|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 sitemize en uygun başlıkları bulmaya gayret ediyorum. Hiç kasmayın Yazın
|
||
|
||
| 4-5 kere slipknot konserine gittiğimi , 2-3 kere elemanlarıyla tanıştığımı gördüm.. 1-2 kerede behemoth konserine gittiğimi gördüm.. | ||
|
||
bi kere almanyada rammstein knserindeydim. Konser sonrası 10 vip bilet sahibi grup üyeleriyle tanışabiliyodu. Tanışamadan uyandım
|
||
|
||
geçen Chris Barnes la George Fisher ı Hammer Smashed Face düeti yaparken gördüm hala etkisindeyim Mieszko öldüğünde Nasum u görmüştüm,4 kez Alex Webster i gördüm,2 kez de kendimi Kreator konserinde gördüm
|
||
|
||
Simone Simons
|
||
|
||
marılyn mansonı gordum benı öpüyodu
|
||
|
||
Hiç görmedim
|
||
|
||
marılyn mansonı gordum benı öpüyodu abi marliyn mansonda insan seni öpebilir yani ![]() (yanlız çok pis yazmısın harbiden)
|
||
|
||
| Marilyn Manson şeker adam öpsün ne olcak, gelsin ben onu öperim tabi izin aldıktan sonra ve nezaket ölçüleri içinde. | ||
|
||
Marilyn Manson şeker adam öpsün ne olcak, gelsin ben onu öperim tabi izin aldıktan sonra ve nezaket ölçüleri içinde. dimi dimi
|
||
|
||
manson benı optu ama ıttırdım ben onu naz yaptım
|
||
|
||
mansonna bak yaa adam rüyalarda bile sapık )))
|
||
|
||
Marilyn Manson şeker adam öpsün ne olcak, gelsin ben onu öperim tabi izin aldıktan sonra ve nezaket ölçüleri içinde. dimi dimi ![]() İnsan zamanla olgunlaşır bunu da gayet net Marilyn Manson'da görüyorum. İlerleyen zamanda da göreceğimi düşünüyorum. Tabi travmaları devam etmezse. |
||
|
||
Marilyn Manson şeker adam öpsün ne olcak, gelsin ben onu öperim tabi izin aldıktan sonra ve nezaket ölçüleri içinde. dimi dimi ![]() İnsan zamanla olgunlaşır bunu da gayet net Marilyn Manson'da görüyorum. İlerleyen zamanda da göreceğimi düşünüyorum. Tabi travmaları devam etmezse. fenna olmuş yazın.
|
||
|
||
bu benım rüyam manson benı öptüü susun be kıskançlar
|
||
|
||
bu benım rüyam manson benı öptüü susun be kıskanmakmı kıskançlar ![]() ya o adam varya benim rüyamda beni öpseydi zaten kendimi öldürürdüm.allahtan rüya senin ve kıskanmıyoruz da.mutlu olun rüyalarda ne diyim.onlar erdi rüyada muradına biz çıkalım kerevetine.
|
||
|
||
makara yaptım be ciddi gıbı bir halimmi var
|
||
|
||
yok ya makara yaptğın her halinden belli zaten.bizde makara yapıosun diye eğlenceden payımıza düşeni alıyoruz
|
||
|
||
neyse dun ruyamda buz gıbı bı bıra ıcıyodum manson yoktu kederden efkarlandım
|
||
|
||
Keşke marilyn benide öpse
|
||
|
||
ya sen yine iyisin rüyanda geniş geniş takılmısın.ben vatikanda geziyodum.acayip bişiydi
|
||
|
||
ya sen yine iyisin rüyanda geniş geniş takılmısın.ben vatikanda geziyodum.acayip bişiydi ![]() ya öyle annem getırdı hemde biramı ;Dneyse konuyu kapatıyım herkes ruyasını yazsın ;Dkızcaklar bana
|
||
|
||
bencede sen en iyisi yeni bi konu aç herkes rüyasın yazsın eğlence bölümüne hadi bakalım.
|
||
|
||
| Rob Zombie rüyamda beni odunla bayıltana kadar dövmüştü bikaç kerede Slipknot ve Slayer konserlerine yolda bilet bulmuştum Gok2 ve Toxine veriyom biletleri vermiyomda dövüp alıyolar öle işte | ||
|
||
| güzelmiş konsere gidiyozmu barii...? | ||
|
||
| bilet alma vakti geldi bence yoksa kapının önünde beklicez | ||
|
||
| bugüne dek ne rock ne de metal grubu veya elemanını rüyamda görmedim uzun zamandır rüya görmüyorum ne güzel ![]() sanki adamların da çok umrunda onları rüyamızda görmemiz bunu da anlamam açıkçası rüyalarda buluşuruz durumu bazı tipler vardır özellikle kızlar yakışıklı rock ve metal sanatçılarını hergece rüyalarında görürler ne iş bilmem doğrusu
|
||
|
||
| gördüğüm tek şahıs jonas renkse ileri düzey final bunalımları sonrası gecen sezondaydı sanırım. | ||
|
||
| cob'mu görmüştüm. konser değildi ama gösteri yapıolardı. yanlış hatırlamıosam onlarla tanıştığımı da hatırlıorum... | ||