|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 düşüncem daha ..
|
||
|
||
| Çok zor bir soru aslında ben bunu hep kafamda kuruyorum ama hep de listem değişiyor ama şu anki fikrimce grubum; Vokal;James Alan Hitfield (Metallica) Gitar ;Angus Young (AC/DC) Bas ;Roger Waters (Pink Floyd) Davul ;Tony Kenning ( DefLeppard) |
||
|
||
| vokal hakan (pentagram) arka vokal ogün sanlısoy electro richard kruspe (RAMMSTEİN) bas stefan olsdal (placebo) davul lars ulrich (metallica) |
||
|
||
Hacı tek kollu bateristi napıcan boşver onu koyma Çok zor bir soru aslında ben bunu hep kafamda kuruyorum ama hep de listem değişiyor ama şu anki fikrimce grubum;
Vokal;James Alan Hitfield (Metallica) Gitar ;Angus Young (AC/DC) Bas ;Roger Waters (Pink Floyd) Davul ;Tony Kenning ( DefLeppard) |
||
|
||
| vocal de Till Lindemann ( rammstein ) lead guitar ( jimmy page ) solo guitar ( Kirk Hammett ) bass gitar ( Roger Waters ) bateri de ( Joey Jordison ) |
||
|
||
Yok ben şu an hala davulda ''Tony Kenning'' diyorum,tek kolla çalmak da önemlidir. ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Vokal : Kurt Cobain (nirvana) Gitar : Kirk Lee Hammett (metallica) Roger Waters (pink floyd) Abe Cunningham (deftones) |
||
|
||
Ben Türk'lerden kurayım gurubu Yusuf Demirkol(zakkum) vokal Tarkan Gözübüyük(pentagram) bas Cem Köksal elektro gitar Cem Senyücel(zakkum) davul |
||
|
||
| marilyn manson: vokal dimebag darrell: gitar buket doran :bas mike portnoy :davul |
||
|
||
Yusuf Demirkol(zakkum) vokal Tarkan Gözübüyük(pentagram) bas Cem Köksal elektro gitar Cem Senyücel(zakkum) davul +Hayko cepkin (klavye) |
||
|
||
| vokal-(kesınlıkle)- kurt cobain bas-stefan olsdal davul-lars ulrich elektro gitar-joe satriani |
||
|
||
| Vokal=James Hettfield Gitar=Kirk Lee Hammet Gitar=Alexi Laiho Bass=Roger Waters Bateri=Mike Portnoy |
||
|
||
| VOKAL = THOM YORKE (RADIOHEAD) GİTAR ve BACK VOKAL = JOHN FRUSCIANTE (RHCP) GİTAR = OMAR RODRIGUEZ LOPEZ (THE MARS VOLTA) BASS = FLEA (RHCP) DAVUL = JON THEODORE (GOLDEN) |
||
|
||
| vokal = marlyn manson gitar =slash bass =fieldy gitar =van hallen davul =george kollias evet bunlar biraz düşününce pek uyumlu olmadı sanırım ama
|
||
|
||
vokal = marlyn manson evet biraz ama hayalimizdeki grup olduğu için bi problem yok gitar =slash bass =fieldy gitar =van hallen davul =george kollias evet bunlar biraz düşününce pek uyumlu olmadı sanırım ama ![]()
|
||