anası olurum
|
||
|
||
Gitar modern sanatın aşk besleyici çalgısıdır.
|
||
|
||
aptal oldukları için lol .yalnız bende kadınım
|
||
|
||
| bende kısım ama öle gitarını alıp çalan insanlardan hoşlanmam bir kere o insanı tanımam gerek hoşlanmmam içn bazı salak kızlar oynak oldukları için hemen erkelere yanaşıyorlar slklr işte | ||
|
||
| saçma bişi yaa hakkatten tikilerden ne farkımız kalır ben dışarda bu güne kadar 1 kere gitar çaldım oda kurstan çıkmıştım arkadaşlarla kuytu bi yerde oturuyoduk canım sıkıldı çaldım ama parasız kalsam gitar kabını önüme koyup çalabilirim ve gitarı hiç bir zaman kız tavlamak için kullanmam sacma olur ve gitarı bi aracı gibi kullanmış olursunuz ve sizce buda o kutsal alete hakaret olmazmı....!!?? | ||
|
||
ama gerçekten bi erkek gitar çaldığı zaman kızlar hayran oluyor tabi bu aralar baterist hayranları çok artıyor((ben baterist im ama ünlü olmadığım için kendi şehrimde çk hayranım yok ama bateri çaldığımı bilenler hayran oluyor ama ben sanatımla bir yerlere gelmek istiyorum )
|
||
|
||
aksine bende hiç hoşlanmam bateri daha etkili bence...
|
||
|
||
ya böyle bişey yok çok saçma birini sırf gitar çaldığı için sevemem ya da hoşlanamam o hoşlanan kızlar bence tamamen özentiler
|
||
|
||
haklısın
|
||
|
||
ehue kız aklı koyun aklıda ondan tabi parantez var (bu gruba girmeyenler hariç )
|
||
|
||
| aasdadafafsd:D öyle bir şey olsa başaranla hala çıkardım çok saçma bence erkekler öyle sanıyor gitar çalınca kızların hoşlandığını düşünüyorlar
|
||
|
||
aasdadafafsd:D hıımm başaran öyle bir şey olsa başaranla hala çıkardım çok saçma bence erkekler öyle sanıyor gitar çalınca kızların hoşlandığını düşünüyorlar ![]() güzel oldu ya ![]() kirli çamaşırları dökelim ozaman bende onurla çıkardım harbi yok böyle bişey ya sadece denk meselesi
|
||
|
||
valla hiç öle bi lüksüm yok... ;Dgitar çalsın saz çalsın ne önemi varki...önemli olan ve uyuşmaktır...gitarı yüzünden bi erkekten hoşlanıcaksam kalsın daha iyi..gelip geçeci şeyler bunlar... ![]() |
||
|
||
| böle aptllar var mı ya sırf gitar çalıo die bi çocuktan mı hoşlanılırr.... böle kızları hiç anlamıyorum | ||
|
||
| yani gitar çalmak marifet değil ki hadi biraz hayranlık olabilir etkilenilebilinir ama sırf gitarist diye onun için ölmek gerekmezz tabi artık dönem artislik dönemi ama neyse | ||
|
||
ben yeteneği olan herkese hayranlık duyarım yetenek demek varoluş nedeni demek
|
||
|
||
tabi ki eğer bir insan yetenekli iseee ona hayran olanlara saygım var ama sırf artislik için gitar eline alanlar çok salak oluyorlar mesela benim ilimdeee sokakata kimi görsem elinde bi gitar var ama adam pop bile doğru düzgün dinlemiyorrrr
|
||
|
||
kızlar bende gitar çalıyorum sesde var ilgilenen varsa buradayım yani
|
||
|
||
kızlar bende gitar çalıyorum sesde var ilgilenen varsa buradayım yani ben senin hayranınım ya ooo ![]()
|
||
|
||
ama hastalık bulaşır benden biliyorsun::goz
|
||
|
||
ama hastalık bulaşır benden yok canım aa o bulaşıcı değil bulaşmıyor olsun ya bulaşsın ya biliyorsun::goz dinlemek nasip olsun yeter ki.
