|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Bu başlık altında okuduğumuz ,hoşumuza giden,birbirimize tavsiye edeceğimiz kitapları yazalım arkadaşlar Ben başlıyayım Jack London -Martin Eden .. |
||
|
||
secret
|
||
|
||
secret ucuz ve berbat
![]() |
||
|
||
| Diriliş | ||
|
||
howard phillips lovecraft-deliliğin dağlarında en iyi kitaplarından biridir
|
||
|
||
howard phillips lovecraft-deliliğin dağlarında vayy beee sonunda işini bilen birisi geldi en iyi kitaplarından biridir ![]() howard philip Lovecraft Ctulhu'nun Çağrısı bunu bitirin sevenler için daha çok alternatifim var
|
||
|
||
| 1984-George Orwell | ||
|
||
| cezmi ersöz--şizofren aşka mektup | ||
|
||
cezmi ersöz--şizofren aşka mektup bu kitap harikaydı 4 sene olmuştur okuyalı hala unutmam off
|
||
|
||
Steven Pressfield-Ateş Geçitleri...Muhteşem bir kitap...300 Spartalı' nın öyküsünün anlatıldığı bir kitap.Ama okurken sinirlerin zorlandığı bir kitap.Çeviren kişiye seslenmek istiyorum.Bir daha bu işi yapma ..Hayır yapamıyorsan zorlamaya ne gerek var ki..Kitabı eline alır almaz çeviri hataları..' Üç Yüz Ispartalının Öyküsü' ymüş sözde .. Çevirisi berbat ama özünde müthiş bir kitap
|
||
|
||
| Kadından Kentler & Murathan Mungan | ||
|
||
Ejderha Mızrağı serisi bitirene kadar ömrünüz biter 47 kitap
|
||
|
||
Ejderha Mızrağı serisi bitirene kadar ömrünüz biter 47 kitap ![]() Çok olduğunu biliyordum da bu kadar olduğunu da bilmiyordum Hepsini bulma imkanım olur inşallah benimde bir gün
|
||
|
||
| Maya Kehanetleri.. | ||
|
||
Ejderha Mızrağı serisi bitirene kadar ömrünüz biter 47 kitap ![]() Çok olduğunu biliyordum da bu kadar olduğunu da bilmiyordum Hepsini bulma imkanım olur inşallah benimde bir gün ![]()
|
||
|
||
| hiç şaşırmadım doğrusu | ||
|
||
| Üstün Dökmen-Yaşama yerleşmek | ||
|
||
| müsaitsenz size asık olabilirmiyim(sevgilinzden ayrıldıysanz ve depresyondaysnz okumanz gerekebilen bence güsel bi kitap) | ||
|
||
müsaitsenz size asık olabilirmiyim(sevgilinzden ayrıldıysanz ve depresyondaysnz okumanz gerekebilen bence güsel bi kitap) Yazdığımız kitap isimlerinin yanına yazarın ismini de yazarsak eğer okumak isteyen arkadaşlar varsa daha yararlı ve bulunması daha kolay olur
|
||
|
||
müsaitsenz size asık olabilirmiyim(sevgilinzden ayrıldıysanz ve depresyondaysnz okumanz gerekebilen bence güsel bi kitap) Register or Login |
||
|
||
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın bu kitabı çok merak ediyorum ama cesaret edip okuyamadım acaba sitede okumuş olan var mı? |
||
|
||
| Einstein' ın buzdolabı | ||
|
||
| Yalnız gezerin düşlemleri & Jean Jacqes Roussea | ||
|
||
Jean Christophe Grange-Siyah Kan..Gerçi tüm seri çok iyi ama..Üslubuna,tasvirlerine hayranım bu adamın.Tüm kitaplarını tavsiye edebilirim
|
||
|
||
Ejderha Mızrağı serisi bitirene kadar ömrünüz biter 47 kitap ![]() Çok olduğunu biliyordum da bu kadar olduğunu da bilmiyordum Hepsini bulma imkanım olur inşallah benimde bir gün ![]() ![]() E-kitap sevmiyorsan internetten sipariş ver..Ben öyle yapıcam bu gidişle..Kaçmaz bu kitap ya Register or Login |
||
|
||
| dostoyevski kadın budalası. | ||
|
||
| Cevdet Bey ve Ogulları - Orhan Pamuk | ||
|
||
| Jean-Christophe Grange-taş meclisi basta olmak üzere kızıl nehirler,kurtlar imparatorluğu,leyleklerin uçusu hos bayaa.. | ||
|
||
| ablamın kitabı BENI BEKLERKEN güzel bi roman ilk kitabıdır ama yinede iddialı bi kitaptır...www.sibeloral.com dan kitap hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz... | ||
|
||
Ejderha Mızrağı serisi bitirene kadar ömrünüz biter 47 kitap ![]() Çok olduğunu biliyordum da bu kadar olduğunu da bilmiyordum Hepsini bulma imkanım olur inşallah benimde bir gün ![]() ![]() E-kitap sevmiyorsan internetten sipariş ver..Ben öyle yapıcam bu gidişle..Kaçmaz bu kitap ya Register or Login
|
||
|
||
| ahmet günbay yıldız-güneşe matem düştü zülfü livaneli-leyla'nın evi ayşe kulin-nefes nefese insan bi okumaya başladımı bunları bırakamıyor çok güzel bi solukta bitidim nerdeyse
|
||
|
||
| Can Dündar-Savaşta Ne Yaptın Baba? | ||
|
||
| osman aysu----sönmeyen ateş daha doğrusu bütün kitaplarını tavsiye ederim çok akıcı kitapları var |
||