|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Don't you cry tonight I still love you Don't you cry tonight Don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry tonight çeviriye gerek yok herhalde
|
||
|
||
| Nirvana-where did you sleep last night? My girl My girl don't lie to me where did you sleep last night? in the pines in the pines where the sun don't ever shine i would the whole night through |
||
|
||
| wake me up when september ends | ||
|
||
wake me up when september ends bir de Time of your life vardır It's something unpredictable But in the end it's right I hope you had the time of your life Green Day işte
|
||
|
||
| Low Man's Lyric My eyes seek reality My fingers seek my veins Theres a dog at your back step He must come in from the rain I fall cause I let go The net below has rot away So my eyes seek reality And my fingers seek my veins The trash fire is warm But nowhere safe from the storm And I can't bare to see What I've let me be So wicked and worn So as I write to you Of what is done and to do Maybe you'll understand And won't cry for this man 'Cause low man is due Please forgive me My eyes seek reality My fingers feel for faith Touch clean with a dirty hand I touched the clean to the waste The trash fire is warm But nowhere safe from the storm And I can't bare to see What I've let me be So wicked and worn So as I write to you Of what is done and to do Maybe you'll understand And won't cry for this man 'Cause low man is due Please forgive me Please forgive me Please forgive me So low the sky is all I see All I want from you is forgive me So you bring this poor dog in from the rain Though he just wants right back out again And I cry, to the alley way Confess all to the rain But I lie, lie straight to the mirror The one I've broken, to match my face The trash fire is warm But nowhere safe from the storm And I can't bare to see What I've let me be So wicked and worn So as I write to you (yeah) Of what is done and to do (yeah) Maybe you'll understand And won't cry for this man 'Cause low man is due Please forgive me Please forgive me So low the sky is all I see All I want from you is forgive me So you bring this poor dog in from the rain Though he just wants right back out again My eyes seek reality My fingers seek my veins ayıramadım çünkü şarkının tamamını çok seviyorum |
||
|
||
| nell furtado Then I see you standing there Wanting more from me And all I can do is try ve şarkının tüm sözleri özellikle de bu kısmı bana sevmenin çaresizliğini anlatıyor. seven yetmeyen bir kadını ve sevmeyen giden daha çok isteyen bir erkeği getiriyor aklıma. ve eğer ben çekmiş olsaydım klibini gri yağmurlu bir havada şemsiyesiyle bir sokak lambasının altında bekleyen ve sürekli üzerini düzeltip daha iyi görünmeye daha iyi durmaya çalışan bir kadın ve ona doğru yaklaşan bir erkek olurdu ve sonsahnede kız hala beklerken yolun karşısına gelirdi erkek kız onu gördüğünde yüzü aydınlanır ve derin bir nefes alıp duruşunu düzeltirdi gülümserken.
|
||
|
||
| dont die before ı do | ||
|
||
| you owe me nothing in return | ||
|
||
| benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın büldün parça parça onlar bilmaz onlar bilmez bakarlar yüzüme sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın kırdın defalarca onlar bilmez onlar bilmez vururlar yüzüme sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi /mor ve ötesi\/şebnem ferah\
|
||
|
||
| Hello - Evanescence Playground schoolbell rings, again Oyun sahası okul zili çalıyor, yine Rainclouds come to play, again Yağmur bulutları oynamaya geliyor, yine Has no one told you shes not breathing ? Onun nefes almadığını sana kimse söylemdi mi? Hello, Im your mind, giving you someone to talk to...Hello... Merhaba, ben senin zihninim, sana konuşacak birini veriyorum...Merhaba... If I smile and dont believe Eğer gülümsersem ve inanmazsam Soon I know Ill wake from this dream Biliyorum yakında bu rüyadan uyanacağım Dont try to fix me Beni tamir etmeye çalışma Im not broken Ben kırık değilim Hello, Im the lie living for you so you can hide... Merhaba, ben senin için yaşayan yalanım, böylece saklanabilirsin Dont cry Ağlama Suddenly I know Im not sleeping Aniden, biliyorum ki uykuda değilimi Hello, Im still here, all thats left of yesterday... Merhaba, Hala buradayım, dünden kalan tek şey... |
||
|
||
| nirvana where did you sleep in son bolumu super kurt cobain saolsun bitirıyo adamı | ||
|
||
| Don't you cry tonight I still love you Don't you cry tonight Don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry tonight |
||
|
||
| Cehennem Geceleri Ve cehennemden bir gece daha Utanır, utanır insanlığım bu çirkin karanlıktan Nefret oyunundan bir perde daha Yorulur, yorulur ruhumuz bu kızıl günahlardan Kan ve ateş hükmediyor tüm masallara Yas tutuyor melekler karanlığımıza Ve nasırlaşmış yüreğinle sen aciz dünya Dinle bu acının masalını Seyret o utanç tarlalarını Mahşer yağıyor gökten Düşüyor düşüyor yıldızlar Düşüyor düşüyor yıldızlar |
||
|
||
Don't you know that I've Been lying from the start
|
||
|
||
| YALNIZ KALMAK İLAÇMIDIR YOKSA HASTALIĞIN TAKENDİSİMİ her birliktelik, kalbinin emzireceği bir yeni bebektir... önce emeklemyi, sonra yürümeyi öretmen gerekmektedir... kalbindeki sütü tüketmedilermi? bazen hiç başlamaması bigün bitmesinden iyidr... çünkü: BERABERLİK YAŞLANIRKEN, BİR TERK EDİŞ GENÇLEŞİR... SENİ HİÇ TERK ETMEDİLERMİ !!! hayatım boyunca sewmeden sewistim sewerek sewismek istiyorumm basit ve kolay olsun. .. |
||
|
||