|
||
|
||
atıcam siteye yakında
|
||
|
||
romantik takılıyor imajını çiziyor diye mi acaba
|
||
|
||
gıtar calan ama tabı Türkçe' yi lütfen katletmeyelim. |
||
|
||
valla bilmiyorum ki benim bi sevgilim vardı ilk elinde gitarı vardı çocuk metallica dinliyordu ama akustikle geziyordu mantık yani bende bi ihtimal müzikten anlıyor sanmıştım üzerinde metallica tşörtü olunca ne bilem gitarın akustik olduğunu
|
||
|
||
valla bilmiyorum ki benim bi sevgilim vardı ilk elinde gitarı vardı çocuk metallica dinliyordu ama akustikle geziyordu mantık yani bende bi ihtimal müzikten anlıyor sanmıştım üzerinde metallica tşörtü olunca ne bilem gitarın akustik olduğunu süpermiş ya resmen reklama aldanmışsın =)
![]() |
||
|
||
müzik aleti çalan erkekler sexy oluyor ama hepsi değil tabi. ama ben o kızlardan deilm tarzları icin sewıyolar baska ne olcak.... |
||
|
||
kim demiş onu ben hoşlanmam zaten
|
||
|
||
Hiç öyle bir aptallık yapmadım
|
||
|
||
| kız oldukları için | ||
|
||
kız deyip geçmemek lazım
|
||
|
||
| bi de şu var KIZLAR BASİT ŞEYLERDEN HOŞLANIR MESELA ERKEKLER ha gitar çalıyor ha çalmıyor fark yapmaz
|
||
|
||
o basit dediğin erkekler birgün çok kötü canını yakıcak , tabi güzelsen yakarlar oda ayrı bişey
|
||
|
||
müzikten anlamadıkları için
|
||
|
||
Hiç öyle bir aptallık yapmadım ama bütün kızlar senin gibi değil
|
||
|
||
Hiç öyle bir aptallık yapmadım katılıorum... gitar calsa nolcak calmasa nolck fark yapmaz
|
||
|
||
o basit dediğin erkekler birgün çok kötü canını yakıcak , tabi güzelsen yakarlar oda ayrı bişey bekliyorum büyük bir sabırla ![]() ama emin ol şimdiye kadar erkek olan ve canımı yakabileni göremedim
|
||
|
||
| erkek değillerdir belki de hiç baktın mı | ||
|
||
erkek değillerdir belki de hiç baktın mı
|
||
|
||
| Insanlar yetenekli insanlari seviyor ve ilgilerini cekiyor olabilir ama sahsen ben sirf biri gitar caliyor diye ondan hoslanmam x) | ||
|
||
erkek değillerdir belki de hiç baktın mı ![]() söylemek istediğim kızlar canımı istediği kadar yakabiliyor her türlü sırtımdan vurabiliyor ama erkekler o kadar büyümediler daha
|
||
|
||
| senin cinsiyet neydi bu arada | ||
|
||
senin cinsiyet neydi bu arada Verdiğim cevapla neden bu kadar ilgilendin onu anlayamadım ![]() Gocunmak için filansa uğraşma boşyere genelleme yaptım sadece ![]() Ama yok yine de merak ediyorsan kız...oldu mu? |
||
|
||
| Hatunlar genelde uzun saçlı erkeklerden hoşlanırlar. Gitar 2. planda kalıyor sanırım =) |
||
|
||
senin cinsiyet neydi bu arada Verdiğim cevapla neden bu kadar ilgilendin onu anlayamadım ![]() Gocunmak için filansa uğraşma boşyere genelleme yaptım sadece ![]() Ama yok yine de merak ediyorsan kız...oldu mu? Sırf dalga geçmek için yazdığım cümlelerde ne derin anlamlar yüklüymüş
|
||
|
||
senin cinsiyet neydi bu arada Verdiğim cevapla neden bu kadar ilgilendin onu anlayamadım ![]() Gocunmak için filansa uğraşma boşyere genelleme yaptım sadece ![]() Ama yok yine de merak ediyorsan kız...oldu mu? Sırf dalga geçmek için yazdığım cümlelerde ne derin anlamlar yüklüymüş ![]() pardon ama hayatınız dalqa
|
||
|
||
kızlar gitar çalan erkekleri altın yumurtlayan tavuk gibi görüyolar galiba ayakları yerden kesiliyo tom ve jerrydeki gibi ama sonra ayıldıklarında iş işten geçmiş oluyo xD
|
||
|
||
hoslanos cünqü htta qndi adıma qonusumm hoslanom cnqü coq dadlu oluolar hem qitar calaraq sna sewqsni hissetirebilolar..farqlı we ayrı bi yerleri tarzları olo...
