|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 sitemize en uygun başlıkları bulmaya gayret ediyorum. Hiç kasmayın Yazın
|
||
|
||
| 4-5 kere slipknot konserine gittiğimi , 2-3 kere elemanlarıyla tanıştığımı gördüm.. 1-2 kerede behemoth konserine gittiğimi gördüm.. | ||
|
||
bi kere almanyada rammstein knserindeydim. Konser sonrası 10 vip bilet sahibi grup üyeleriyle tanışabiliyodu. Tanışamadan uyandım
|
||
|
||
geçen Chris Barnes la George Fisher ı Hammer Smashed Face düeti yaparken gördüm hala etkisindeyim Mieszko öldüğünde Nasum u görmüştüm,4 kez Alex Webster i gördüm,2 kez de kendimi Kreator konserinde gördüm
|
||
|
||
Simone Simons
|
||
|
||
marılyn mansonı gordum benı öpüyodu
|
||
|
||
Hiç görmedim
|
||
|
||
marılyn mansonı gordum benı öpüyodu abi marliyn mansonda insan seni öpebilir yani ![]() (yanlız çok pis yazmısın harbiden)
|
||
|
||
| Marilyn Manson şeker adam öpsün ne olcak, gelsin ben onu öperim tabi izin aldıktan sonra ve nezaket ölçüleri içinde. | ||
|
||
Marilyn Manson şeker adam öpsün ne olcak, gelsin ben onu öperim tabi izin aldıktan sonra ve nezaket ölçüleri içinde. dimi dimi
|
||
|
||
manson benı optu ama ıttırdım ben onu naz yaptım
|
||
|
||
mansonna bak yaa adam rüyalarda bile sapık )))
|
||
|
||
Marilyn Manson şeker adam öpsün ne olcak, gelsin ben onu öperim tabi izin aldıktan sonra ve nezaket ölçüleri içinde. dimi dimi ![]() İnsan zamanla olgunlaşır bunu da gayet net Marilyn Manson'da görüyorum. İlerleyen zamanda da göreceğimi düşünüyorum. Tabi travmaları devam etmezse. |
||
|
||
Marilyn Manson şeker adam öpsün ne olcak, gelsin ben onu öperim tabi izin aldıktan sonra ve nezaket ölçüleri içinde. dimi dimi ![]() İnsan zamanla olgunlaşır bunu da gayet net Marilyn Manson'da görüyorum. İlerleyen zamanda da göreceğimi düşünüyorum. Tabi travmaları devam etmezse. fenna olmuş yazın.
|
||
|
||
bu benım rüyam manson benı öptüü susun be kıskançlar
|
||
|
||
bu benım rüyam manson benı öptüü susun be kıskanmakmı kıskançlar ![]() ya o adam varya benim rüyamda beni öpseydi zaten kendimi öldürürdüm.allahtan rüya senin ve kıskanmıyoruz da.mutlu olun rüyalarda ne diyim.onlar erdi rüyada muradına biz çıkalım kerevetine.
|
||
|
||
makara yaptım be ciddi gıbı bir halimmi var
|
||
|
||
yok ya makara yaptğın her halinden belli zaten.bizde makara yapıosun diye eğlenceden payımıza düşeni alıyoruz
|
||
|
||
neyse dun ruyamda buz gıbı bı bıra ıcıyodum manson yoktu kederden efkarlandım
|
||
|
||
Keşke marilyn benide öpse
|
||
|
||
ya sen yine iyisin rüyanda geniş geniş takılmısın.ben vatikanda geziyodum.acayip bişiydi
|
||
|
||
ya sen yine iyisin rüyanda geniş geniş takılmısın.ben vatikanda geziyodum.acayip bişiydi ![]() ya öyle annem getırdı hemde biramı ;Dneyse konuyu kapatıyım herkes ruyasını yazsın ;Dkızcaklar bana
|
||
|
||
bencede sen en iyisi yeni bi konu aç herkes rüyasın yazsın eğlence bölümüne hadi bakalım.
|
||
|
||
| Rob Zombie rüyamda beni odunla bayıltana kadar dövmüştü bikaç kerede Slipknot ve Slayer konserlerine yolda bilet bulmuştum Gok2 ve Toxine veriyom biletleri vermiyomda dövüp alıyolar öle işte | ||
|
||
| güzelmiş konsere gidiyozmu barii...? | ||
|
||
| bilet alma vakti geldi bence yoksa kapının önünde beklicez | ||