|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
|
||
|
||
audioslave gasoline
|
||
|
||
| Moonspell - Darkness And Hope | ||
|
||
| Alice Cooper I Never Cry | ||
|
||
| öztürk--ben uyurken teo--en güzel hikayem sebo--artık kısa cümleler kuruyorum |
||
|
||
| Lounge Act& nirvana |
||
|
||
| simple man | ||
|
||
| metallica sad but true | ||
|
||
flyleaf amy says
|
||
|
||
| opeth-hope leaves... | ||
|
||
| katatonia - day. | ||
|
||
| Demeir Demirkan - Hayat Sensiz Olmuyor | ||
|
||
pixies and placebo- where is my mind
|
||
|
||
sebo-ben şarkımı söylerken
|
||
|
||
butterfly fx-Moonspell
|
||
|
||
| bora ulusoy-asla geri dönme | ||
|
||
| Just a car crash away& Marilyn Manson I knew that our love was Just a car crash away Love is a fire Burns down all that it sees Burns down everything Everything you think |
||
|
||
| Yeni tanıştık belki de Ama kimbilir belki de hep vardın Eşlik ediyordun sessiz ve sinsice belki de Şimdi şimdi anlıyorum Kurnazca ayırdın beni beki de Liğme liğme savurdun sevdiklerimi Belki de Yalnızlığım Yaşamak zorunda olduğum beraberliğimsin Yalnızlığım kanımsın, canımsın Sen benim çaresizliğimsin Yalnızlığım Bugünüm yarınım Sen benim hüzünlerimsin Yalnızlığım Tek bilebildiğim sen benim Vazgeçilmezimsin Senin olmamı istedin Ama belkide bir aşık gibi İnatla bunca zaman kendine sakladın Belki de bir tohum gibi serpildin Filizlendin ben oldun belki de Zuhal Olcay |
||
|
||
| Hayko Cepkin - Fırtına | ||
|
||
| Wintersun - Sadness And Hate | ||
|
||
| You can look, but you can't touch I don't think i like you much Heaven knows what a girl can do Heaven knows what you've got to prove I think i'm paranoid And complicated I think i'm paranoid Manipulate it "I Think I'm Paranoid " Galiba Paranoyağım Bakabilirsin ama dokunamazsın Galiba senden pek hoşlanmadım Tanrı bir kızın neler yapabileceğini bilir Tanrı neyi ispat etmen gerektiğini bilir Galiba paronayağım Ve karışık Galiba paronayağım Onu idare et |
||
|
||
| Moonspell - Darkness And Hope | ||
|
||
| Ah yeah that's right All you single people out there This is for you I'm not waitin' around for a man to save me (Cos I'm happy where I am) Don't depend on a guy to validate me (No no) I don't need to be anyone's baby (Is that so hard to understand?) No I don't need another half to make me whole Make your move if you want doesn't mean I will or won't I'm free to make my mind up you either got it or you don't This is my current single status My declaration of independence There's no way I'm tradin' places Right now a star's in the ascendant I'm single (Right now) That's how I wanna be I'm single (Right now) That's how I wanna be Ah yeah Uh Huh that's right Don't need to be on somebody's arm to look good (I like who I am) I'm not saying I don't wanna fall in love 'cos I would I'm not gonna get hooked up just 'cos you say I should (Can't romance on demand) I'm gonna wait so I'm sorry if you misunderstood Everything in it's right time everything in it's right place I know I'll settle down one day But 'til then I like it this way it's my way Eh I like it this way Make your move if you want doesn't mean I will or won't I'm free to make my mind up you either got it or you don't 'Til then I'm single This is my current single status My declaration of independence There's no way I'm tradin' places Right now a star's in the ascendant Single |
||
|
||
Anathema - Are You There
|
||
|
||
| Kalp bir çiçektir Taş gibi bir zeminden bile fışkırıveren Oda yok Kiralık bir boşluk bile yok bu kentte Talihsiz birisin, sen Derdin şu ki Trafik, sıkışık Ve sen hiçbiryere gidemiyorsun Bir arkadaş bulabileceğini düşünmüştün Bu yerden kurtulmak için Birisi sana elini uzatabilirdi Incelik olsun diye Güzel bir gün Gökyüzü kapanıyor, sen öyle istiyorsun Güzel bir gün Geçip gitmesine izin verme Sen yoldasın Fakat nereye gideceğin belli değil Çamurun içindesin Hayalgücünün labirenti içerisinde Bu kenti seversin Hatta işler iyi gitmese bile Sen kentin heryerindesin Kent, senin heryerinde "Beautiful Day" - U2 |
||
|
||
| I Never Cry & Alice Cooper And you know i'll never cry And you know i'll never cry And you know i'll never cry Never cry, i'll never cry Sometimes i'd rather be blind Break a heart, break a heart of stone |
||
|
||
| Demir Demirkan - Gitti Gider | ||
|
||
Katatonia - Saw You Drown
|
||
|
||
| I wake up, it's a bad dream, Uyandım, kötü bir rüyaydı, No one on my side, Kimse yanımda değil, I was fighting Dövüşüyordum But I just feel too tired Ama kendimi çok yorgun hissediyordum to be fighting, Dövüşmekten dolayı, guess I'm not the fighting kind. Sanırım ben dövüşen tiplerden değilim. Wouldn't mind it Düşünme bile if you were by my side Yanımda olabileceğini But you're long gone, Ama sen tamamen gittin, yeah you're long gone now. Evet sen şimdi tamamen gittin. |
||
|
||
| vega-yalnızca ben yüzlerce sen "aramayı boşver, bu seferki benim elim olsun elimi çevir, çevir. boynunda dönsün dursun yalnızca ben, ben sana dokunduğumda mis kokarsın karşılığında aramayı boşver, bu seferki benim evim olsun evimi çevir, çevir. heyecandan dönsün dursun yalnızca ben. yüzlerce sen gez, toz, in, çık bin yol, gir, çık batsan, çıksan, bitsen, durulsan yorulunca azalsan ve benim olsan biraz konuşsak... sonra bap bap şubap bap. aramayı boşver, bu seferki benim evim olsun evimi çevir, çevir. boşlukta dönsün dursun yalnızca ben, yüzlerce sen" |
||
|
||
Amon Amarth - Bloodshed
|
||
|
||
| pıckpocket-ne farkeder | ||
|
||
| all the colours that we saw they touched us all the trails that they made we followed we can be just like all of the others we have to be just like all of the others all the spaces they made for us are all filled up and they will deceive us and they will desert us but all our colours will always be with us and all our colours they will always be with us all our colours will always be with us |
||
|
||
| Bilmeni isterimki bu biraz berbat bi durum Burda beklemek, tartışma zamanında Yoruldum oturup nefret etmekten ve bu bahaneleri üretmekten Sen burada olmadığın, ve kendimi işe yaramaz hissettiğim için Görünüşe göre birşey en başından beri doğruydu Nelere sahip olduğunu bilemiyorsun onu kaybedene kadar Sanırım senden ve kariyerinden bıktım Geri döndüğünde burada olmayacağım ve sen şarkını söyleyebileceksin |
||