|
||
|
||
| güzelim yaşın kaç ? | ||
|
||
hoslanos cünqü htta qndi adıma qonusumm hoslanom cnqü coq dadlu oluolar hem qitar calaraq sna sewqsni hissetirebilolar..farqlı we ayrı bi yerleri tarzları olo... akşam yemeğinden önce mi sonra mı? Aç mı tokken mi ? ![]()
|
||
|
||
hoslanos cünqü htta qndi adıma qonusumm hoslanom cnqü coq dadlu oluolar hem qitar calaraq sna sewqsni hissetirebilolar..farqlı we ayrı bi yerleri tarzları olo... ![]() AMAN ALLAHIM NE GARİP DÜNYA (bu arada bu kıza biri nasıl yazıcağını öğretsin..!) bu tiplere karşı içimde büyük bir kin başladı bir insan hata olarak nasıl yaşayabiliyor anlamıyorum..ya biz yanlışız yada bunlar kör ve sağır..! GARİP,YAZIK...
|
||
|
||
Gitarı nedeniyle birinden hoşlanmak mı Çok saçma Evet yani bu konuda şöyle bir analize geçmek gerekirse hatunları 2'ye ayırıyorum: Bataklık-yataklık Ben inanmıyodum böyle saçma fikre ama gittiğim konserde ünlü bi grubun gitarcısının kızını görünce cidden şok olmuştum.Hadi böyle yataklık hatunlar var diyelim,gitarcı falan fark etmez kullanılır o kız.Kız gitara mı değer veriyor erkeğe mi bunun orta noktası bulmak lazım Ama ben şunu da söylemek istiyorum.Bazıları da sırf kızların ilgi odağı olmak için gitar öğreniyor İşte o malları çözmek zor yani.Bir enstrümanı buna alet edemezsin yani.Kızda da erkekte de abaza çok.Çivi çiviyi söker politikası mı bilmiyorum ama kendini harcayan bir sürü var ne yazık ki... |
||
|
||
cuma günü dorock bara gidin ve süper ötesi gercekten harika gitar çalan bir delikanlı var ama tipsizlikten 1000 yıl yer.. birde hemen sahne önünde dikilen sevgilisine bakın. Sonrasında yorum sizin
|
||
|
||
hoslanos cünqü htta qndi adıma qonusumm hoslanom cnqü coq dadlu oluolar hem qitar calaraq sna sewqsni hissetirebilolar..farqlı we ayrı bi yerleri tarzları olo... ![]() aahahah devrim yaptın be çoban |
||
|
||
erkek değillerdir belki de hiç baktın mı ![]() söylemek istediğim kızlar canımı istediği kadar yakabiliyor her türlü sırtımdan vurabiliyor ama erkekler o kadar büyümediler daha ![]() Kendi cinsinin arkasından vurmasını büyüklük karşı cinsin arkasından vurmasını küçüklük olarak gören birine gülsem mi? ağlasam mı? karar veremedim.. Bu kadar cinsiyetci bir tavır takınan birin elde edebileceği tek erkeğin '' SELAMİ '' gibi olduğunu düşünürsek zaten söze gerek kalmıyor... |
||