|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Her kalp bir büyük dünya Ve bir kalp kırıldığında Hayata dair ne varsa üzerinde O dünyanın başlar yok olmaya Bir kalp kırıldığında Denizler kurur toprak küser Denge kalmaz o dünyada Her kalp kırıldığında Bir yerlerde yolculuk başlar Mavi renkten siyahlığa Her bir kalp kırıldığında :)kalbiıniz kırıldığında ne yaparsınız..sizi en çok ne kırar..
|
||
|
||
aptalca davranışlarda bulunur gereksiz tripler atarım..sonrada çikolata yerken müzik dinler ve uyuya kalırım... doslarımın bilmeden beni incitmesina kızarım..
|
||
|
||
| büyük darbelerde 2 gün sessizlik sonra düzelene kadar müzik | ||
|
||
Çok değer verdiğim ve çok fazla benimsediğim kişi tarafından kırılmışsa tamiri zor olur. Durumun boyutuna bağlı olarak da değişir. Çok fazla kırılmış ve yıpratılmışsam kendi kabuğuma çekilirim, bir süre kendime gelemem, sürekli kendimi suçlarım, kendimden nefret ederim, kendimi cezalandırırım, sevdiklerimden ve sevdiğim herşeyden kendimi tamamen soyutlarım, bir süre izole yaşarım(iyiki hafızam çok zayıf hemen o kişiyi, ona ait herşeyi siler ve unuturum ).
|
||
|
||
herkes beni kıramaz kırılmam zordur kişisine bağlı yakınlık nekdar fazlaysa okdar kırar okadar kırılırım..sanırım kırılmamım sebebi zorla kırdırmam karışık oldu ama kısaca genelde kendimi zorla kırdırıyorum yani kırılmak bizim elimizde bee ama sürekli kırıcı bağımlılık yapıyor bir süre sonra buna eminim..! zevk haline getirdiğim zamnlar bile oldu
|
||
|
||
herkes beni kıramaz kırılmam zordur kişisine bağlı Haa? yakınlık nekdar fazlaysa okdar kırar okadar kırılırım..sanırım kırılmamım sebebi zorla kırdırmam karışık oldu ama kısaca genelde kendimi zorla kırdırıyorum yani kırılmak bizim elimizde bee ama sürekli kırıcı bağımlılık yapıyor bir süre sonra buna eminim..! zevk haline getirdiğim zamnlar bile oldu biraz kafam karıştı sanki
|
||
|
||
aslında senin daha iyi anlaman gerekiyor yaptığın iyi işlerden biri nede olsa
|
||
|
||
Artık kırılacağını sanmıyorum, kalp yoksa kırılmak da yoktur.
|
||
|
||
öyle değil ya kalbi varda aklı yok
|
||
|
||
öyle değil ya kalbi varda aklı yok Kimseye değer vermezsen ve sevmezsen kalbin kırılmaz(en ideal çözüm).
![]() |
||
|
||
ama konu bu değildiki şey değer vermiyor anlamında demedim ben vampire benim ne demek istediğimi anladı yani
|
||
|
||
ama konu bu değildiki beklenti meselesi sanırım kaşındakinden ne bekliyorsan ve karşılığını ne kadar alıp almama durumunda oluşan netice,hayalkırıklığı.
şey değer vermiyor anlamında demedim ben vampire benim ne demek istediğimi anladı yani ![]() |
||
|
||
ama konu bu değildiki beklenti meselesi sanırım kaşındakinden ne bekliyorsan ve karşılığını ne kadar alıp almama durumunda oluşan netice,hayalkırıklığı. şey değer vermiyor anlamında demedim ben vampire benim ne demek istediğimi anladı yani ![]() gerçek düşünce ve duygularımzla gerçek görüşlerimizle alakası yok diyorum konu anlamıyosun galiba konusu geçen olay daha önce olan birşey ve ona yönelik espiiri anlamında yaptık biz o yorumları sen olayı bakış acısı faln döndün dolandın..! ayrıca bunu dediğin kişileri tanımıoyrsun bile bence sen bir düşün
|
||
|
||
Kişisel meseleleri site içinde halletme yöntemi pek akıllıca değil. Kalp kırıklığıyla ilgili topic yerine Vampire ile ilgili duygusal mesele çözüm topiği açasaymışsın daha iyi olurmuş.
