|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
|
||
|
||
| Ders msn sigara yok Ders msn sigara yok Ders msn sigara yok Ders msn sigara yok Ders msn sigara yok Ders msn sigara yok Ders msn sigara yok Ders msn sigara yok Ders msn sigara yok ...... | ||
|
||
| yağmurda ıslandım yoruldum şu an bebek seviyorum. | ||
|
||
| yat hap yut araştır film kahve hap yut yat | ||
|
||
| 1,5 yaşında yeğenim tarkanı biliyor onu dinlettiyor 10a kadar sayıyoruz alfabeyi biraz biliyoruz, bol bol saklambaç oynuyoruz. | ||
|
||
Ders proje yemek sigara ne kadar güzel
|
||
|
||
| Grip | ||
|
||
dersteydik çişim geldi çıktım yolda arama ekibin görüm tüm sınıfları gezmişler tam sıra bizde bende haver veriyim derken hoca gidemssin sölersin sen şimdi dedi bende kaldım orda hep beraber sınıfa girdik yaklaşık 13 telefon 9 ruj 4,5kutu sigara 3,4 tane çakı hatta bir kızdan orak çıktı kaldım öyle valla
|
||
|
||
| Dershane , Etüt , Şarap yaptım sıradan bi gün daha.. | ||
|
||
Yazılı,deneme sınavı vs vs..Klasik bir gün daha
|
||
|
||
| bugün normaLdi sıradışıLıLık oLmadı Bir tek bekLemedüğüm birini gördüm o kadarcık (: |
||
|
||
Yine dersane yine şarap.. Oturduğumuz yerde tanıştığımız kızları ayılttık 2 saat ya
|
||
|
||
| su | ||
|
||
biraz önce yani 11 çeyrek geçe falan,iddia nedenile havuza atladım biraz fazla soğuktu ama artık cebimde 20 milyon var.Eğer sizde bunu yapması zor dediğiniz düşünceleriniz varsa söyleyin de biraz daha para kazanıyım arkadaşlardan
|
||
|
||
| çok güzeL bi konser geçti en büyük PastiL en büyük Hikmet en büyük YaLçın (: |
||
|
||
pc bozuldu misafir olduğum için cdlerim yanımda yoktu formatlayamadım.En yakın netkafeye koştum sağolsun iyi biriymiş kasayı kap gel dedi. Bütün pcyi taradı programlarını düzenledi. Hızını arttırdı, üstüne yeni programlar yükledi, üstüne oyun da koydu; üstelik para da almadı oh valla ne şanslıyım
|
||
|
||
| uyumuş olsaydım ya yanarak yada bogularak ölücektim... | ||
|
||
henüz başımdan bişey geçmedi ama inş. güzel şeyler geçicek başımdan ![]() geçmiş olsun ayrıca toksin dikkat et biraz |
||
|
||
| geçen geceden kalma müthiş bir bel ağrısının acısı | ||
|
||
uyumuş olsaydım ya yanarak yada bogularak ölücektim... Cidden şanslısın he.. Neo haklı dikkat et..
|
||
|
||
| bugun uyudukça uyumayı keşf ettim daha ne olsun paso yatıyorum.hiç öle okulmuş yok işmiş yok kız arkadaşım la buluşcakmışım derdi yok.sadece yastıgım ve ben.arada bide turkrockera girer bakarım.bide lostu izler günümü bitiririm.bole bi hayata bende dur demek istiyorum ama hergunum aynı be kardeşim :d | ||
|
||
evim ve odama kavuştum bundan güzel birşey olabilir mi? Kitaplarım, pc'm şükür kavuşturana !!!
|
||
|
||
şuana kadar süper gece dahada süper olucak inş
|
||
|
||
| Anladım ki çocuk bakmak ve evlilik bana göre değil, bunu gözlemleyerek anladım. | ||
|
||
ya bu topicden 2 tane var yada biri benim post u sildi. şimdilik açıp bakmıyorum panele ama silindiğini farkedersem ve yakalarsam muha ![]() bugün biraz alış veriş ve sahilyolunda mangalcıların mangal dumanı başımdan geçti. bahse girerim uydudan fotoğraf çekseler sahili göremezlerdi |
||
|
||
bütün marilyn manson kayıtlarımı pc ve mp3 çalarımdan sildim ohh canıma değsin(bıktım artık) ![]() birde sürekli tansiyonum düştü gidiciyim demekki =P |
||
|
||
toksinin memleketine gidiyorum
|
||
|
||
| artık kesin bir disipline girmem gerek geçmişe dair ne varsa yok ettim. | ||
|
||
toksini gördüm sanki sıkma portakal suyu filan yapan bi kafede mi çalışıo acaba sormak lazım =) hemde üstünde lamb of god thsrtü vardı...