| Bu beni incitmez Nasıl hissettımı görmek istıyo musun? Beni incitmedığını bilmek istıyo musun? Benım anlaşmamı bilmek ister mısın? Sen aşiyor olucaksın bu tepeyı Sen ve ben aşiyo olucağiz bu tepeyı Ve eğer elimden gelse Tanrıyla bir anlaşma yapardım Ona yerlerımızı değiştırırdım Bu yolu koşar Bu tepeyı aşar Bu binayı geçerdım eğer elimde olsa ahh Benim incindığı görmek istemıyosun Ama kurşun ne kadar derine gitmış baksana Farkında değilsın seni paramparça edıyorum Yureklerımızde fırtınalar kopuyor bebek Sevdıklerımızden ne kadar nefret ediyoruz İkimızde umursuyoruz.Öyle değil mı? Sen aşiyor olucaksın bu tepeyı Sen ve ben aşiyo olucağiz bu tepeyı Sen ve ben mutsuz olmayacağiz Ve eğer elimden gelse Tanrıyla bir anlaşma yapardım Ona yerlerımızı değiştırırdım Bu yolu koşar Bu tepeyı aşar Bu binayı geçerdım eğer elimde olsa ahh Hadi,bebek,hadi,hadi,sevgilim Hadı şimdılık çalayım bu adı senden Hadi,meleğim,hadi,hadi,sevgilim Deneyimlerımızı paylaşalım Ve eğer elimden gelse Tanrıyla bir anlaşma yapardım Ona yerlerimizi değiştırırdım Bu yolu koşar Bu tepeyı aşarım Hiç sorun olmadan |
||
|
||
| The Unforgiven Yeni biri katılınca bu dünyaya Hemen boyun eğdirilir Bitmek bilmeyen acılı gurur kırılmalarıyla Genç oğlan onların kurallarını öğrenir Zamanla çocuk içine kapanır Haksızlığa uğramış bu şamar oğlanı Tüm kendi düşüncelerinden mahrum bırakılmış Genç adam mücadeleyi sürdürür ve bilir Kendi kendine verdiği bir sözü Bugunden sonra hiç kimse İradesine alamayacktır Ne hissettiysem Ne bildiysem Gösterdiklerimin içinde parıldamadı asla Hiç olmadım Hiç görmedim Görmeyeceğim olabilecek olanları Ne hissettiysem Ne bildiysem Gösterdiklerimin içinde parıldamadı asla Hiç özgür olmadım Hiç kendim olmadım Bu yüzden sizi affedilmeyen ilan ediyorum Tüm yaşamlarını adıyorlar Onunkini çekip çevirmeye O hepsini memnun etmeye upraşıyor Bu acılı adam Hep aynı şey yaşamı boyunca Sürekli savaştı Kazanamayacağı bir savaş bu Yorgun bir adam görüyorlar artık aldırmayan Yaşlı adam hazırlanıyor o zaman Pişmanlık içinde ölmeye İşte o yaşlı adam benim Ne hissettiysem Ne bildiysem Gösterdiklerimin içinde parıldamadı asla Hiç olmadım Hiç görmedim Görmeyeceğim olabilecek olanları Ne hissettiysem Ne bildiysem Gösterdiklerimin içinde parıldamadı asla Hiç özgür olmadım Hiç kendim olmadım Bu yüzden sizi affedilmeyen ilan ediyorum Siz beni yaftaladınız Bende sizi yaftalayacağım Bu yüzden sizi affedilmeyen ilan ediyorum |
||
|
||
Placebo-Without you, I'm nothing I'm unclean, a libertine And every time you went your spleen I seem to lose the power of speech Your slipping slowly from my reach You grow me like an evergreen, You never see the lonely me at all |
||
|
||
| Who wants to live forever Who wants to live forever? Who dares to love forever? When love must die - Queen |
||
|
||
| keşke seni tanımamış keşke sevmemiş olsaydım zincire vurulmuş gibi sana bağlı kalmasaydım aşkın mapushane içinde ben mahkum saçların parmaklık gözlerin gardiyan olmuş içinde ben ziyan oldum.................... |
||
|
||
| radiohead - street spirit evlerin gürültüsü hepsi üstüme geliyor mavi ellerinin bana dokunduğunu hissedebiliyorum bütün bu şeyler bir sıraya girecek bütün her şey kontrol altında olacak ve bir daha solup yok ol bu makine, bu makine iletişim kuramayacak bu düşüncelerle ve içinde olduğum nesille dünya çocuğu ol ve bir daire oluştur hepimiz dibe gitmeden önce ve bir daha solup yok ol kırık yumurtalar, ölü kuşlar yaşam için savaştıkça çığlık atıyorlar ölümü hissedebiliyorum, parlak gözlerini görebiliyorum bütün bu şeyler bir sıraya girecek bütün her şey bir düzene girecek ve bir daha solup yok ol bırak ruhun aşka dalsın bırak ruhun aşka dalsın yada creep in şu sözleri I wish I was special, you're so fucking special. Keşke özel olsaydım, sen inanılmaz özelsin. But I'm a creep, I'm a weirdo. Ama ben bir sürüngenim, ben bir ucubeyim What the hell am I doing here? Ben burada ne b.k yiyorum? bu sözler her şekilde çok hoşuma gidiyo |
||
|
||
| anathema-flying İt fells like flyyyyyiiiing abooooveee youuu dreaaam that I'm dyiiiiing to find the truth |
||
|
||
| Fade to Black Life it seems, will fade away Drifting further every day Getting lost within myself Nothing matters no one else I have lost the will to live Simply nothing more to give There is nothing more for me Need the end to set me free Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filling me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now he's gone No one but me can save myself, but it's to late Now I can't think, think why I should even try Yesterday seems as though it never existed Death Greets me warm, now I will just say goodbye (metallıca) |
||
|
||
| anathema lost control.. Life has betrayed me once again I accept that some things will never change..... I've let your tiny minds magnify my agony, and it's left me with a chem'cal dependency for sanity. Yes, I am falling... how much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do u wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control... ! bayılıyorum bu dizelere ![]() |
||
|
||
| Time, it needs time To win back your love again I will be there, I will be there ... Love, only love Can bring back your love someday I will be there, I will be there ... Fight, baby I fight To win back your love again I will be there, I will be there ... Love, only love Can break down The Wall someday I will be there, I will be there. Scorpions _-_ Still Loving you
|
||
|
||
radiohead - street spirit katılıyorum klibide mükemmeldir.
