|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 ? yükselme döneminde bana göre
|
||
|
||
zirweyw tırmanmaya yeni başldılar ama böyle her hafta bizde rock yapıyorz diye bi grup çıkarsa karşımıza hangisine yönelicez hangisini destekliyces ???daha birini tanımaya calışırken arkandan bi bakıyoruz yeni bi grup daha çıkmış piyasaya..harika bişi de azcık arayla patlayın |
||
|
||
| kesinlikle bu aralar heryer rocker oldu ... sokaklarda herkez rocker tarzı takılıyor ... tabi bunların içden gelerek mi yoksa hava olsun diye mi olduğunu anlayabliyoruz... müzik ise bence iyileşmeye başladı güzel güzel ... | ||
|
||
| Evet yükselme döneminde ama rock müziği "kullanmaya" çalışanlar var iki gitar ezgisiyle ben rock müzik yapıyorum diyen insanlar var bence asıl tehlike bunlardır.. | ||
|
||
| şimdi herkes özenti olmuş bakmayın giyimlerine yaa sallayın onları sadece etrafa hava olsun diye arkamızdan serseri-sato die konusanlar şimdi kendileri giyiniyor sırf giyimle rockcı olsaydık yanmısız anam rock müziğe saygı hala yok . biraz ilerlerme war gibi gözüküyor fakat öyle değil hala yerimizde sayıyoruz.. |
||
|
||
he ya sorma bunların elebaşı teo dur yakalayın onu Evet yükselme döneminde ama rock müziği "kullanmaya" çalışanlar var iki gitar ezgisiyle ben rock müzik yapıyorum diyen insanlar var bence asıl tehlike bunlardır..
|
||
|
||
Türk rock gruplari adi altinda rockla ilgisi olmayan bir sürü topluluk var.Rockin içine arabesk ezgiler katip iki gitar tingirtisiyla rockçi olunmaz maalesef.Sahsen ben daha dört dörtlük bir Türk rock grubu görmedim,duymadım
|
||
|
||
| rock çı olunmaz rock çı doğulur herkesde bi tarz arayışı herkes farklı takılmaya çalışıyo bi bakıyosdun hepsi aynı | ||
|
||
zirweyw tırmanmaya yeni başldılar ama böyle her hafta bizde rock yapıyorz diye bi grup çıkarsa karşımıza hangisine yönelicez hangisini destekliyces ???daha birini tanımaya calışırken arkandan bi bakıyoruz yeni bi grup daha çıkmış piyasaya..harika bişi de azcık arayla patlayın bnce çok doğru söylemiş allahtan keremcem rockçı olmaktan vazgeçmiş napardık sonra yaww ![]() sen eksik kal be keremcemm
|
||
|
||
| istenilen yerde deil ama süper bi hızla ilerleme war bence.... | ||
|
||
| Şöyle bir şey var birde "istenilen yerde mi?" derken rock müziğin çok büyük kitlelerce dinlenilmesini,her tarafta rock müzik dinleyenlerin olmasını mı istiyoruz yoksa Türkiye'deki rock müziğin kalitesinin artmasını mı? | ||
|
||
| sr2ç felsefik konuşarak dikkat çekmeyemi çalıyosun | ||
|
||
yavuz çetinler bulutsuzluk özlemi kesmeşeker visky gibi gruplardan sonra ortalık bir avuç punkçı velete kaldı..iyi gruplar vardır tamam ama özenti rokçuların fazlalığı yüzünden yeterli ilgiyi bulamıyorlar..destekleyelim tamam ama kimi destekliyeceğiz onu seçelim..dimi ama..
|
||
|
||
Türkiyede rock müziin dinleyici kitlesi ve kalitesi bnce gderek yükseliyo ama ülkenn toplum yapısında rock müzik dinneyenlere 'satanist,manyak' gibi etiketler yapıştrlmş durumda ama yinede iidr yha
|
||
|
||
| Tr de rock müzik yapılmıyor hepsi sahte hepsi nylon bizimkiler den para yüzünden ve şöhret derdinden bir şey olmaz rock yapıyoz diyolar klipler fln hep makyajlı erkek dol metrosexülden rocker olmaz | ||
|
||
Tr de rock müzik yapılmıyor hepsi sahte hepsi nylon bizimkiler den para yüzünden ve şöhret derdinden bir şey olmaz rock yapıyoz diyolar klipler fln hep makyajlı erkek dol metrosexülden rocker olmaz bkz. ZAKKUM
|
||
|
||
ne alakası var lan zakkumla tanımadan konuşmayın
|
||
|
||
| saçma | ||
|
||
şu anda süper bi durumda diil malesef ama yükselmede 1-2 yıla kadar inş
|
||
|
||
ne yazık ki istenilen yerde değil...
|
||
|
||
| şu anda değil dinleyiciler çok ama kimisi artislik ve hava için dinliyor bu ruhu taşımıyor | ||
|
||
| rock cılar zaten istedikleri bi yer yoktur gerçek bi rock cının istegi para diyil sadece hak ettigi saygıyı görmek iste ayrıca haklısınız türkiyede gerçekten rock adına bi şeyler yapan çok az insan var ama yavaş yavaş olucak inşallah... | ||
|
||
| nerdeee ama olucak olucak çıkmadık candan ümit kesilmez | ||
|
||
rock cılar zaten istedikleri bi yer yoktur gerçek bi rock cının istegi para diyil sadece hak ettigi saygıyı görmek iste ayrıca haklısınız türkiyede gerçekten rock adına bi şeyler yapan çok az insan var ama yavaş yavaş olucak inşallah... harikasın dostum bak iki kere yazdım kıymet bil
|
||
|
||
rock cılar zaten istedikleri bi yer yoktur gerçek bi rock cının istegi para diyil sadece hak ettigi saygıyı görmek iste ayrıca haklısınız türkiyede gerçekten rock adına bi şeyler yapan çok az insan var ama yavaş yavaş olucak inşallah... bencede ya zaten onlar için cep zenginliği değil amaç ruhu doyurmaktır..! ama ne yazıkki günümüzdede sahte yüzler çok fazla zaten iyi bir rockcı bunu ayırt edebilendir..! daha iyi yerlere gelinebilir..
|
||