|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 tam ekipman düşmüş yollara ![]() gunluk halim |
||
|
||
sibHELL bi arkaşa aşırı benziyosun.. Hatta o sandım seni bi ara
|
||
|
||
| klise olacak ama insan insana benzer xD | ||
|
||
yok bu benzerliği de geçti.. kesin ikiz bunlar
|
||
|
||
| bunlar :S ya bana da gosterin | ||
|
||
adını unuttum da diğer benzeyenin bi an ondan dedim yok herhalde resmi gok2'da ama olabilir de..
|
||
|
||
| harbi hea tarzının alakası yok ama yüzün çok benziyo bende tanıyorum kendilerini.... | ||
|
||
mmm Resmi görünce aklıma Frekans programının sunucusu Şafak geldi. Çok benziyorsunuz.
12 Ocak - FE Konserinden |
||
|
||
| sizleride görelim mi ? | ||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın buda son. ( yaz sonuna kadar en azından ) |
||
|
||
hadi hadi durup durup kendini fotoğraflıyosun dimi seni gidi seni ![]() saklama bizden neo hem nie yaz sonuna kadrmış hııııı
|
||
|
||
| çok fazla oldu. biraz zaman geçsin hem o arada seni görürüm güzelleşirim belki diye | ||
|
||
uuuu sıkı cevap olmuş neocum ![]() o zaman yakında yeni bi tane daha yüklersin belki
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın
|
||
|
||
Ben resmimi koymayacağım işte
|
||
|
||
| adminim tshirt konuşuyo | ||
|
||
teşekkürler ![]() Dark Gothic sende iyi bi değişime uğramışsın maşallah |
||
|
||
teşekkürler ![]() rica rica rica... sanada nazar değmesin Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın HAIL ! : ) |
||
|
||
hep eldivenlemi dolaşıyon
|
||
|
||
hep eldivenlemi dolaşıyon ![]() Çoğu zaman
|
||
|
||
hail hail hail and KİLL
|
||
|
||
oda güzel yazın sorun olmuyormu
|
||
|
||
arkadaşın arkasında da arch enemy posteri var bide Hammerfall bi dakka ya burası beşiktaş'taki yer mi?
|
||
|
||
niye lafı uzatıyorsunki direk sorsana senide göremedik bi burayı sohbet yerine çevirme abisi
|
||
|
||
oda güzel yazın sorun olmuyormu ![]() Gülü seven dikenine katlanır
|
||
|
||
arkadaşın arkasında da arch enemy posteri var bide Hammerfall bi dakka ya burası beşiktaş'taki yer mi? ![]() Kadıköy / Akmar |
||
|
||
severim ama katalanamam çünkü bu tarzı dinlerken bu tarz gibi görünmem gerektiğini düşünmüyorum..bazen çevrede bir etkendir..! biz insanların yapıp yapamacağı şeyler vardır..! kasmam kedimi nekadr bildiğimi üstmdekiler gösteremez..1
|
||
|
||
arkadaşın arkasında da arch enemy posteri var bide Hammerfall bi dakka ya burası beşiktaş'taki yer mi? ![]() Kadıköy / Akmar zihni olabilir mi?
|
||
|
||
severim ama katalanamam çünkü bu tarzı dinlerken bu tarz gibi görünmem gerektiğini düşünmüyorum..bazen çevrede bir etkendir..! biz insanların yapıp yapamacağı şeyler vardır..! kasmam kedimi nekadr bildiğimi üstmdekiler gösteremez..1 %100 katılıyorum.. Zaten dinlediğiniz müzik asi'liği istediğini yapmayı temel almış.. gül diken mantığı saçma.. ![]()
|
||
|
||
herkes gibi olmak aynı olmak bana zevk vermiyor şahsen benim dinlediğim bana hadi bu bakış bir diğeri adam metal dinliyor seviyor belki senden benden iyi anlıyor ama alamıyor giyemiyor vs.. bu adam şimdi napsın dinlmesinmi (çok farklı yönlerden bakılabilinmeli..!) neyse konu uzamasın resimlerini koymak isteyenler devam etsin..!