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| (tam da suanda) aglarm(suan olduğu gibi) müzik dinlerim ona buna catarm |
||
|
||
| kalbim kırıldığında kalp(ler) kırarım | ||
|
||
ama konu bu değildiki beklenti meselesi sanırım kaşındakinden ne bekliyorsan ve karşılığını ne kadar alıp almama durumunda oluşan netice,hayalkırıklığı. şey değer vermiyor anlamında demedim ben vampire benim ne demek istediğimi anladı yani ![]() gerçek düşünce ve duygularımzla gerçek görüşlerimizle alakası yok diyorum konu anlamıyosun galiba konusu geçen olay daha önce olan birşey ve ona yönelik espiiri anlamında yaptık biz o yorumları sen olayı bakış acısı faln döndün dolandın..! ayrıca bunu dediğin kişileri tanımıoyrsun bile bence sen bir düşün ![]()
|
||
|
||
| bazen insanlar kendini insan sanalar yaşarız sanarlar acı çekiyoruz sanarlar asık sanarlar hep sanarlar...kim sanar biz biz kimiz..insan..nasıl insan..neden insan..doğarsın annen alır kucagı sever emzırır oper flan sonra baba sonra gerısı..buyursun adam oldm sanırsn sonra artıst scımayıda ogrenırsn sonra ıcmeyı bı ... oldum sanırsn hanı ıctın ya hanı eve gec gıttın ya hanı babana karsı geldın ya elınde sıgara varya paran varya yada yok ya ama kıyaksn ya hep kuralszsn ya populersn ya gtr calrsn ya anasını satıyım ne oldun he ne gotun kalkar konSere gdrsn kavga edrsn asık olrsn her ...u olursn ıste eee sonra ne oldun aq hıc bı ... olmadn buna yasamk mı dıon aq tıpler var dnledıgın ne anlma geldıgını bılmz ıkı lınke bas hop gelsn cal dersn calamz sole dersn soleyemz okumus ezberlems buyur dahadda okuldan kacr sacı uzar wc de sıgra ıcer kızlara asılr adam oldum sanır yasamak dımı bu lan kac kısı bunlardn bırını bıle yapmıom der he..yasadıgı yerı bılmz convers gyms off metlacı mod olms off basbakan ıkı yazı yazms yazar ıkı se cızms ressam ıkı calms sarkıcı sonra aglr bazn off yıkılr bse olr olmek ıster ıntharla gder ıcer ıcer ıcer ıcer evn yolunu bulamz bole ınsanlıgın ben..........kalp kır hadı kır ne oluo amq kımsn sen nıe yasoz lan bunlar ıcın dımı yasayın aq..bıgun yanlz kal odanda evnde dnyanda karnlık olsn ac gzlerını ama grme bak dınle ama duyma kons ama dnlenme bagr dymasnlr agla donp bakmasnlar ac kal susa ozle bekle snrln ıcebldgnce ıc ıstersn gotunu yırt takmasnlar ne ocn lan bole durumda hepımzın hsslerı aynı deılmı herkes olmzmı aynısını her farklı dunydn tek bı dunya cıkmzmı katılndn hrsızndan osunda busunda lan hepsınde kalp yokmu bugun oldrse calsa bı gun aglmazmı bıgun drmazmı sonu yokmu zormu bukadr...bumu lan ınsan yada hep calısan kfr etmeyen ıcmeyen zekı olan soleyebıln okuyabılen aılsı olan ıı ınsan budamı ınsan hee hıc bırı ınsan deıl lan ınsan bı tanedr tek kısılıktr ... oledır ınsan aglyanca baska gulnce baska oturnca kalknca snrlennce ıcınce yerken