evlerin gürültüsü hepsi üstüme geliyor mavi ellerinin bana dokunduğunu hissedebiliyorum bütün bu şeyler bir sıraya girecek bütün her şey kontrol altında olacak ve bir daha solup yok ol bu makine, bu makine iletişim kuramayacak bu düşüncelerle ve içinde olduğum nesille dünya çocuğu ol ve bir daire oluştur hepimiz dibe gitmeden önce ve bir daha solup yok ol kırık yumurtalar, ölü kuşlar yaşam için savaştıkça çığlık atıyorlar ölümü hissedebiliyorum, parlak gözlerini görebiliyorum bütün bu şeyler bir sıraya girecek bütün her şey bir düzene girecek ve bir daha solup yok ol bırak ruhun aşka dalsın bırak ruhun aşka dalsın yada creep in şu sözleri I wish I was special, you're so fucking special. Keşke özel olsaydım, sen inanılmaz özelsin. But I'm a creep, I'm a weirdo. Ama ben bir sürüngenim, ben bir ucubeyim What the hell am I doing here? Ben burada ne b.k yiyorum? bu sözler her şekilde çok hoşuma gidiyo |
||
|
||
| .................... Şimdi kapı çalsa Sen elinde bavulunla Sevgilim ben geldim desen Kaldığımız yerden Sevgilim ben geldim desen Hep beni sevsen.......... 110___hep beni sevsen........ |
||
|
||
| Such a lonely day And its mine The most loneliest day of my life Such a lonely day Should be banned This day that I can't stand The most loneliest day of my life The most loneliest day of my life Such a lonely day Shouldn't exist A day that I'll never miss Such a lonely day And its mine The most loneliest day of my life And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you Take your hand and walk away The most loneliest day of my life The most loneliest day of my life The most loneliest day of my life Life Such a lonely day And its mine A day that I'm glad I survived |
||
|
||
| Bloodflowers & The Cure "this dream never ends" you said "this feeling never goes The time will never come to slip away" "this wave never breaks" you said "this sun never sets again These flowers will never fade" "this world never stops" you said "this wonder never leaves The time will never come to say goodbye" "this tide never turns" you said "this night never falls again These flowers will never die" Never die Never die These flowers will never die "this dream always Ends" i said "this feeling always goes The time always comes to slip away" "this wave always breaks" i said "this sun always sets again And these flowers will always fade" "this world always stops" i said "this wonder always leaves The time always comes to say goodbye" "this tide always turns" i said "this night always falls again And these flowers will always die" Always die Always die These flowers will always die Between you and me It's hard to ever really know Who to trust How to think What to believe Between me and you It's hard to ever really know Who to choose How to feel What to do Never fade Never die You give me flowers of love Always fade Always die I let fall flowers of blood |
||
|
||
| Yeni başlayan bir gün yardımcı olmuyor Uykusuz geçen gece yardımcı olmuyor Aldığım ilaçlar,gittiğim doktorlar, Vücudumdaki yaralar yardımcı olmuyor Gittiğim şehirler, tatiller Yeni yüzler yardımcı olmuyor Aldığım kararlar, bozduğum kurallar Kendime yenildiğim günler yardımcı olmuyor Şırıngayla çekip alsınlar seni, tüm vücudumdan ruhumdan, Kırıntın bile kalmasın beynimde Ki ben yine ben olayım... Yeni yüzler yardımcı olmuyor Geçen aylar,geçen zaman Hayatına uzaktan bakmak yardımcı olmuyor Olmuyor, yardımcı olmuyor... |
||
|
||
| If you were dead or still alive I don't care, i don't care And all the things you left behind I don't care, i don't care ..... |
||
|
||
| Exodus & Evanescence siyah sırt çantam tamamiyle kırık düşlerle doldu 20 dolarım bana bütün hafta boyunca yetmeli asla hoşnutsuzlukla ilgili bir söz söyleme onunla binlerce kez savaştım ama şimdi evden ayrılıyorum burada gölgelerde emmiyetteyim özgürüm gidecek başka yerim yok ama ait olmadığım bir yerde kalamam 2 ay geçti ve hava gitgide soğuyor biliyorum kaybolmadım sadece yalnızım ama ağlamıyacağım vazgeçmeyeceğim şimdi geri dönemem uyanış senin gerçekte kim olduğunu bilmektir bana orada gerçek anlamların yattığı gölgeyi göster Bundan çok daha fazlası boş gözlerde yapılır |
||
|
||
