|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 bunuda sonra yazıcam
|
||
|
||
say say bitmez
|
||
|
||
| Herkezin yediği bir kazık Öss.. Kol gibi.. | ||
|
||
öss oks evet ayrıca ucuz mal kazıkları yedim
|
||
|
||
| ohoooo çok yaaaa hangi birisini sögliyeyimm | ||
|
||
pek yedigim bi kazık yok sanırım..
|
||
|
||
Daha 1 hafta önce yedim.Konya'da arkadaşlarla ev tutmuşuz güzeeel güzel geçiniyorken bişiler oldu gelen parayı yedik sanırım son iki ay kirayı vermedik.Finaller bitti memlekete gelicez eee amca salmıyor bana geçirip gidersiniz diye senet imzalattırıyor anlaşıyoruz aramızda işte şu gün şu kadar atarsınız bende bankaya gidip adama atarım diyorum, tamam buraya kadar herşey güzel.Nasıl olduysa finallerin iyi geçmesinden olsa gerek senet tamamen pert aklımdan çıkıyor.Eve kağıt geliyor işte şu kadar şu kadar borç var 1 hafta süre gerekli işlem falan tırsıyorsun tabii..Nabarsın işte milleti arıyorsun telefonlar kapalı, kiminin ki açık cevap vermiyor msnler zaten kapalı.Yediğim en büyük kazık budur.şu parayı ayarlayayım konya'ya gidince hepsini cükücem.
|
||