|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 İsteyen resimlerini burdan paylaşabilir.. |
||
|
||
Register or Login a girin gözat ı tıklayın istediğiniz fotoyu seçin ve en üstte URL le başlayan linki alıp buraya yapıştırın Register or Login iğrenç çıkmısım at gibi normalde böle diilim burda böle çıkmısım bnmö pc bozuk bu pc dede hiç fotom yok baska
|
||
|
||
| My MySpace URL: myspace.com/_dust_ | ||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
Register or Login buyrun bakıverin burdan bu arada okadar da kötü çıkmamışın nie kötülüon ki kendini
|
||
|
||
| heyt beee gözlüklere bak Güzel olmuş space | ||
|
||
saolasın
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın eskisini silelim resmimizi güncelliyelim
|
||
|
||
güzel
|
||
|
||
ooo Admine bak sen hele tarz adam harbi diorm sakal güzel
|
||
|
||
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. asıl küreklere elisabeth =)
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın eskisini silelim resmimizi güncelliyelim ![]() |
||
|
||
edirneye bi çıkarma yaparsam görüceksin o zaman elizabethi melizabethi
|
||
|
||
| hadi bende koyiim barin Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
yanlız resm biraz büyük kusura bakmaın
|
||
|
||
| zoom yapmaya gerek yok işte ne güzel kocaman =P | ||
|
||
hocam zoom deil de yaw 1.3mp die çektik te resm ekrana sığmıo bu seferde:D hani kalite de yokki direk kocaman küçültmeye de uğraşamadım ondan bööle kaldı
|
||
|
||
senin resm de güzel çıkmış hani saç sakal yakıo
|
||
|
||
eyw
|
||
|
||
| güsel resim harbiden bende koyarım bi ara ama şimdi vaktim yok.... gok2 koyar belki benim resmimi.. | ||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın 12 Ocak - FE Konserinden |
||
|
||
heeeeeyyyttt hocam yürü bea süper olmuş resim röportaja koyulcak türden
|
||
|
||
| foto hoş muşşşş | ||
|
||
manyak çıkmışsın hocam
|
||
|
||
sağolun varolun =) gok2 toksin vampire hadi sizleride görelim
|
||
|
||
| fotoyu silebilirsin demiştin neorammstein=) | ||
|
||
avatarına benzemeye çalışmışsın biraz
|
||
|
||
| sadece seçim diyelim okadar=) | ||
|
||
Vay vay vay... Neo O ne lam öyle..Muhteşem.. My Dying Bride'nin solist i Aaron Stainthorpe le bir akrabalığın falanmı var yahu ??..Bu ne benzerlik... Pena..Sana gelince..Düzgün bir fotoğraf koysan daha makbule geçerdi.. Sıradan olmaya çalışırken sıradanlaşmayalım lütfen.. |
||
|
||
haa evet Aaron un annesiyle tanışmışlığım vardı ![]() bu arada memlekete nere pena |
||
|
||
sağolun varolun =) gok2 toksin vampire hadi sizleride görelim Koycaz merak etmeyin.. ![]()
|
||
|
||
Vay vay vay... Neo O ne lam öyle..Muhteşem.. My Dying Bride'nin solist i Aaron Stainthorpe le bir akrabalığın falanmı var yahu ??..Bu ne benzerlik... Pena..Sana gelince..Düzgün bir fotoğraf koysan daha makbule geçerdi.. Sıradan olmaya çalışırken sıradanlaşmayalım lütfen.. sıradan bir foto için bu kadar ağır konuşmayalım istersen.neorammstein ricası üzerine koydum.. |
||
|
||
sağolun varolun =) gok2 toksin vampire hadi sizleride görelim Koycaz merak etmeyin.. ![]() ![]()
|
||
|
||
Vay vay vay... Neo O ne lam öyle..Muhteşem.. My Dying Bride'nin solist i Aaron Stainthorpe le bir akrabalığın falanmı var yahu ??..Bu ne benzerlik... Pena..Sana gelince..Düzgün bir fotoğraf koysan daha makbule geçerdi.. Sıradan olmaya çalışırken sıradanlaşmayalım lütfen.. sıradan bir foto için bu kadar ağır konuşmayalım istersen.neorammstein ricası üzerine koydum..
|
||
|
||
kim çıkıcak ya tepeye kadar bugün anıllaydım aklıma gelmedi foto almak
|
||
|
||
sağolun varolun =) gok2 toksin vampire hadi sizleride görelim Koycaz merak etmeyin.. ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| öylesine demiştim İsterseniz adanın en dibinden resim çekilin koyun yani =) | ||
|
||
| koyarık bi ara güsel bi resim..... | ||
|
||
| bende bi ara güzel bi resim çekilip koyiyim yaw | ||
|
||
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın 12 Ocak - FE Konserinden Ahh orda olamadım ya... |
||
|
||
| pek resim çektiren bi tip değilim ama bi kaç tane resim var soldakiyim neyseki bide sağdaki olsaydım zuhahhha Register or Login |
||
|
||
sağdakine vampire nicki daha iyi gidermiş aslında
|
||
|
||
sağdakine vampire nicki daha iyi gidermiş aslında sanırım öyle oldu amaben resmi ilk gördüümde adam sı..ak heralde dedim ![]()
|
||
|
||
abi o sagdakinin durumu ne ole yavvv
|
||
|
||
bence o rsmi sil Üye yaybına yol açabilir
|
||
|
||
tamam hemen siliyorum
|
||
|
||
tıstım resmen sağdakinden
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Soldaki ben sağdaki Toksin.
|
||
|
||
| evet buyurun bence pek güsel deel ama...gok begendi koyduk... | ||
|
||
| güzel resim toksin haaala esrarengizliğini koruyo şapka önde artis artis =P | ||
|
||
artislik en kıl oldugum kelimedir vallahi nefret ederim boole tiki gibi her b*kda artislik yapandan ben milleti görmemek için şapka takarım.....
|
||
|
||
tamam toksin şakasına dedim Böle daha iyi karizma duruyo resimde
|
||
|
||
Sırf resim çekicez diye adaya gittim bugün
|
||
|
||
| has*i*tir lan resim çekcez diyeymiş yalana bak o arada bi sebepti.... | ||
|
||
| =)) | ||
|
||
Toksin abi sakin ol
|
||
|
||
|
||
|
||
| vampire sen nerde oturuyodun ? | ||
|
||
Ümraniye Abi Deee dağın başı ama günlerim genelde kadıköy de geçer.
|
||
|
||
ok buralardaymışsın oda yeter
|
||
|
||
| Neo sen nerde oturuyosun abi?? | ||
|
||
tuzla mevkii alsancaklar mahallesi kazım karabekir sokak =D sadece tuzla doğru tabihadi bi resim daha koyayım bari eskilerden ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
vayy süper olmuş
|
||
|
||
| vaayy harbiden iyi resim yanlız... | ||
|
||
teşekkr ederim
|
||
|
||
| eeeee yeni üyeler sizde resim koyun ama yavv....... | ||
|
||
evet görelim hadi
|
||
|
||
| sizleride görelim yeni üyler lütfen yeni eski fark etmez herkez koysun resmini lütfen.... | ||
|
||
| millet konuyu aşşagıya atmayalım lütfen özellikle buluşmmaya gelicek olanlar resimlerini koyarsa çok iyi olur... | ||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın işte bn
|
||
|
||
ben bulusmaya gelmicem ama olsun..
|
||