scrkn clarkn solerkn her ...u yaprkn falklı..kardesm tanıom dersn he tanıon lan ınsan bu deılse neyı tanıon he hergnn berabr gecsn yat kalk beraber agla gul her ...u yap nekdr tanrsn..dogarsın yasayın kendı dunyanzda yazılanca tanıyın yazdgn kadr bıln lınke nekdr tıklarsn okdar tanrsn hesabı ıkı yazıma tanı lan benı hadı gr benı kımm ben sole yazdm yorum yaptım he ne anladn adımı bıldn bravoo kazndn ıkı kelımede tavladn guldmYALN SOLEDM ANLADIN YALNCIYIM ITIN TEKIYIM OYUM BUYUM ben soleyım dımı agladm boleyım mod oldm boleyım okula gdrım bolyeım dımı...BEN BUNLARI YAZDM ISTERSN OKUMA OKUSNDA BSE DEISMZ HER DUNYA BIR OLMADKTAN SONRA KIMI KIRDYSAM BURDA OZR DILERM HERKSTN AFFETSNLER ISTEMSSE ETMESN INSAN DEILM BEN NEYIM BILMEM NASILM BILMEM SEN DE BILMIOSN BAKMA BILDGINI SANIOSN..REKLAM OLMSN YAZDKLRM BI ... DA SANMIOYM KENDIMI BI ...TA OLAMM NIE YAZDIM ONUDA BILMIORM ANLAYAN OLMAZDA ANLAMAYA CALISAN SONRADA OTURUP DUSUNEN OLR BELKI ISTERSENIZ OKUMADIN SILN BEN YAZMK ISTEDM YAZDM COKDA BI ... DEIL..HEPINZ MTLU OLN HER ISTEGNZI YAPIN SONRA DA AYNI YERDE BULUSALIM HERKS FARKLI OLSN INSAN OLSN AMA SONU AYNI OLSN OLAYA BAK SEN YASADIGINI SAN YASA YASA SONRA HERKES AYNI...NE OLDUGUNU BILEN TEK BIRI VARSA AQ BNI BULSN GELSN ANLATSN NEDN OLDUGUNU SURDA GECNDN TEK BIRINI YAPMAYN VARSA GELSN BRDANCVP VERMESN GEREKN OKR SONRADA SILER..HAVA CIVA DEIL BNLAR HIC BI ...A IHTIYACIM YOK NASI BSE BILSM DNYA YETR...BU NE SIMDI BILMIORM NEDN YAZDM BILMIORM..YENILK SZDE KALSN DUNYADA SIZIN OLSN HIC DERDI OLAN YOKMU DEME BILIOZ ONLARIDA ANLAYNDA ANLAR SON NOKTAMI NE OLE BSE MI ANLAMADM BENDE TEK KELIME SICIO BAZEN INSANN AZINA BOLE BI BOK YAPMADN KALIOSN SE GBI HERKSN DERDI VAR BILIOZ DERDI OLAN NPAR BILIOZ NEDN DERT VAR ONU BILMIOZ YASIOZ YASIOZZZZ | ||
|
||
| Herkes kendi bakış açısından bakıyor hayata ve insanlara. Benciliz işte sonuna kadar. Algılamamız bile öyle hayat çok garip açıkçası. İpsiz kuklalardan farkımız yok, neye göre mücadele ediyoruz anlamdıramıyorum ki. Neye göre dağıtılıyor bu senaryolar eğer bir oyunsa yaşamak, adaleti kim koruyor ki? Adil mi yaşam? Yoksa bu su, hava ve biraz toprak bileşimi gezegende kendi kaderimize mi terk edildik? Denildiği gibi Tanrı 6 günde dünyayı yaratıp sonsuza dek bizim çığlıklarımızı duymamak için kulaklarını mı tıkadı? Yüce kurtarıcı, ilahi güç nerde? hayat sadece bir yalandan ibaret mi yoksa ? lanet olsun. |
||
|
||
| hayat, kazanmak da değildir, kaybetmek de ; hayat sadece bir oyundur. burdaki amaç sadece bu süre boyunca keyfine varıp varamadığındır, oyunun. Mitorolojide bir öyküde öldükten sonra kişiye cennete gidebilmesi için doğru yanıt vermesi gereken 2 soru sorulurmuş: 1. hayatından tekrar yaşamak isteyecek kadar zevk aldın mı? 2. başkaları senin hayatından zevk aldılar mı? |
||