|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 bateride Schneider mı desem =) Gitarda Y Malmsteen derim ( bknz. Heavy Metal Hakkında bilinmesi gereken 49 madde )
|
||
|
||
Shneider süper ya
|
||
|
||
| gitarda kirk'in üstüne kimsei tanımam |
||
|
||
schneiderın üstüne tanımam batery e
|
||
|
||
Schneider kim? ![]() COZY POWELL Davulun efendisidir. |
||
|
||
Schneider kim? Schneider(Rammstein) makara yaptığını söyle bana ![]() COZY POWELL Davulun efendisidir. ÇetBana kalırsada Doom'dur beni en iyi gaza getiren odur. Amon Amarth'tan Fredrik Andersson'da iyidir |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Bu herif miydi Schneider??? ![]() Yok baba tabi biliyorum;ama onun önünde daha çok var Ah Cozy ah,değerini bilmeyen çok insan var,ahhh
|
||
|
||
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Bu herif miydi Schneider??? ![]() Yok baba tabi biliyorum;ama onun önünde daha çok var Ah Cozy ah,değerini bilmeyen çok insan var,ahhh ![]() eet schneider o ADAM |
||
|
||
| bu adamda iyi fena değil aslında | ||
|
||
| gitarı iyi çalmak denilince bana kalırsa gitarı tam gaz çalmak önemli değildir Gitarı konusturcaksın oturup muhabbet etceksin bi büyük devirceksin =P kısa örnek örnek 2 =P =D |
||
|
||
| Fredrik Andersson bateri gitarda da Alexi laiho'ya bi hayranlıım yok diil hani adama baksanıza ya neler yapıo |
||
|
||
| iyimiş buda benden gelsin Ahenkle çalıyo =) Y.Malmsteen |
||
|
||
gitarda john frusciante(rhcp) nin üstüne gitarist tanımam yarattığı melodi ve sololarla insanda derin yaralar açar johndan sonra ise omar rodriguez lopez(the mars volta) favorimdir dünyadaki en yetenikli gitaristtir kanımca davulda ise jon theodore(ex-the mars volta) davula abanan 1 numaralı davulcudur bassda da tabiki funky flea(rhcp) bassın efendisi ve son olarakta kemanda ve piyanoda yann tiersenin üstüne tanımam ..
|
||
|
||
| dream theater in bateristi mike portnoy kral herif bide ondan sonra slipknot bateristi joey jordison ve en begenmedigim ise metallicanin davulcusu olan lars urich dir | ||
|
||
| gitarda kirk bateride lars | ||
|
||
| Gitarda; Kirk, hakan utangaç, john lennon, yngwie malmsteen... bateride; lars ulrich, mike portnoy, cenk ünnü, burak(kurbandayken), schneider de iyi bea, bilmeyebilirsiniz ama bir simon michael var o da çok iyi gerçekten. Enstrüman değil ama solist olarak da till babayı, paul mccartneyi, chris cornell(tabiki de), murat ilkan, bir de gripinin solistini severim. |
||