| Sürüngenim Sen önceden buradayken, gözlerinin içine bakamıyordum Bir melek gibisin, tenin beni ağlatıyor Bir tüy gibi süzülüyorsun güzel bir dünyada Özel olmayı dilerdim,sen çok özelsin Ama ben bir sürüngenim, ben bir ucubeyim Ben burada ne b.k yiyorum? Ben buraya ait değilim. İncitmesi umrumda değil Kontrol bende olsun istiyorum. Mükemmel bir vucüt Mükemmel bir ruh istiyorum. Farketmeni istiyorum etrafta olmadığımda Özel olmayı dilerdim Sen çok özelsin Ama ben bir sürüngenim, ben bir ucubeyim Ben burada ne b.k yiyorum? Ben buraya ait değilim. Kapıdan çıkıyor Koşuyor... Seni ne mutlu edecekse Sen ne istersen Sen çok özelsin Ama ben bir sürüngenim, ben bir ucubeyim Ben burada ne b.k yiyorum? Ben buraya ait değilim. Radiohead.Creep |
||
|
||
| meger ne cok sey varmış sana söyleyemediğim meger ne cok sey varmıs bir kez olsun duymak istediğim... |
||
|
||
It's All Over But The Crying & Garbage ![]() Bildiğini sandığın herşey yanlış bebeğim
Sahip olduğunu sandığın herşey gitti bebeğim Çok katı düşündüğünde kesin şeyler çirkinleşti Rahatsız eden küçük düşünceler kapatamayacağın şeylere dönüştü Bildiğini sandığın herşey yanlış bebeğim Tamamen bitti fakat ağlamak Siyaha döndüm denemekten yoruldum Çok fazla şey alındı ve ben bittim Tamamen bitti ama ağlamak Bildiğini sandığın herşey yanlış bebeğim Sahip olduğunu sandığın herşey gitti bebeğim Bebeğim biz bittik |
||
|
||
| opeth-Still Day Beneath The Sun Bırakıyor,acı çekiyor Arıyor, tanışıyor Bağlıyor,çözüyor Of çekiyor sen Buna rağmen gündüz güneşin etkisi altında Sana birisini soruyor Ve günün çok geç olduğu zamanlarda Kimin sonsuza dek beklemesi gerektiğini biliriz Sabahlar uğurlarına ağladığımız ruhları heyecanlandıracak mı?
|
||
|
||
Outside & Staind ![]() Her zaman Ağladığım Hepsi boşa gitti Hepsi içerde Ve hissediyorum Tüm bu acılar Çekildi Tekrar geri döndü Ve ben uzanıyorum Burada yatağımda Tamamen yalnız Tamir edemem Fakat hissediyorum Yarın güzel olacak |
||
|
||
| Şaşılacak şey mi ? Ben,ben hep bildiğimi sanırdım Hep hakkım olduğunu düşünürdüm İyinin ve gerçeğin krallığında yaşamaya Artık nasıl da yanıldığımı düşünüyorum Bazen Zorlaşıyor nerede durduğumu fark etmek Zorlaşıyor nerede olduğumu bilmek Belki bir bulmaca bu,anlamadığım Şaşılacak şey mi neyin doğru olduğunu bilmemem Bütün bu günlerde Bütün bu sefaletten sonra Şaşılacak şey mi korkuyor olmam Şaşılacak şey mi ihanete uğramış hissetmem Hiç bir şey kalmadı bu eski katedralde Sadece bu kederli yalnız arzular Bunu doğru yaptığını ekleyerek Ah denedin mi? Şaşılacak şey mi yorulmuş olmam Şaşılacak şey mi sinirli hissetmem Şaşılacak şey mi neyin doğru olduğunu bilmemem Bütün bu günlerde Bütün bu sefaletten sonra Şaşılacak şey mi korkuyor olmam Şaşılacak şey mi ihanete uğramış hissetmem Keane.Is It Any Wonder? |
||
|
||
| Pictures Of You & The Cure I've been looking so long at these pictures of you That i almost believe that they're real I've been living so long with my pictures of you That i almost believe that the pictures are All i can feel Remembering You standing quiet in the rain As i ran to your heart to be near And we kissed as the sky fell in Holding you close How i always held close in your fear Remembering You running soft through the night You were bigger and brighter and wider than snow And screamed at the make-believe Screamed at the sky And you finally found all your courage To let it all go |
||
|
||
Bloodflowers(kan çiçekleri) & The Cure ![]() "this dream never ends" you said( bu rüya asla bitmez dedin) "this feeling never goes(bu his asla gitmez) The time will never come to slip away"( bu zaman asla kazara gelmeyecek) "this wave never breaks" you said(bu eller asla kırılmayacak( güle güle demek anlamında) dedin) "this sun never sets again( bu güneş asla doğmayacaK) These flowers will never fade"(bu çiçekler asla solmayacak) "this world never stops" you said(bu dünya asla durmaz dedin) "this wonder never leaves(bu merak asla ayrılmayacak) The time will never come to say goodbye"( asla elveda zamanı gelmeyecek) "this tide never turns" you said(bu medcezir asla dönmeyecek dedin) "this night never falls again( Bu gece asla tekrara düşmeyecek) These flowers will never die"(bu çiçekler asla ölmez) Never die(asla ölmez) Never die These flowers will never die(bu çiçekler asla ölmez) "this dream always( bu rüya her zaman bitecek dedim) Ends" i said "this feeling always goes(bu his daima gidecek) The time always comes to slip away"(zaman kazara gelecek) "this wave always breaks" i said(bu eller daima kırılacak dedim) "this sun always sets again(bu güneş daima tekrar doğacak) And these flowers will always fade"(ve bu çiçekler daima solacak) "this world always stops" i said(bu dünya daima duracak dedim) "this wonder always leaves(bu merak daima ayrılacak) The time always comes to say