|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 ac/dc high voltage aaah ah çocuktum o zaman kıpır kıpır =) Önceleri hep babam alırdı sürprüz yapadı Yaşlandık beh
|
||
|
||
htrlamıyorumm
|
||
|
||
| yyaa album hangisi hatırlamıom ama zaten hatırlama gerek yok hayatım boyunca korsan aldıım halada dewam ediiyorum napalım hayat şartlarııı |
||
|
||
| fedon - asiginim xD | ||
|
||
| ilk aldığım feridun düzağaç'ın tüm hakları yalnızlığıma aittir albümüydü... hep ablam alırdı kaset cd.. bu yüzden duygu ve düşüncelerim şundan ibaretti : "hemen ablama göstermeliyim"... | ||
|
||
| hmm bana kankyym zeyno hediye etmişti ağlamıştım yau |
||
|
||
ibrahim tatlısexin bir albümü ama adını hatırlamıyorum..
|
||
|
||
şaka de lütfen
|
||
|
||
yok değil.. kimse anasının karnından rockçu doğmuyo galiba.... harbiden ilk aldıım albüm oydu..
|
||
|
||
| neo farklı bu konuda koysana o resmi neo baba | ||
|
||
| erkan ogur anadolu besık | ||
|
||
koyalım madem.. kapak olsun ibocuya (superzıtar) Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın neo farklı bu konuda koysana o resmi neo baba
|
||
|
||
| kurban ın dağıldığını öğendiğim gün gidip insanlar albümünü almışdım ... hep korsan yaptırıyodum albümler sonra belki korsan yüzünden para kazanamdılar da dağıldılr diye bi öle geçtiaklımdan .... saçma bi nedendi üzüntüden şaşırmışdım ne yapim nese ilk albüm o işde | ||
|
||
| Hmmm, okulun son haftasıydı.. Servis parasını şoför vermemiş gitmiş "Metallica-Load"u almıştım.. Büyük bi mutluluktu, ama sonra servis soförüyle köşe kapmaca oynamak zorunda kalmıştım ((: | ||
|
||
| Cranberries wuastc cok deısık bı sey kım anlatabılırkı kendımı eve zor attım | ||
|
||
ben ilk defa mfö nün the collection albümünü almıştım aldıktan hemen sonra babamı aramıştım söylemek için küçüklük işte.
|
||
|
||
| Tarkan'ın bi albümüydü ama hatırlamıyorum | ||
|
||
ben hepkorsan aldım hiç orjinal hiç bişeyim yok bi ara hep dışardan alıyodum korsan alıyodum şimdide direk kendi cdmi yapıyorum hep korsan ama bi gün alcam sanırım belki çook çok ilerde
|
||
|
||
| meraktan almıştım geçen sene yüksek sadakat-belki üstümüzden bir kuş geçer garip olmuştum paranın gittiğine yanmıştım ama merak işte | ||
|
||
| sebnem ferah perdeleri almıstım(daha dogrusu param olmadıgı ıcın kuzenimden ıstemıstım almasını o almıstı amma sevınmıstım yaa) sanırım 1 2 hafta hep o cd yı ,dınlemıstım (o zmnda paramız yoktu sımdıde..) | ||
|
||
ahhğ aahğ
|
||
|
||
Şebnem Ferah & Vazgeçtim Dünya'dan aha benim kafadan birini nihayet buldum demiştim. Albüm kapağına bakarak hem de lacivert demiştim ,çok sevinmiştim. Yarı yolda hemen ambalajını açıp şarkı sözlerini okumaya başlamıştım. Sonra eve koştum ve odama kapandım. Sonuna dek dinledim, arka arkaya 10 kez dinledim, o albümü. Sanırım kusana dek de dinlemiştim, hergün tam 2 hafta dinledim.
|
||