|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 kreator full , sodom m-16 machine head full sonra yazıcam yine |
||
|
||
Anthrax dinleyebilirler..
|
||
|
||
| machine head olabilir |
||
|
||
| Pentagram'da olabilir .. | ||
|
||
|
||
|
||
Death Angel ve Overkill'i severim ben.Fakat Machine Head Metalcore olmuyor muydu?
|
||
|
||
Trash pek sevmem ama Slayer'in Angel of Death veya I Hate You isimli parçalarına biterim diyebilirim..
|
||
|
||
direk kreator dan başlasın beğenmezse çokda....
|
||
|
||
pentegram pentegram pentegram
|
||
|
||
Pentegram değil.. Pentagram
|
||
|
||
Pentegram değil.. Pentagram biz türkçede a nın e ye dönüşmesine ünlü yumuşaması diyoruz. ![]() Sende bu kulak haşinalığımla yazdım hattamı fark etmisn. tebirk ederim türkçe 5 pek iyi
|
||
|
||
Pentegram değil.. Pentagram biz türkçede a nın e ye dönüşmesine ünlü yumuşaması diyoruz. ![]() Sende bu kulak haşinalığımla yazdım hattamı fark etmisn. tebirk ederim türkçe 5 pek iyi ![]() Özel ismin ortasında nasıl bu yumuşatmayı yapabildiğini ve yazdığın devrik cümlelerinden senin de aranın iyi olmadığı anlaşılıyor zaten Niye bu kadar büyüttüğünü de anlamadım ya neyse..
|
||
|
||
Pentegram değil.. Pentagram biz türkçede a nın e ye dönüşmesine ünlü yumuşaması diyoruz. ![]() Sende bu kulak haşinalığımla yazdım hattamı fark etmisn. tebirk ederim türkçe 5 pek iyi ![]() Özel ismin ortasında nasıl bu yumuşatmayı yapabildiğini ve yazdığın devrik cümlelerinden senin de aranın iyi olmadığı anlaşılıyor zaten Niye bu kadar büyüttüğünü de anlamadım ya neyse.. |
||
|
||
sözcük değil be kardeşim...isim o isim hemde özel isim tamam kendimi eleştirdim hadi iyi geceler ben kaçar
|
||
|
||
sözcük değil be kardeşim...isim o isim Pentagram (Mezarkabul) hemde özel isim tamam kendimi eleştirdim hadi iyi geceler ben kaçarsitesi Register or Login |
||