|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 üzülerek söylüyorum bence nu. ( gerçi çokda ipimde herkesin tuttuğu kendine )
|
||
|
||
| Power | ||
|
||
| Power, Death. |
||
|
||
| heavy metall............. | ||
|
||
| Nu.. | ||
|
||
tokio metal
|
||
|
||
tokio metal ![]() kodumun yosmaları hepsi .. istiyor ama gel gelelim bill tom ibn*şlarının ne durumda olduklarının farkında değiller
|
||
|
||
| kesinlikle nu çünkü özentilerin sayısı çok fazlanu dinleyenlerinin çoğu özenti tayfa mesela her kesin dilinde ''korn lp dir gidiyor'' | ||
|
||
| Heavy Metall... | ||
|
||
nu metal çok tutuuyor gerçi power metal dinliyor insanlar ama nice blind guardian dinleyip tolkien den haberi olmayan adam var Türkiyede
|
||
|
||
| Power mi? Ne alaka aq. Bunu diyen kişinin Türkiye'de yaşadığından şüphe ederim. | ||
|
||
Power mi? Ne alaka aq. Bunu diyen kişinin Türkiye'de yaşadığından şüphe ederim. katılıyorum ![]() bence nu.her 5 gencin birinde slipknot linkin park tshirt i olduğuna göre maalesef
|
||
|
||
Power mi? Ne alaka aq. Bunu diyen kişinin Türkiye'de yaşadığından şüphe ederim. katılıyorum ![]() bence nu.her 5 gencin birinde slipknot linkin park tshirt i olduğuna göre maalesef ![]() ![]() Yani o kadar olmasa da dediğiniz kadar da değil bence dinleyen insan sayısı fazla power metal.. |
||
|
||
Power mi? Ne alaka aq. Bunu diyen kişinin Türkiye'de yaşadığından şüphe ederim. power metal dinleyen öyle azımsanacak bi kitle değil ki adam dinlemesine rağmen ne dinlediğinin bilincinde değil benim yaşadığım yerde çok var bu tarz insan ve evet yaşadığım yer misak-ı milli sınırları içerisinde
|
||
|
||
| musul falan da misak-ı milli sınırları içerisinde =) Bence Türkiye'de en çok dinlenen 3 grup Metallica Linkin Park ve Iron Maiden'dir. Sırayla Thrash, Nu ve Heavy (Nwobhm) |
||