goodbye"(daima veda zamanı gelecek) "this tide always turns" i said(bu medcezir daima dönecek) "this night always falls again(bu gece daima tekrara düşecek) And these flowers will always die"(ve bu çiçekler daima ölecek) Always die(daima ölecek) Always die These flowers will always die Between you and me(sen ve ben) It's hard to ever really know(bu zorluğun her gerçeğini bilmek) Who to trust(kim dürüst) How to think(nasıl bir şey) What to believe(Neye inanmak) Between me and you(ben ve sen) It's hard to ever really know(bu zorluğun her gerçeğini bilmek) Who to choose(kim seçti) How to feel(nasıl hissetmek) What to do(ne oldu) Never fade(asla solmaz) Never die(asla ölmez) You give me flowers of love(bana verdiğin aşk çiçekleri) Always fade(daima solar) Always die(daima ölür) I let fall flowers of blood (çiçeklerin kana düşmesine izin veriyorum)
|
||
|
||
sevgili mod.şunun türkçesini yazsaydın da ben ve benim gibi bikaç cahil arkadaş anlasaydı yazdığın şeylerin anlamını..cahilik çok acı bilyomusn.
|
||
|
||
| SINIR & ÇİLEKEŞ TANRININ UNUTTUĞU BİR YERDEYİM DİRENCİM YOK, RUHUMDAN İÇERDEYİM UYANDIM DERİN DÜŞLERDEN ÖLÜMDEN DAHA BETER, SINIRLI HAYALLERDEN HER UYANIŞTA AYRI ÇÖZÜMLER ÜRETTİYSEMDE HEP AYNI ZİNCİRLE SARIP UYUTTULAR BAŞLARKEN YENİ BİR GÜN DAHA SINIRLARIM YİNE DÖRT DUVAR İŞKENCE BANA BU KORKULAR KARARLIYIM BU KEZ YENMEYE TANRIYSAN, GEL YARDIM ET DÜŞLERLE YENİ BİR SEN DAHA YARATTIM HAYATA SIĞMAYAN |
||
|
||
The Cure & (Adlandırılmamış Şarkısı) Yeah it's a big bright beautiful world Just the other side of the door Six billion beautiful faces But I saw them all before... No this is not about running out on you Not a case of right or wrong It's only that it's over and done for me It's already been and gone And I don't want another go around - I don't want to start again No I don't want another go around - I want this to be the end I want this to be the end - I don't want to start again I want this to be the last thing we do It for me and you... For all my dreams came true Yeah I know I should care if you come with me Yeah and I should care if you go Really should care about your love or your hate of me Yeah I should care... but I don't And it's not about giving up on you It's not a case of do or die It's simply that it's over and out for me There's no more room inside And I don't want another run around - I don't want to start again No I don't want another run around - I want this to be the end I want this to be the end - I don't want to start again I want this to be the last thing we do It for me and you... Yeah it's a big bright beautiful world out there Just the other side of this door Six billion beautiful faces await But I saw it all before... No this is not about running out on you Not a case of right or wrong It's only that it's over and done for me It's already been and gone And I don't want another go around - I don't want to start again No I don't want another go around - I want this to be the end I want this to be the end - I don't want to start again I want this to be the last thing we do - this to be it for me and you This to be the last we go through this to be the end For all my dreams came true
|
||
|
||
Çal beni, al (İşgal et) beni ve yükle (Suçla) beni yine! Yandığım ve (Soğuktan) titrediğim için (...'nın her hareketiyle) her hareketinle yak beni. |
||
|
||
| teoman<en güzel hikayem sarkısının tamamı suan yazacak durumda değilim kusura bakmayın... | ||
|
||
teoman<en güzel hikayem sarkısının tamamı suan yazacak durumda değilim kusura bakmayın... acı bir tat kalıyor ağzımda bazen yutup unutup bazen tükürüyorum bazen ayılıp uyanıp bir nefesle yanımda adı yok sırtı var bana dönük bükük soğuğa çeviriyorum suyu ağlıyorum bakıp içine ayılamayıp anlayamıyorum bazen.. derimin altında başarılı ayrılık notları yazılmış , çöpe atılmış intihar mektupları vuruyorum sokaklara bedenimi hayallere hayatımı yine omuzlarıma acımı alsınlar diye sığınıp kurtaracak kadınlara 15 dakkamı bazen.. bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi bedenin zayıftı, kalbin güçlüydü belki haritası ama çok silikti sert bir şeydi iliklerimde aşk dayandım , ittim sığmadı , kanırmadı girmedi ama sıktım pis kanı akıttım yaramdan iyileştirmeye yaladım geçmişti sanki soktum neşteri göğsüme inanmaya halim kalmadı diye bitti zor oldu ama bitti bazen.. ne yaparsan yap olmuyor bazen korkma bilirim acıyı tedaviyi imkansızlığın kekremsi tadını dün insanlara baktım kendi kirli camımdan terkedilmişler çoktan yaradan tarafından ben kesilene kadar yüzdüm ama görünmeyince karan bıraktım kendimi battım bir taş gibi yanmıştı , çizilmişti ama sayrettim ağlayarak sabredip çok sevdiğim bir filmi artık yalnız senin için üzülüyorum bitti zor oldu ama bitti benim de zaten hiç gücüm yok yüzüm yok hiç umudum yok ama bil ki farklı bir hayaldi işkenceydi bazen bazen çok güzeldi ama anlıyorum sesinden kurtulmuşsun sen nokta konmuş bitmiş en güzel hikayem
