|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Yakında dahada dehşet fotolar ile karşınızda olacağım...! Hail And Kill .. ! |
||
|
||
her ne kadar üye resmi olmasada bugün derslerde bunla uğraştım ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
her ne kadar üye resmi olmasada bugün derslerde bunla uğraştım ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın
|
||
|
||
eyvallah dostum
|
||
|
||
her ne kadar üye resmi olmasada bugün derslerde bunla uğraştım süper olmuş herikasın ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın
|
||
|
||
Register or Login Register or Login piknikte topla değişik fantaziler kurarken..tipime vereyim
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Çelik At & Ben..
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| güzel ollmuş foto gözlerin üstünede biraz sürseydim daha güzel olucaktıı | ||
|
||
| Haklısın sanırım teşekkürler. Olacak yeni çalışmalarım : ) |
||
|
||
bir tane buraya resim koymayı düşünüyorum bakalım nasıl birşey olacak biraz daha zaman biraz daha cesaret gerek
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Bir zaman boyunca, son olsun : ) |
||
|
||
bir tane buraya resim koymayı düşünüyorum bakalım nasıl birşey olacak biraz daha zaman biraz daha cesaret gerek Avatarına koymuşsun o da bir şey ![]()
|
||
|
||
bir tane buraya resim koymayı düşünüyorum bakalım nasıl birşey olacak biraz daha zaman biraz daha cesaret gerek Avatarına koymuşsun o da bir şey ![]() ![]() |
||
|
||
| bende koyıyı bi ara bi tane geçende koyucaktım ugraşamadım zaen bilg ölüyo ölüyo diriliyo... | ||
|
||
eyvah eyvah şimdi resmini çalıcak bütün millet
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Son ben'ler =) Birgün nazi'ler geri dönecek! |
||
|
||
nasıl
|
||
|
||
uzun zaman oldu.. ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
uzun zaman oldu.. ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Disneyland mı orası
|
||
|
||
yok bostancı gösteri merkezi
|
||
|
||
| Ehehe bu resmini facebookta görmüştüm. İlk resimde çok sade çıkmışsın. | ||
|
||
Tabut'da Yaşıyorum. ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
uzun zaman oldu.. ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın auhauhsuahhuasushhushuahua balıklara bak ![]() karizma adam işte
|
||
|
||
sanada sakallar iyi gitmiş hacı
|
||
|
||
| Eyv. hacım =) traş olmak bayıyo bazen .p
|
||
|
||
| böyle daha iyi olmuş iyki baymış o zaman Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
LOLLLLL ! ahuahuahuahua
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın idare ediyorum işte xD |
||
|
||
| Nightmare sonunda gördük seni eheh güzel fotoğraf'lar tabi : ) | ||
|
||
Neorammstein admin abinin ekledigi ilk resim ve son resim ile cok fark var...baya degismissin abi...maasallah var bu ![]() Hepiniz cok güzel cikmissiniz, sibhel cok tatli kizsin
|
||
|
||
| hangi ilk eklediğim ? | ||
|
||
hangi ilk eklediğim ? Ilk sayfadaki, sandal ile cekindigin resim ve bir tane resim daha var saclarin baya uzun siyah acik birakmissin saclarini sayfa 15de olan resmin.iste bu iki resim arasinda süper fark var abi.
|
||
|
||
evet 1 sene olmadı o resimleri çekileli ama tabi gelişerek değişiyorum evrimde sınır yok
|
||
|
||
evet 1 sene olmadı o resimleri çekileli ama tabi gelişerek değişiyorum evrimde sınır yok ![]() Evet haklisin ama degisim güzel olmus
|
||
|
||
Saçlar falan güzel olmuş beğendim.
|
||
|
||
| Eyvallah hafız.. | ||
|
||
| Heavy MetaL, başka bir metal gibi değildir! Hippiler ve rol kesenler defolsun bu salondan! Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın HEAVY METAL FOREVER ! ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Heavy Metal'in içinde değilsen, artık dostumda değilsin defol git ! Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın HAIL, HAIL, HAIL AND KILL ! Son Ben'ler.. : ) |
||
|
||
| heavy adam işte hail&kill dostum x) | ||
|
||
| ahahahahaha teşhis edilemiyen türden bir resim | ||
|
||
| harika resimler, ben bu resimlerin devamını bekliyorum | ||
|
||
O yavru kimin yahu
|
||
|
||
O yavru kimin yahu ![]() güzelmi
|
||
|
||
| Çarpıldım desem yeri! | ||
|
||
Çarpıldım desem yeri! =)))
|
||
|
||
Black Thorn (!) woouuw! harikasn !
|
||
|
||
Black Thorn (!) woouuw! harikasn ! ![]() TEŞEKKÜR EDERİM
|
||
|
||
Heavy MetaL, başka bir metal gibi değildir! Vayy Black Thorn Zeus'ta ki Manowar posterinin yanında.Yürü be Hippiler ve rol kesenler defolsun bu salondan! Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın HEAVY METAL FOREVER ! ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Heavy Metal'in içinde değilsen, artık dostumda değilsin defol git ! Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın HAIL, HAIL, HAIL AND KILL ! Son Ben'ler.. : ) bi tane daha fotoğraf çekmiştik Eric Adams'ın yanında hatırlar mısın?
|
||
|
||
| Hatırlamazmıyım =))) | ||