|
||
|
||
| uçak | ||
|
||
| şimşek | ||
|
||
toksini gördüm sanki sıkma portakal suyu filan yapan bi kafede mi çalışıo acaba sormak lazım =) hemde üstünde lamb of god thsrtü vardı... çalışmıyorum o günlük yardım etmemi istemişti çok iyi adamdır insan bi dürter kafama bişey atar pogo yapmaya falan çalışır kendini belli eder selam veriri demi çorba kıvamında şeyler oldu cidden karışık durumdu bugun ...
|
||
|
||
Akbilimi ve paramı kaybettim bulan olursa bi zahmet sonra vapuru kaçırdım bide araba çarpıyodu.. Hala hayattayım, akbil kötü oldu ama.
|
||
|
||
güzel şeyler geçiyo hala
|
||
|
||
| buğün hafta sonu olduğu için daha dışarı çıkmadım genelde cumartesi pazar asosyalimdir... ama dünüm süperdi çok güzel rezil doluk biz 4 kız arkadaş 2 erkek arkadaş toplam 6 kişi üsküdar sahiline indik... önce her şey normaldi güzeldi... sonra gezdik kızlara laf attık erkekleri iteledik filan ![]() tabii ben laf atmadım doğukanla ufuk laf attılar ![]() ama kızları görmeliydiniz laf atılmıcak gibi değildi ![]() neyse efendim uzatmaya gerek yok rezillik sahnelerimize döneyim... biz yemek yedikten sonra ayrıldık kızlarla ufuk gitti doğukanla ben ufuk bi şeyler alıcaktı ondan ayrıldık... doğukan deniz kenarında tuturdu simit alıp martılara atalım diye dün de parmağını arabanın kapısına sıkıştırdığı için sarılıydı biz simitleri atarken martının birisi geldi gazlı bezini aldı gitti ![]() tabi bu daha hiç bi şey... neyse uzatmayayım yine biz eczaneye gittik o ara bizimkiler gelmiş bizi arıyorlar.ellerinde dondurma bi kız arkadaş dondurmayı kibarlıkla yicem diye saçına bulaştırmış millet ona gülüyor diğerinin çorabı kaçmış minicik etekle dolaşıyor:Dufuk da şapkasını kaybetmiş ahlıyor tühlüyor doğukan zaten malum sonra yağmur yağdı tam bunlar benimle dalğa geçerken üstüm başım hep uzun kollu diye(ea nın şarkısından alıntı)arkadaşın teki ıslak bankın üzerine oturdu ve üzerinde ki kapri beyazdı sonra ben ona gülerken (saçlar kısa olduğu için)kendi halime gülmeye başladım neden diyeceksiniz saçlar kısa dedik ya iyice dikildi ondan da geçtik gözlerim de ki kalem aktı sileyim derken jölem akmaya başladı neyse o ara ea nın radyoda olduğunu bi arkadaşdan öğrendik ve dolmuş aramaya başladık.istanbullular bilir yağmur demek trafik demektir hızlı hızlı yürürken yanımızda ki barbielerden birisinin ayakkabı topuğu kırldı neyse bi taksiye bindik ve eve geldiğimiz de herkes bir birine gülmekten karnına ağrı girmişti
|
||
|
||
| evden pek çıkmadıgım için bişi olmadı yani... | ||
|
||
Akbilimi ve paramı kaybettim bulan olursa bi zahmet sonra vapuru kaçırdım bide araba çarpıyodu.. Hala hayattayım, akbil kötü oldu ama. geçmiş olsun
|
||
|
||