|
||
|
||
teoman<en güzel hikayem sarkısının tamamı suan yazacak durumda değilim kusura bakmayın... acı bir tat kalıyor ağzımda bazen yutup unutup bazen tükürüyorum bazen ayılıp uyanıp bir nefesle yanımda adı yok sırtı var bana dönük bükük soğuğa çeviriyorum suyu ağlıyorum bakıp içine ayılamayıp anlayamıyorum bazen.. derimin altında başarılı ayrılık notları yazılmış , çöpe atılmış intihar mektupları vuruyorum sokaklara bedenimi hayallere hayatımı yine omuzlarıma acımı alsınlar diye sığınıp kurtaracak kadınlara 15 dakkamı bazen.. bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi bedenin zayıftı, kalbin güçlüydü belki haritası ama çok silikti sert bir şeydi iliklerimde aşk dayandım , ittim sığmadı , kanırmadı girmedi ama sıktım pis kanı akıttım yaramdan iyileştirmeye yaladım geçmişti sanki soktum neşteri göğsüme inanmaya halim kalmadı diye bitti zor oldu ama bitti bazen.. ne yaparsan yap olmuyor bazen korkma bilirim acıyı tedaviyi imkansızlığın kekremsi tadını dün insanlara baktım kendi kirli camımdan terkedilmişler çoktan yaradan tarafından ben kesilene kadar yüzdüm ama görünmeyince karan bıraktım kendimi battım bir taş gibi yanmıştı , çizilmişti ama sayrettim ağlayarak sabredip çok sevdiğim bir filmi artık yalnız senin için üzülüyorum bitti zor oldu ama bitti benim de zaten hiç gücüm yok yüzüm yok hiç umudum yok ama bil ki farklı bir hayaldi işkenceydi bazen bazen çok güzeldi ama anlıyorum sesinden kurtulmuşsun sen nokta konmuş bitmiş en güzel hikayem ![]() cok saol cnm
|
||
|
||
| Broken I wanted you to know i love the way you laugh I wanna hold you high and steal your pain away I keep your photograph and i know it serves me well I wanna hold you high and steal your pain 'cause i'm broken when i'm lonesome And i don't feel right when you're gone away You've gone away, you don't feel me, anymore The worst is over now and we can breathe again I wanna hold you high, you steal my pain away There's so much left to learn, and no one left to fight I wanna hold you high and steal your pain 'cause i'm broken when i'm open And i don't feel like i am strong enough 'cause i'm broken when i'm lonesome And i don't feel right when you're gone away 'cause i'm broken when i'm lonesome And i don't feel right when you're gone away You've gone away You don't feel me here anymore Kırgın Gülüşünü sewdiğimi bilmeni istedim Sana sarılmak ve acını çalıp götürmek istiyorum Fotoğrafını saklıyorum; biliyorum bana yeteceğini Sana sarılmak ve acını çalmak istiyorum Çünkü yalnız olduğumda kırılıyorum Ve gittiğinde iyi hissetmiyorum Gittin, artık beni hissetmiyorsun Kötü olan sona erdi ve yine nefes alabiliriz Sana sarılmak istiyorum, ve acımı çalıp götürmek Öğrenilecek çok şey kaldı ve savaşacak kimse kalmadı Sana sarılmak ve acını çalmak istiyorum Çünkü dürüst olduğumda kırılıyorum Ve yeterince güçlüymüşüm gibi hissetmiyorum Yalnız olduğumda kırılıyorum Ve gittiğinde iyi hissetmiyorum Çünkü dürüst olduğumda kırılıyorum Ve yeterince güçlüymüşüm gibi hissetmiyorum Çünkü yalnız olduğumda kırılıyorum Ve gittiğinde iyi hissetmiyorum Gittin, artık beni hissetmiyorsun |
||
|
||
| Bitti mi? Bitti mi Demek seni hiç anlamadım Sen hep verdin,ben aldım Zaten ben adam değilim ama Yeter artık çok sıkıldım Bitti mi söyleyeceklerin Yıllarca biriktirdiklerin Buruşuk kağıtlar gibisin Sen ve gereksiz tüm cümlelerin Bunca zaman zor dayanmış Benle hayat ızdırapmış Belki şizofren bir aşkmış ama Yeter artık çok sıkıldım Bitti mi söyleyeceklerin Yıllarca biriktirdiklerin Buruşuk kağıtlar gibisin Sen ve gereksiz tüm cümlelerin |
||
|
||
