|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 ... |
||
|
||
| Onu bunu bilmemde, "gitarsız" müzik, müzik değildir derler doğruda. Tabi her insan ayrı olabiliyor bazen.. Rock'n yanında başka müzik türleride dinliyebiliyor Şimdi Rock dinleyen başka bir tür dinleyemez dersek garip olur herkes farklı yani olay bu.. Kim ne derse desin Heavy Metal, Rock tam gaz.. =) |
||
|
||
Gayette dinler.. İnsan ne hoşuna gidiyosa onu dinlemeli tarz ayrımı yapmadan
|
||
|
||
| Ben dinliyorum. | ||
|
||
trance dinlerim bi sakıncasımı var (tiesto,armin başta olmak üzere)
|
||
|
||
Bence dinleyemez.
|
||
|
||
türler arasında en çok rock&metal ( %99 ) dinledeiğimi dile getirdikten sonra bunun dışında bazen özgün takıldğım oluyo.
|
||
|
||
dinler ama dinler diyede her önüne geleni dinlemez..genede aykırılarda da belli bir çizgisi olur onları dinler..caliban dinlerken birden ismail yk dinlemez
|
||
|
||
| Ben güzel olan her şeyi dinlerim. Tabi %75 metal severim. Yanında beatles da dinlerim. Türkülerimizi de çok severim. Asla yabana atılacak müzikler değillerdir. Bölgemin yani karadenizin müziklerini de dinlerim. Volkan Konak, Kazım Koyuncu gibi.Hatta hatta bazı hit pop parçalarını da dinlerim ama rap hoşuma gitmez. |
||
|
||
| bencede dinler mesala adam o gun cok mutsuz we muzık dinlemesi gerkio gdip o mutsuz gununde rock mı dinlesınler... | ||
|
||
bencede dinler mesala adam o gun cok mutsuz we muzık dinlemesi gerkio gdip o mutsuz gununde rock mı dinlesınler... Cahiliyetin bu kadarı! Söylenebilecek kelime yok sana. Koskoca DOOM metal gibi bir tür var. Onun yanında binlerce slow rock parçası var. Örn. Def Lappard. Led Zeppelin - Stairway to Heaven. Neyse büyüyünce anlarsın ne demek istediğimi.
|
||
|
||
Gayette dinler.. İnsan ne hoşuna gidiyosa onu dinlemeli tarz ayrımı yapmadan ![]() +1 katılıorum |
||
|
||
dinleyebilir ama pantera dinleyip arkasından demet akalın falanda dinlenmez , rock metal dinleyenler rock metal dışında kaliteli fakat farklı tarzda müziklerede ilgi duyabilirler.
|
||
|
||
| mesela new age gregorian olabilir bilen bilir | ||
|
||
| dinlenirde abzürt bir türde değil tabiki.. | ||
|
||
Onu bunu bilmemde, "gitarsız" müzik, müzik değildir derler doğruda. Şimdi yüzlerce yıldır klasik müzik icra eden kişiler müzik yapmıyordu da yeni yetme veletler mi gitarı kullanıp müzik yapıyor?
