|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Yaklaşık 30 yerli&yabancı grup 3 gün 3 gece canlı performans... FELSEFEMİZ 21 Haziran,güneş ışığının en dik açıyla geldiği ve en uzun günün yaşandığı zamandır .Bu vesile ile Küresel ısınmaya bir karşı duruş olarak düşünülmüş ve her yıl aynı zamanda tekrarlamayı planladığımız ve de adını GÜNEŞ YAĞMURU olarak belirlemiş olduğumuz FESTİVALİMİZ de yabancı ve yerli gruplar yer alacaktır.Tüm gruplar canlı performans sergileyecektir.3 gün - 3 gece boyunca 72 saat kesintisiz canlı performans ile birllikte kamp şeklinde konaklama olarak konseptimiz belirlenmiştir.Yaklaşık 30 yerli ve 5-6 yabancı grubun sahne alacağı festivalinkatılımcıları,gün boyunca çeşitli workshop'lar,sponsor firmaların etkinlikleri ve sanatçıların imza günlerinin yanı sıra sörf,kano,dağ bisikleti, deniz paraşütü gibi tüm bu farklı aktivitelerden yararlanabileceklerdir.Katılımcılara uzun süre unutamayacaları gerçek festival deneyimini yaşatmak için ANTALYA/Lara Beach'de buluşuyoruz... GÜNDÜZÜ – GECEYİ İYİYİ – KÖTÜYÜ GÜZELİ – ÇİRKİNİ DOĞRUYU – YANLIŞI Bu felsefe doğrultusunda tüm insanları "GÜNEŞ YAĞMURLARINDA"toplanmaya çağırıyoruz... Not:Tamamen Canlı performans olan ve hiçbir şekilde dj lerin olmadığı bir konsept!... BU FESTİVALİ Register or Login bütün gelişmeleri takip edebilirsiniz... kesinleşen yabancı gruplar: GOREFEST LORD BELİAL AVULSED hala görşülmekte olan yabancı gruplar: Katatonia-anathema-marduk-gorgoroth (KESİN DEĞİL GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR) Register or Login dan BÜTÜN Ayrıntıları öğrenebilirsiniz... not:ben antalyada olduğum için sadece bi tanıtım yapmak istedim...saygılar&sevgilerle
|
||
|
||
Uww süper bir haber ya..İnşallah orada olabilirim..Bilgilendirdiğin için teşekkürler..
|
||
|
||
| bişi diğil..ilgilendigin için sağol..neyse ben yatıyım..yarın belki yeni haberler olur yanıtlarım....sorularınızıda yanıtlarım..ama şimdi uyku zamanı iyi geceler..herkese... | ||
|
||
Avulsed büyük ihtimalle iptal davulcuları beyin kanaması geçirmiş
|
||
|
||
Gruplar DUMAN TEOMAN EMRE AYDIN HAYKO CEPKİN REDD ZAKKUM ÖZTÜRK GECE AYDİLGE ÜÇ NOKTA BİR SUDDEN DEATH MAKİNE CROSSFIRE ART NİYET DAWNFALL MURAT NET FREEDOM GRAY CÜBBESİZLER DAR-ÜL EFKAR LANGONA VOODOO MEDICINE DJ'LER Dj Orçun Cem Devrim Dj Burak Yeter Dj A-Mad Dj Beyza Dj Gain Dj Hallim Dj Korayt Dj Ozan Dj Sertan Axoy Rock'n Antalya 2008 biletleri Biletix ' te. İlk 3000 Bilet (Kombine + Kamp Alanı) Satış Fiyatı: 23 YTL * Kamp Alanı girişinde çadır satışı yapılacaktır. Çadırı olmayan festival katılımcıları 2 kişilik kamp çadırını 20 YTL karşılığında 3 gün boyunca kullanabileceklerdir. Kamp çadırı katılımcılara kurulmuş olarak sunulacaktır. Hepinizi Bekleriz ... |
||