buğün hafta sonu olduğu için daha dışarı çıkmadım genelde cumartesi pazar asosyalimdir... ama dünüm süperdi çok güzel rezil doluk biz 4 kız arkadaş 2 erkek arkadaş toplam 6 kişi üsküdar sahiline indik... önce her şey normaldi güzeldi... sonra gezdik kızlara laf attık erkekleri iteledik filan ![]() tabii ben laf atmadım doğukanla ufuk laf attılar ![]() ama kızları görmeliydiniz laf atılmıcak gibi değildi ![]() neyse efendim uzatmaya gerek yok rezillik sahnelerimize döneyim... biz yemek yedikten sonra ayrıldık kızlarla ufuk gitti doğukanla ben ufuk bi şeyler alıcaktı ondan ayrıldık... doğukan deniz kenarında tuturdu simit alıp martılara atalım diye dün de parmağını arabanın kapısına sıkıştırdığı için sarılıydı biz simitleri atarken martının birisi geldi gazlı bezini aldı gitti ![]() tabi bu daha hiç bi şey... neyse uzatmayayım yine biz eczaneye gittik o ara bizimkiler gelmiş bizi arıyorlar.ellerinde dondurma bi kız arkadaş dondurmayı kibarlıkla yicem diye saçına bulaştırmış millet ona gülüyor diğerinin çorabı kaçmış minicik etekle dolaşıyor:Dufuk da şapkasını kaybetmiş ahlıyor tühlüyor doğukan zaten malum sonra yağmur yağdı tam bunlar benimle dalğa geçerken üstüm başım hep uzun kollu diye(ea nın şarkısından alıntı)arkadaşın teki ıslak bankın üzerine oturdu ve üzerinde ki kapri beyazdı sonra ben ona gülerken (saçlar kısa olduğu için)kendi halime gülmeye başladım neden diyeceksiniz saçlar kısa dedik ya iyice dikildi ondan da geçtik gözlerim de ki kalem aktı sileyim derken jölem akmaya başladı neyse o ara ea nın radyoda olduğunu bi arkadaşdan öğrendik ve dolmuş aramaya başladık.istanbullular bilir yağmur demek trafik demektir hızlı hızlı yürürken yanımızda ki barbielerden birisinin ayakkabı topuğu kırldı neyse bi taksiye bindik ve eve geldiğimiz de herkes bir birine gülmekten karnına ağrı girmişti ![]()
|
||
|
||
ne geçicek kocaman bir yanılgı ve umutsuzluk + yalnızlık
|
||
|
||
Akbilimi ve paramı kaybettim bulan olursa bi zahmet sonra vapuru kaçırdım bide araba çarpıyodu.. Hala hayattayım, akbil kötü oldu ama. geçmiş olsun |
||
|
||
| cok iyi insanlarla yüzyüze görüsma fırsatı yakaladım,sonra bi adamla kavga ettim mutlu oldum... | ||
|
||
cok iyi insanlarla yüzyüze görüsma fırsatı yakaladım,sonra bi adamla kavga ettim mutlu oldum... kavga?
|
||
|
||
cok iyi insanlarla yüzyüze görüsma fırsatı yakaladım,sonra bi adamla kavga ettim mutlu oldum... kavga? ![]() evet ya bi adam neredeyse 40 45 yasında rahat var durdu arkadasıma baktı bizde ona baktık "ne var kardesim" gibilerinden hiç tınlamadı bu sefer bizde saydırdık |
||
|
||
Akbilimi ve paramı kaybettim bulan olursa bi zahmet sonra vapuru kaçırdım bide araba çarpıyodu.. Hala hayattayım, akbil kötü oldu ama. geçmiş olsun |
||
|
||
cok iyi insanlarla yüzyüze görüsma fırsatı yakaladım,sonra bi adamla kavga ettim mutlu oldum... kavga? ![]() evet ya bi adam neredeyse 40 45 yasında rahat var durdu arkadasıma baktı bizde ona baktık "ne var kardesim" gibilerinden hiç tınlamadı bu sefer bizde saydırdık oh iyi olmuş ona
|
||
|
||
cok iyi insanlarla yüzyüze görüsma fırsatı yakaladım,sonra bi adamla kavga ettim mutlu oldum... kavga? ![]() evet ya bi adam neredeyse 40 45 yasında rahat var durdu arkadasıma baktı bizde ona baktık "ne var kardesim" gibilerinden hiç tınlamadı bu sefer bizde saydırdık oh iyi olmuş ona ![]() nasıl insanlar var ya hayır birde hiç istifini bozmadan bakmaya devam ediyor anlamıyorum ben bu insanları |