|
||
|
||
| black thorna katılıyorum zevk meselesi bu Arabeskciye görede metallica müzik yapmıyo (icra etmiyo) adamın kişisel görüşüne katılıyorum | ||
|
||
| bi arkadaşım metal de dinler pop ta ki ablası amon amarth üstüne britney spears dinler yani müzik zevki müzik zevkidir isteyen istediğini dinler. | ||
|
||
cıks olmaz istemiyoruz onu bu camiada xD
|
||
|
||
| özellikle rap we elektro bide çok abartıya kaçan pop(nası oluyo bılmıyorum ama demet akalın falan kastettim) dışında dinlerim ben ama dinleyenlere de tutupta haahaa ozaman metal müzik dinleme sen sana yakışmaz vs diyemem denmemesi de gerekir... | ||
|
||
| tabiki dinleyebilir. bence dinlemelidir de... sadece öncelikler farklıdır. |
||
|
||
İşin tuhaf yanı ben bu aralar rock ve metal müzik dinlemiyorum arada bir synht o kadar
|
||
|
||
| Prodigy ve Moby dinlerim ben.. Bide soundtrack'lere karşı bi ilgim var =) |
||
|
||
| tabikide dinleyebilir dinleyenlerde var ama ben böle bişey olmasını tercih etmem sahtecilik bi yerde |
||
|
||
| Sahtecilik derken ? | ||
|
||
| rock ın kendine has bir yorumu var bence bunu kendi düşüncesiyle değilde başkalarının düşüncelerini çalarak yorum yapacaklar çünkü aynı anda 2 tarz müzik dinleyecekleri için düşünceler uyuşmayacak başkalarının düşüncelerine ihtiyaç duyacaklar böle insanlar var biliorm |
||
|
||
Aynı anda 2 müzik türünün sevilebilmesi bu kadar zor mu sence? Ayrıca düşünceylede bi alakası yok asıl senin ki yanlış sadece tek bi yerde sıkışıp kalmışsın müziğe bakışın falan kısır kalmış sanki.. Seninde sadece tek bir tür dinlediğini zannetmiyorum ama neyse Diğer türlere bu kadar yabancı bakma bence..
|
||
|
||
| o senin düşüncen senle ben aynı olamayız |
||
|
||
| Evet iyi ki değiliz.. 7/24 rock dinlemek kötü bi şey olsa gerek halimde memnunum.. | ||
|
||
| Sountrackleri ben de severim ambient olsun da isterse kuş böcek sesi olsun =) Rock dinleyen tabii ki diğer tarzları da dinleyebilir. İnsanın müzik yelpazesinin açık olması gerektiğini düşünüyorum. Piggy'nin de dediği gibi bir yere sıkışıp kalınmamalıdır. |
||
|
||
türk sanat müziği dinlerim walla hemde çok dinlerim belki buaralar fasıllara çok gittigimden olabilir ama çok seweim
|
||
|
||
| Türkü,Blues,Türk Sanat müziği de dinlerim. | ||
|
||
| yani ben dinlemem ama niye dinlenmesin cnm isteyen istedigini dinler... | ||
|
||
dinlenir neden dinlenmesin mesela Hans Zimmer severim ben bi soundtrack meraklısı olarak
|
||
|
||
Dinler tabiki...Ben dinliyorum şahsen.Tabi şimdinin saçma popu ve şu ankaralıgilleri sallayın atın piyasadan ve dünyadan herşey daha güzel olacak
|
||
|
||
black thorna katılıyorum zevk meselesi bu Arabeskciye görede metallica müzik yapmıyo (icra etmiyo) adamın kişisel görüşüne katılıyorum İşte bu yoruma katılmıyorum... Neymiş '' Arebsciye görede metallica müzik yapmıyo(muş). Rockcular dışında bu tür boş işlerle kafa yoran bir müzik türü daha tanımıyorum. |
||
|
||
| genellikle rock dinliyorum bunun dışında jazz, soul, classic(özellikle neoclassic), opera, soundtrack (LOR I-II-III serisi ve Silent Hill vazgeçilmezlerim) dinlerim. Not: Radyo istasyonlarından farklı sanatçıları keşfetmek mümkün olduğu için radyo da dinlerim, skyfm bunun için çeşitli türlere ayrılmış winamp da dinlenecek web adresleri var gerçi herkes bilir. |
||
|
||
Dinler ya niye dinleyemesin ![]() Sonuçta her türde de işini yapan insanlar oldğu sürece dinlenir. Şimdi rock dinliyoruz diye sadece rock türünde iyi işler çıkıyor diye bi kanun yok güzelse diğerleini de dinlerim önemli olan işin kaliteli yapılmış olması.Ama çoğunluk rockdır o ayrı konu
|
||