| Child In Time - Deep Purple Sweet child in time,youll see the line the line thats drawn between the good and the bad see the blind man,hes shooting at the world the bullets flying,theyre taking toll. If youve been bad,Lord i bet you have and youve not been hit by flying lead youd better close your eyes youd better bow your head wait for the ricochet ooo Im crying for yoy day and night ooo aaa I wanna hear you say aaa Sweet child in time,youll see the line the line thats drawn between the good of us and the bad of us see the blind man,hes shooting at the world the bullets flying,theyre killing everyone if youve been bad,Lord i bet you have and youve not been hit by flying lead youd better close your eyes youd better bow your head wait for the ricochet ooo I wanna be inside you ooo aaa I gotta hear you sing aaa --------------------------------------------- Zamanın tatlı çocuğu,çizgiyi göreceksin İyi ve kötüyü ayıran çizgiyi Kör adamı gör,dünyaya ateş ediyor Mermiler uçuyor,çanları vuruyor Eğer sen kötü olsaydın,yemin ederim Uçan kurşun tarafından vurulmayacaktın Gözlerini kapatman daha iyi olurdu Başını eğmen daha iyi olurdu Bekle Senin için gece gündüz ağlıyorum Söylediklerini duymak istiyorum Zamanın tatlı çocuğu,çizgiyi göreceksin İyi ve kötüyü ayıran çizgiyi Kör adamı gör,dünyaya ateş ediyor Mermiler uçuyor,çanları vuruyor Eğer sen kötü olsaydın,yemin ederim Uçan kurşun tarafından vurulmayacaktın Gözlerini kapatman daha iyi olurdu Başını eğmen daha iyi olurdu Bekle İçinde olmak istiyorum Şarkını duymak istiyorum |
||
|
||
| Biz kaderin oyuncaklarıyız Parıltılı sabahtaki Güzel dakikalarımızı hatırlıyor musun Ve şimdi ikimizde yalnızız Hiçbir şey yapmadığımız zamanda Sevme hayallerimizi kaybetmişiz Ve bize ağlayacak bir hayat bırakmışız Ve şimdi ikimizde yalnızız Protege Moi |
||
|
||
| Asla inançlı değildim Ve asla güvenilecek biri değilim Şizoizmin sınırlarını çiziyorum Ve yaygara çıkaracağımı garanti ediyorum Asla minnettar değildim İşte bu günlerimi yalnız geçirme nedenim Sonsuza kadar gözü karayım black-eyed |
||
|
||
| BARIŞ AKARSU GÖZLERİN Gözlerin boşluğa dalıp gider Sahipsiz bakışların benim olsun isterim Sırların acıdan ağlar örer Kendi kayboluşların sende dursun isterim Ağladım seninilk defa Elimde parçalanmış bir hayat var aslında Hapsoldum söylediğim yalanlara Çıkışlar hep kapanmış ruhum dar sokaklarda |
||
|
||
| Bugün kendimi tonlarca yük taşıyan Gemilerin denizi gibi hissediyorum Kaldırma kuvvetim var ama şehrin atıkları Içime akıyor Ben böyle değildim ne zaman kayboldum Rüzgarla dans ederdim ne zaman savruldum Bir ses duydum geçmiş zamandan Bir ses duydum küçük bir kızdan |
||
|
||
| Ain't no need to worry, there ain't no use to cry 'Cause I'll be comin' home soon to keep you satisfied You know I get so lonely that I feel I can't go on But it feels so good inside, babe, just to call you on the telephone Oo baby, I love you, what more can I say Oo baby, I need you, I miss you more every day I woke up early this mornin' and the sun came shining down And it found me wishin' and hopin' mama, you could be around For you know I need you more than the air I breathe And I guess I'm tryin' to tell you, woman, oh what you mean to me Oo baby, I love you, what more can I say Oo baby, I need you, I miss you more every day I'm tryin' to tell you I love you in each and every way I'm tryin' to tell you I need you much more than a piece of lay Oo baby, I love you, what more can I say Oo baby, I need you, I miss you more every day Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Aldığımız her darbeden sonra Hissettiklerime bakıyorum Ama seni hala özlememişim Sadece bunu düşünmeyi bıraktığımda Senin her şeyinden nefret ediyorum |
||
|
||
| bilmiyor musun hiç? hatrın var sorma ki yetişmek zor geliyor aslında yeterli birgün yok olmak için de sen bir bulut yine yoksun yanımda akşam karanlıkta yine yoksun yanımda akşam karanlıkta gelirsin gidersin alırsın yine aklımı başımdan atena- bulut Ansızın tarifsiz gelir ya O zamanlar sormaya cürettin kalmaz olanından Feri soluk, niyeti kayıp, dardayım Aşk nefrete ne yakınsın Kin kırdı her okşamak istediğimde seni Elimi gözlerimi gömdüm tebessüme Yalnız kendine inkarın Sadece senden kaçarsın Halin ele verir anlamazsın Uzak düşmüşüm kendimden, aklım fikrimden Çaresiz sürükleniyorum Bilerek peşinden Yalnız kendine inkarın Sadece senden kaçarsın Halin ele verir anlamazsın atena - yalan |
||
|
||
|
||
|
||
Angels- Robbie Williams ![]() oturuyorum ve bekliyorum bir melek kaderimi tasarlıyor mu diye ve biliyorlar mı gittiğimiz yerleri bizler gri ve yaşlıyken çünkü bana söylendi kurtuluşun kanatlarını açmalarına izin vereceğini bu yüzden yatağıma uzandığımda aklımdan düşünceler geçiyor ve aşkın öldüğünü hissediyorum melekleri sevmeyi tercih diyorum ve o ,hepsinin içinden bana koruma sunuyor çok fazla aşk ve sevgi doğru ya da yanlış olsam da ve şelaleden aşağı beni nereye götürürse götürsün hayatın beni kırmayacağını biliyorum çağırmak için geldiğimde onun beni yüzüstü bırakmayacağını... melekleri sevmeyi tercih diyorum zayıf hissettiğimde ve acım tek yönlü bir yolda yürüdüğünde yukarı bakıyorum ve daima aşkla kutsanmış olacağımı biliyorum ve hislerim gelişirken o kemiklerime et soluyor ve aşk ölüyken melekleri sevmeyi tercih diyorum doğru ya da yanlış olsam da ve şelaleden aşağı beni nereye götürürse götürsün hayatın beni kırmayacağını biliyorum çağırmak için geldiğimde onun beni yüzüstü bırakmayacağını... melekleri sevmeyi tercih ediyorum |
