TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Eğlence,Muhabbet...

Konu: Bugün Başınızdan Ne Geçti?

Sayfa: 1 [ 2 ]

nightmare_storm 07.06.2008 06:37:11

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
kedim sağolsun ayak bileklerime faça çekti

Brainiac 07.06.2008 08:23:58
suçumu bilmek isterim  Özelden hallederiz umarım   x)
yardımcı olayım
" Art niyetli olan üyeler , tespit edildiğinde sorgusuz sualsiz , üyelikleri iptal edilecektir. ( kıllık yapmayalım ) "
bu iki kelime seni anlatıyor işte şeytan

o başka bir üye içindi =)

metalhead 07.06.2008 08:30:11
suçumu bilmek isterim  Özelden hallederiz umarım   x)
yardımcı olayım
" Art niyetli olan üyeler , tespit edildiğinde sorgusuz sualsiz , üyelikleri iptal edilecektir. ( kıllık yapmayalım ) "
bu iki kelime seni anlatıyor işte şeytan
sana mı kaldı admin yalakalığı yapmak  herkes kendi işine baksın.. Başlatma şimdi (:

Brainiac 07.06.2008 08:34:19
normal yazı yazan üyeler genelde böyle tepki görüyorlar metalien takma kafana offf

PoiSoN 21.07.2008 09:30:21
bi koyun sürüsü erkek laf attı Lips Sealed

nightmare_storm 21.07.2008 12:17:41
sıcak ütüye çarptım cıss ve yanık oldum

BloodLine 31.07.2008 16:49:11
Geçmiş olsun  süper  Tongue
Lost izledim annem geldi yat artık falan klasik laflar Cheesy

Black Thorn 31.07.2008 20:18:57
Ne yapayım erkenden uyumuş kalmışım az önce uyandım malum yorgundum işte  Grin

nightmare_storm 01.08.2008 02:28:38
Kursu bıraktım müdürle tartıştım çok iyi bir şekilde cevabını verdim resmen insanları para kaynağını olarak görüyorlar eğitimi bile ticarete dönüştürmüşler pes pes pes doğrusu.Güvenmediğim hiçkimseyle anlaşmayacağımı kanıtlamış oldum ne kadar güvenilmez bir kurum olduğunu da bana kanıtladılar.
Müdürün psikolojisini alt üst ettim zafer benimdir.

Brainiac 01.08.2008 08:18:22
Kuş

lordii 06.08.2008 12:11:07
şahtali suyu içerken(((en savdiği içecek))tam ağzımdayken adamın biri koluma çarptı ağzımdaki bütün meyve suyu genzime kaçtı boğuluyodum gerizekalı adamda bişi yokmuş gibi gitti oradan bende öksüre öksüre bir yandanda arkadaşla güle güle bütün meyve suyunu tükürdüm ardından kalan meyve suyunu arkadaşın kolasıyla birleştirip üst üste döküp içtik iğrenç iğrenç:d

özgeci 07.08.2008 09:52:43
Benim bi arkadaş sigaraya başlamış diğer arkadaş çok tepki vermiş (niyeyse) o da canı sıkıldı tüm gün asık suratlı oturdu yanımda canım sıkıldı eve geldim pufffffffff...Ne saçma bir gündü yav

nightmare_storm 10.08.2008 08:07:57
Uzun zamandır ortalıklarda gözükmeyen arkadaşım nihayet bugün ortaya çıktı, en güzel kısmı da ne hatrımı sordu
ne de bir selam  verdi, kızın derdi malesef ki eski erkek arkadaşını yolladığı maillermiş,  kalkmış bana iş buyuruyor
bunu da silicem olacağı o, sonra ardımdan zırlayacak işte ama kendi kaşınıyor yav, ben silmekten bıkıyorum
bunlar hata üstüne hata yapmaktan vazgeçmiyor, insan bir selam verir ya ne düşüncesizlik,
gelemiyorum böyle insanlara sonra ben suçlu oluyorum nedense  Angry Angry Angry Angry
Bundan sonra kimseye taviz vermeyeceğim, bu tarz insanlar yüzünden kendimden nefret ediyorum sonra.
Kimseyi çekemem ben, ne uğraşıcam milletle, ailem değil akrabam değil, bana değer vermeyene ben hiç veremem,
ne üstünlüğün var kardeşim ben sana kul köle olucam sen sadece beni kullanıcaksın oh ne ala böyle asalaklardan bıktım ama hep beni buluyor özellikle kızlardan nefret etmeye başladım.
Etrafımda asalaklar sürüsü olacağına tek başıma kalırım daha iyi bıktım artık  Angry Angry Angry Angry