|
||
|
||
| Diğerleri çalar, MANOWAR ÖLDÜRÜR..! Diğerleri çalar, MANOWAR ÖLDÜRÜR..! Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
Mahir e bak yavrum benim bea ( ( by kuruuni )
|
||
|
||
Eyv. =)
|
||
|
||
Mahir e bak yavrum benim bea kuruuni kim yeni üye falanmı ( ( by kuruuni ) ![]()
|
||
|
||
Mahir e bak yavrum benim bea kuruuni kim yeni üye falanmı ( ( by kuruuni ) ![]() ![]() |
||
|
||
Zaten resmi olması lazım.. Sildiyse bilemem
|
||
|
||
[] ooo bayıldım kurena valla körüm ben
|
||
|
||
aaaaaaaaa benmiyim bunlar hıı güzelmişim ya ana bir üye vardı İREM diye bana şiirler yazardı ondan başkası yazmazdı özledim be şimdi kim yazcak bana şiirr
|
||
|
||
rammstein kolyesi takmş bide
|
||
|
||
yakışmadıysa çıkarıyım dur senin yüzünden sokakta kaldım zaten laf yetiştirme bana
|
||
|
||
| End this to embrace new life (new life!) Even a nothing threat, deserves a response you won't soon forget, I must destroy everything that tries to infect. Even a nothing threat, deserves a response you won't soon forget, I must destroy everything that tries to infect... Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
bu coçukta baya resim çekiyor maşşallh maşşallah hepimizin yerine resim koyuyor dark gothic çok fotojenik yeni sloganımız 'dark gothıc çok fotojenik yeah'
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
bana inatmı koyuyo ne şimdi gaza gelip albümümü koycam
|
||
|
||
End this to embrace new life (new life!) mahır nerden aldın hatebreed i
Even a nothing threat, deserves a response you won't soon forget, I must destroy everything that tries to infect. Even a nothing threat, deserves a response you won't soon forget, I must destroy everything that tries to infect... Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
pazardan ala ala başka resim yokmu bakıyorduk ne güzel
|
||
|
||
| aslanım ironcross da takmış heyt ! hail & kill | ||
|
||
bak biri resimleri koyuyor öbürü tekrar yapıyor üstünden off hadi kavga edelim yaa kafammı güzel ne
|
||
|
||
End this to embrace new life (new life!) mahır nerden aldın hatebreed iEven a nothing threat, deserves a response you won't soon forget, I must destroy everything that tries to infect. Even a nothing threat, deserves a response you won't soon forget, I must destroy everything that tries to infect... Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Akmar'da, Hammer'dan.
|
||
|
||
hayyy alam deli oldum ya alıntı yapmadan yapın sohbeti
|
||
|
||
| Benim.. Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
hayyy alam deli oldum ya alıntı yapmadan yapın sohbeti ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
hayyy alam deli oldum ya alıntı yapmadan yapın sohbeti ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın
|
||
|
||
Yakında daha bomba fotolar ile karşınızda olacağım ![]() Yorumlar için teşekkürler Turkrocker ailesi
|
||
|
||
hacım niye uyuyon yerlerde ya ![]() [/quote] Uyur gibi yapıyorum aslında ![]() |
||
|
||
Yakında daha bomba fotolar ile karşınızda olacağım o converse ayakkabılar hiç olmamış
![]() Yorumlar için teşekkürler Turkrocker ailesi ![]() |
||
|
||
Yakında daha bomba fotolar ile karşınızda olacağım o converse ayakkabılar hiç olmamış ![]() Yorumlar için teşekkürler Turkrocker ailesi ![]() hmmm... Tavsiyelerin nedir .P
|
||
|
||
Uyur gibi yapıyorum aslında ![]() [/quote] =DD |
||
|
||
Yakında daha bomba fotolar ile karşınızda olacağım o converse ayakkabılar hiç olmamış ![]() Yorumlar için teşekkürler Turkrocker ailesi ![]() hmmm... Tavsiyelerin nedir .P |
||
|
||
Yakında daha bomba fotolar ile karşınızda olacağım o converse ayakkabılar hiç olmamış ![]() Yorumlar için teşekkürler Turkrocker ailesi ![]() hmmm... Tavsiyelerin nedir .PPek gereği yok..
|
||
|
||
şuanda arkadaşımız cevrim dışı olmaktaadır ama en kısa sürede online olup yeni resimleriyle ekran başına geçicektir sevenlerin dikkatnine yanlız topic adını deiştiriyorum ' dark gothic resim galarisi olcak
|
||
|
||
şuanda arkadaşımız cevrim dışı olmaktaadır ama en kısa sürede online olup yeni resimleriyle ekran başına geçicektir sevenlerin dikkatnine yanlız topic adını deiştiriyorum ' dark gothic resim galarisi olcak ![]()
|
||
|
||
dark gothıc sayesinde ben kaldırdım kendi resimlerimi bu resimlrin yanında bünem kaldırmadı zaten tanıyan tanır beni
|
||
|
||
Alemsiniz ya utandırmayın beni ama
|
||
|
||
utanma ya biz hep böleyiz senden değil
|
||
|
||
buda aynı yolda birlikte yürüdüğümüz sleepwalker kardeşimdir ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
||
|
||
ohhh dik dik yarasın
|
||