|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 kayseri kangalı |
||
|
||
yalnız bişi farkettim fermuar açık kalmış sanırım ![]() hahah evden çıkarkan bi bakar insan bi yerim açık mı diye peeeh yav o köpeğin yanaklarını ısırcaan hee çok şiirn duruyo
|
||
|
||
yalnız bişi farkettim fermuar açık kalmış sanırım ![]() hahah evden çıkarkan bi bakar insan bi yerim açık mı diye peeeh yav o köpeğin yanaklarını ısırcaan hee çok şiirn duruyo ![]() ne bilim ya kahvaltı ettik öle gezerken bahçede ![]() kuçular çok tatlı buyrun grup halinde görelim ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
abuuu çok tatlı harbi 6tanecik satılık varmı
|
||
|
||
işaretlediğimi satarım Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın 20 lira verdimmi yeter 2 tane al bi karton winston al yolla bana
|
||
|
||
ohoo bende karton sigara alıcak para yok bee..hem sevmenim ben onun rengini yaa aaa -aaa güzel deil yanındaki çok şirin ama param yok alamam ben hıh beleş istiyim baane
|
||
|
||
tamam tamam veririz bi ara ne ara olur bilmem
|
||
|
||
tamam tamam veririz bi ara anladım hiçbir zaman geçiştir sen hemen konuyu ne ara olur bilmem
|
||
|
||
ya yok bi dahaki kışa anca giderim o zamana kadar beklersen olur
|
||
|
||
ya yok bi dahaki kışa anca giderim tabiki beklerim o zamana kadar beklersen olur
|
||
|
||
tamam o zaman anlaştık konuyuda mındar ettik ama neyse
|
||
|
||
| vallaha mındar oldu ama koyun yav üyeler biz koyduk resimimizi vallahi... | ||
|
||
abi iyiki üye resimleri dedik ama büyüsünler onlarıda foruma üye yap
|
||
|
||
böyle üyelere can kurban
|
||
|
||
yanlız o nlar deilde rot ladda tam bi metalci tipi var ben benim köprgi üye yapıp koyacam...ya bırakın bunları kendi resimlerinizi koyunuz...
|
||
|
||
evet rootlar sağlam hayvanlar her eve lazım
|
||
|
||
yav millet sizi tanıtan göseteren bi resminizi koyunuz.......
|
||
|
||
| buyrun bizim pidematikten bi kare Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Buyrun koydum işte
|
||
|
||
abuu kurban olurum sana güzel bi fotograf =)
|
||
|
||
Bende sana olurum canım
|
||
|
||
Bende sana olurum canım heheh ![]() ![]() ya bizde olmasak kimse fotograf koymuyo böhüü herkes koysun aaa insan yemiyoruz hııh !!!
|
||
|
||
yaa seçici bişe dicem şu ilk resmin arkaplanındaki dükkan ne dükkanı öle
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
yaa seçici bişe dicem şu ilk resmin arkaplanındaki dükkan ne dükkanı öle ![]() hahah annemin dükkanı yaa..annem tarot bakıyo buraya yolunuz düşerse buyurun sizede baksın
|
||
|
||
children of bodom =) güzel fotograf
|
||
|
||
children of bodom =) güzel fotograf ![]() eyv dostum
|
||
|
||
uuuu fıstıkkkk vöheyyy sarkıyorum sana kurena
|
||
|
||
sark sark neyime sarkıon
|
||
|
||
| uuuu kurena kurena baksana bi bana mod derler sana banada modluk yapsana graliçem kurena hastayım ulan sana öküzlüğüm tuttu gene bir şiir yazdım ve asıldım gitti:D
|
||
|
||
oha lan böyle şiire kurban olsun kurena sana
|
||
|
||
Evlendirelim sizi
|
||
|
||
yok daha yaşı küçük iremin o benim canım üyem yamuk yapmayın
|
||
|
||
| okulum bitmeden olmaz:D yamuk yapmayın bana ![]() ![]() ooo canocanım lan yerim seni muacauaukaksuuıausasss öptüm..
