|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 çok!
|
||
|
||
| Her geçen gün daha çok geçmişi(özellikle o dönemdeki grupları ve şarkıları) özlüyorum. | ||
|
||
| eskılerı derken eskı gruplar ve şaheserlerini | ||
|
||
| Açıkçası özlemedim.. | ||
|
||
| eski grupları dinlermiydin ? | ||
|
||
| Evet ama hiç bi zaman 90'lar ve sonrası kadar çekici gelmedi bana.. | ||
|
||
| doğrudur birazda zevk meselesi yani.. şahsen ben bi pink floyd , rainbow , deep purple , lynrd skynrd , zztop , cinderella , kiss vb gibi grupları çok özlüyorum , onlar gibi bi grup göremiyorum şimdi. olmayan şeyi nasıl görebilirimki ![]() lamb of god ın solo gitarstinin üstünde cinderella tshrtu görmüştüm. Aslında bu biçok şeyi anlatıyo helal olsun diyorum ve log a daha bi sempati duymamı sağlamıstı o cinderella tshrtü.
|
||
|
||
özledim tabi led zeppelin the doors vs vs
|
||
|
||
doğrudur birazda zevk meselesi yani.. Dinlemem ama saygım sonsuzdur yanlış anlaşılmasın şahsen ben bi pink floyd , rainbow , deep purple , lynrd skynrd , zztop , cinderella , kiss vb gibi grupları çok özlüyorum , onlar gibi bi grup göremiyorum şimdi. olmayan şeyi nasıl görebilirimki ![]() lamb of god ın solo gitarstinin üstünde cinderella tshrtu görmüştüm. Aslında bu biçok şeyi anlatıyo helal olsun diyorum ve log a daha bi sempati duymamı sağlamıstı o cinderella tshrtü.
|
||
|
||
pekala
|
||
|
||
Her konuda özledim
|
||
|
||
| tabiki | ||
|
||
| çok özledim özelliklede led zeppelini | ||
|
||
r.blackmore's rainbow Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
ben en çok eski yerli grupları özlüyorum ah bizim zamanımızın rock şarkıları böylemiydi?![]() ![]() acil servis, reflex, asafated, diken, pilli bebek, kesmeşeker, egoist, kramp, nekropsi, objektif, Notwithstanding, sağanak, whisky.... ahhh ahhh
|
||
|
||
ben en çok eski yerli grupları özlüyorum ah bizim zamanımızın rock şarkıları böylemiydi? ![]() ![]() acil servis, reflex, asafated, diken, pilli bebek, kesmeşeker, egoist, kramp, nekropsi, objektif, Notwithstanding, sağanak, whisky.... ahhh ahhh ![]() hemde coook eskı grupları,yerleri
|
||
|
||
| 70'ler 80'ler.. Ahh ahh özlemez olur mu insan aq. Nerde öyle gruplar şimdi. | ||
|
||
günümüzde çıkan abidik gubidik gruplara evalara tokio lara slipknotlara falan bakınca çoook özlüyorum
|
||