||
|
||
cok iyi insanlarla yüzyüze görüsma fırsatı yakaladım,sonra bi adamla kavga ettim mutlu oldum... kavga? ![]() evet ya bi adam neredeyse 40 45 yasında rahat var durdu arkadasıma baktı bizde ona baktık "ne var kardesim" gibilerinden hiç tınlamadı bu sefer bizde saydırdık oh iyi olmuş ona ![]() nasıl insanlar var ya hayır birde hiç istifini bozmadan bakmaya devam ediyor anlamıyorum ben bu insanları
|
||
|
||
| sınava girdimm | ||
|
||
| uzun zamandır görmedigim birini gördüm | ||
|
||
| yattım kalktım baktım erken gene yattım okula gittim eve geldim temizlik varmış gizlice kaçtım kızılaya gittim erman abinin bara gittim merdivenden düştüm x) babamı aradım beni aldı eve geldim şimdi hem yatıyorum hemde yazıyorum
|
||
|
||
sınava girdimm ya bnde sınawa girdim...
|
||
|
||
berbat bi sınav gecti basımdan
|
||
|
||
okulda kilitli kaldık saçma saban bi qündü
|
||
|
||
yağmur yağıyor ıslandım yah sıradan bi gün hersamankıe gibi
|
||
|
||
sınawdaydım msnye girip sınawda tüm soruları baskasına yaptırdum
|
||
|
||
güneşli bir günde arkadaşlar sag olsun yağmur yağdırdılar
|
||
|
||
| önyargılarımda ne kadar haklı olduğumun kanıtı | ||
|
||
| goxellen beraber bi poşet (1 kilo) patetez kızartması yedik ehhh bayaa şiştik bide goxele zorla vaffle yedirdiler... | ||
|
||
| eczaneye giderken kayboldum evin yolunu unuttum biraz turlamış oldum. | ||
|
||
| uyanır uyanmaz arkadaslar bastı takıldık ve takıldık ve takıldık öyle | ||
|
||
| 92794387234 kere hapşurdum.. Canıma yetti.. | ||
|
||
| ohoooo bi sürü şey oLdu.. okuLa gittim.. öğLeden sonra kaçtım.. aRkadaşım sevgilisiyle buLuştu annesi bizi bastı.. eve geldim çarşıya çıktık.. yeniden eve geldim accayip yorulmuştum.. tam 'ohh dinLendim' dicektim ki annemin haberi geldi.. apar topar hastaneye götürdüm annemi.. hastanede doktorla kavga ettim ilaç yazmadı diye.. gece saat 12 sularında eve adımımı attım.. annem hasta olduğu için yemekleri ben yaptım.. yemek yedik annemler uyudu ben 2ye kadar sınava çalıştım ve sonunda uyudum.. |
||
|
||
| çok pardonda saat 00:33 sen dünü anlatıyosun galiba | ||
|
||
çok pardonda saat 00:33 sen dünü anlatıyosun galiba ben gerekeni yaptım sana cevap veremicem.. |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
Metalien hakkınızda soruşturma başlatılmasını istemiyorsanız biraz daha pozitif düşünün,iyi eğlenceler
|
||
|
||
| suçumu bilmek isterim Özelden hallederiz umarım x) | ||
|
||
suçumu bilmek isterim Özelden hallederiz umarım x) yardımcı olayım " Art niyetli olan üyeler , tespit edildiğinde sorgusuz sualsiz , üyelikleri iptal edilecektir. ( kıllık yapmayalım ) " bu iki kelime seni anlatıyor işte
|
||
|
||
Metalien hakkınızda soruşturma başlatılmasını istemiyorsanız biraz daha pozitif düşünün,iyi eğlenceler pozitif mi ![]() adam geldiği günden beri sataşmadığı üye kalmadı bu adamın tek bir lafını görürsem ilk şikayeti ben vericem |
||
|
||
hiç birsey geçmedi sıradandı ada ilerleyen zamanlara dogru hersey degise bilir
|
||