|
||
|
||
auhahuauahhua
|
||
|
||
ehuee iyiki varız lan bu sitede yarışmaya hazırlanıyorum manyak bir şarkı yazdım kız gibi
|
||
|
||
ne şarkısı len ayy konu dışı oldu çok resim koyuyum da bari ![]() Register or Login bu normal ben ![]() Register or Login buda 12den sonra iyilerin dostu kötülerin düşmanı zottirik ay savaşcısı ben ![]() |
||
|
||
Ahahaa süpersiniz ya Kurena'yla ben evlencem bi kere
|
||
|
||
| noluyor lan kurena benim daha şiir bile yazmadın nasıl evlenmeyi düşünüyorsun yakarım hepinizi o bana varcak söz verdi bi kere huh kurena <3 irem ![]() herkes duysun ilk ben asıldım yani benim ![]() kurena çok tatlıdır uff gelmedi ilham daha romanyayada kaçsan kurena elbet varacaksın bana noluyo lan bi b.k gelmiyor aklıma ahh gel kaçalım hamama ![]() abi tozuttum aşık irem diyin bana bundan sora modern halk edebiyatı kurucusu irem
|
||
|
||
|
||
|
||
![]() adminimiz
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
uuuu rockerım emme para bende duruşu atmışsın neo ![]() güzel güzel beğendim ... sana da şiir yazıyım mı
|
||
|
||
ya abi o yaşlı amcanın kafası kabak gibi çıkmış orda bu arada masada rakı ve meze eksik
|
||
|
||
||
|
||
Ahahaa süpersiniz ya anaaa ben yokken millet neler yapmış hanginize gitsem acaba irem adlı üye bana şiirler yazmış sen yazmassan adaşima giderim Kurena'yla ben evlencem bi kere ![]()
|
||
|
||
Ahahaa süpersiniz ya anaaa ben yokken millet neler yapmış hanginize gitsem acaba irem adlı üye bana şiirler yazmış sen yazmassan adaşima giderim Kurena'yla ben evlencem bi kere ![]() ![]()
|
||
|
||
iyii hıhh sen bilirsin..gidioyorum ben zaten sonum geldi çok konu dışı yaptık benim yüzümden sohbete gecelim bare
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
woww woww wooww işte gok2 irem özür dilerim ama senle olmaz
|
||
|
||
Eyvallah
|
||
|
||
çöpçatan sitesine döndük aq
|
||
|
||
q diye bir harf yok huh
|
||
|
||
pardon haklısın aK
|
||
|
||
burda herkez birbirini tanıyor ve bence benzetmende yanlış herkez bunun şaka olduğunu anlar..!
|
||
|
||
pardon haklısın aK ![]()
|
||
|
||
pardon haklısın aK ![]() ahahaha fotografını beğendim admin bey =) gözlüklerin yakışmış yakıyosun yanii yeaah
|
||
|
||
gok2 nicki insan sen böyle fotoğrafları çek çek hııııh!! boynun güzel duruyo tam ısırmalık. ahahah
|
||
|
||
tamam neyse neo haklı çok kaynadı burası şakada olsa yanlış anlaşılıyor abarttık sanırım..! üyelerimiz resimleri koymaya devam edebilirler..
|
||
|
||
|
||
|
||
noliyi yav 3,4 gün yoktum ortalarda millet önce kurenayı paylaşamamış sonra çöpçatan sitesine dönmüş konu
|
||
|
||
tamam biz o konuyu kapattık sen niye açıyorsunki çok dağattık zor toparladık azar işittik birde sen başlama
|
||
|
||
iyi bari susutum ben açmiyim konuyu
|
||
|
||
tam ekipman düşmüş yollara
|
||
|
||
buyrun iş adamı halim ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
wahh yazık ya çocuk ne hallere düşmüş bu iş adamımı okul öğrencisimi
|
||
|
||
ikiside
|
||
|
||
allahım neler görüyorum çöp çatan sitesi olmuş vallahi yav millet ama vallahi bütün yazıları okuyup resimlere baktım güzelmiş tabi neo yine yakıp yıkmış ortalıgı....
|
||
|
||
| VaMpiRe güzel poz bende her gün iş adamı gibiyimmmm yaaaww pihh okuldan nefret ediyorum |
||