darksoul 11.08.2008 07:51:29
özgüvensizlikten başka ne geçer başımdan bir de umutsuzluk

özgeci 11.08.2008 08:09:36
Sabahın köründe kalktım tabiki kanun okudum Undecided Sonra final için okula gittim.Lüzumsuz adam bol tabi geldi kız yanıma oturdu.Pişkin pişkin test isteyen kızın yüzünde korku dolu ifadeler gördüm Grin Hayır yani burnunun dikine gitmek özgürlük değildir ki.Neyse işte sınava girdik çıktık daha doğrusu üstümüzden bi hukuk sınavı geçti.Umarım geçerim Huh? Bi daha kanunu okumak istemiyorum off offf  Cry Bu arada havada güneş yok o nedenle çok mutluyum karamsar yağmurlu havalar tam benlik yiiihhuuuuuuuuu hiyoooooooo  tap

lordii 11.08.2008 11:29:34
parka gidip çocukların arasında arkadaşla ooynadık süperdi ya kaymayı özlemiştim her kes bize bakıyordu ama güzeldi doğrusu hele boruların içinde sürünmek harikaydı birde küçükken bi yerlere asılırdık artık asılamıyorum ayaklarım yere değiyor Cheesy

özgeci 18.08.2008 10:13:30
hastanedeydim Sad çok tırstım ya bi randevu alcam görmediğim şey kalmadı ufff perşembeye kadar yerim artık kendimi Sad doktorlardan korkuyomuşum bugün fark ettim Sad  zırlama

darksoul 18.08.2008 10:39:26
Bileğimin bir kısmı morardı
işaret parmağımda sızlıyor

nightmare_storm 20.08.2008 14:23:47
Bugün beni ıskalayıp geçip gidenlerin ya da kayıpların sorumlusu olmadığımı ve başkalarının hataları uğrana boş yere kendimi cezalandırdığımı anladım. Geçmişin artık çok da önemli olmadığını fark ettim. Uzun zaman boyunca kendimi dinledim bazen kendime kızdım, bazen kendimi suçladım sonra fark ettim ki bunlar çok boş şeylermiş. Sadece kendi eksilmem imiş.
Eksilenleri ve dağılanları toplarlayıp, yeniden başlamak, her ne olursa olsun devam etmek gerekiyormuş çünkü hayat devam ediyor. Düne bakarak sızlanmak yerine yeniden başlamak en güzeli.
Bazen yeni bir yol seçmektir, hayat ve yeni bir yön bulmak.

özgeci 22.08.2008 10:30:45
Çok uykusuzum aslında.Sabahın köründe hastaneye gittim 5 tüp kan verdim.Doktor sinirimi bozdu o kadar ağrıma bi antidepresan çaktı  sinir kobay mıyız biz yaa  sinir sinir

lordii 22.08.2008 11:13:33
küstüğüm arkadaşımla barıştım eski bir arkadaşla eski fotoğraflara bakıp güldük güzel bir gündü

darksoul 25.08.2008 07:11:52
Aradığım programları müzikleri buldum dahası yok uçuyorum

özgeci 25.08.2008 12:42:42
Çok yoruldum ev tadilatı bitirdi beni.Yaz okulunda aldığım ve geçtiğim 3 ders nedeniyle mutluluktan fışkırıp temizlik nedeniyle yorgunluktan taşıyorum ..

Toksin 26.08.2008 13:23:29
hiç bi şey geçmedi zaten sorun da bu...

Sayfa: 1 [ 2 ]