||
|
||
| bana bir hikaye anlat hepimizin değiştiği ve hayatlarımızı birlikte yaşadığımız ve garipleşmemiş aklımı kaybetmedim hediye etmek için benimdi ağladığımı görmek için kalamadın zamanın yoktu bu yüzden yavaşça kayıp gidiyorum pişmanlık yok, işe yaramazlar pişmanlık yok, sadece incitirler bana bir aşk şarkısı söyle bir mısra yaz sanırım bu yalnızca bir bakış açısı ama iyi idare ettiğimi söylüyorlar biliyorum dışardan bakıldığında birbirimize uygun gözüküyorduk olayların kötü gittiğini hissettim annemi sevmediğinde nefret etmek istemiyorum ama beni birlikte bıraktığın herşey bu acı bir tat ve hepimizin nasıl yaşayabileceği fantezisi (bize geç saatlere kadar oturduğun söylendi) hala konuştuklarını biliyorum (sen bunu kaldırabilecek kadar güçlü değilsin) aklındaki şeytanlar (videoları geri getir, süreleri doldu) senden nefret etmeyi bir kesebilseydim (hoşçakal) onun yerine halimize üzülürdüm fotoğraflarımızı hatırla(delice) hepimizin güldüğü(çok rezil) hayatımızın anını yaşıyorduk teşekkür ederim,bu gerçek bir yıkımdı olmak istediğim her şey her yürüyüp gittiğimde bana her gitmemi söylediğinde sadece kalmak istedim bana her baktığında ve her gülümsediğinde... çok boş hissettim bana bir çocukmuşum gibi davrandın gülüşümüzü seviyordum gülümseyişimizi seviyordum sık sık oturuyorum ve bir süre seni düşünüyorum sonra geçiyor ve yerine başka birini düşünüyorum sanırım bir zamanlar yaşadığımız aşk resmen öldü Robbie Williams-No Regrets
|
||
|
||
| will you be there, when i call, will you be there? will you be there, when i fall, will you be there? will you be there, oh, will you be there? will you be there, when the darkness has no end? will you be there, when the light decends? will you be there, ah will you be there? yes i will be there, when you call out to my name! yes i will be there, i am your light take my hand! yes i will be there, oh i will be there... |
||
|
||
| i am nothing tonight i'm nothing it doesn't matter where i've been delay of reaction is the unseen movie of this life i remember one of my friends telling me to go ahead water on every side there's a dead spot in my eye if i listen close at night there's something coming my way like someone called my name but i didn't care to look that way i just fixed my eyes into the crowd it would have been strange to turn around if you would tell me that i was someone then for a second i would think just like i would try to consider how it would feel to know i have to get on with this it's a decision for tonight out to look for chances it is murder of my mind once i was someone new i was chosen for a while then with time i am changing at least that is what they say what is worth with being here i pray so often for a change |
||
|
||
| Birisi paramparça oluyor Tek başına uyuyor Birisi acıyı dindiriyor Sessizlikte dönüp duruyor Bir demet topluyor Sonunda sürüklenip gidiyor Birisi kilise avlusunda heyecanlanıyor Bir başkası da bir deste beyaz gülü bir mezara bırakıyor Kendin olmak yapabileceğin tek şey Kendin olmak yapabileceğin tek şey Birisi kurtuluşu herkesle bulabilir Ve birisinin bulduğu sadece acıdır Birisi kendini saklamaya çalışır Kendi içine kapanıp dua eder Birisi gerçek aşkına sonsuzu vaad eder Bir diğeri kaçar gider Ayrı veya birlikte Akıllı ya da deli Yeterince para alsan bile Üzerine basılsa veya el üzerinde tutulsan da Her bir anıyla İyiye,kötüye,şansa dair Hiç yorma kafanı Sonunda her şey yoluna girecek,eminim Kazanıp kaybedebilirsin Fakat kendin olmak yapabileceğin tek şey Kendin olmak yapabileceğin tek şey [Audioslave] > Be Yourself
|
||
|
||
| Opeth & Hope Leaves Bir yara var her daim kanayan Ve her zaman yürüdüğüm bir yol. Birbiri ardına günler geçirdim hiç konuşmadan Sessizlikte bir rahatlık var.. Böylece alıştım tüm hırsımı kaybetmeye Ve kalanları bir arada tutma mücadelesine.. Bir defa parçalanınca, geriye kalan sadece duman Gözlerimi köreltircesine yakıp Gerçekte ne olduğunu gizleyerek Karanlığı zorla içime katan.. |
||