|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Nihayet günlerdir dedikodusu yapılan hadise nihayete erdi ve dünya devi METALLICA 3.kez türk topraklarında,biletler biletix'de.. Yer: ALİ SAMİYEN STADYUMU Bilet fiyatları; 1.Kategori: 350,00 YTL SAHNE ÖNÜ 2.Kategori: 150,00 YTL VIP 3.Kategori: 85,00 YTL SAHA İÇİ 4.Kategori: 90,00 YTL NUM./KAPALI TRB. 5.Kategori: 75,00 YTL NUM./KAPALI TRB. 6.Kategori: 50,00 YTL YENİ AÇIK TRB. Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| METALLICA için şimdiye kadar Türkiye üzerinde kurulmuş en büyük sahneyi kuracak olan ekip, toplamda 800 metrekarelik bir sahne için çalışıyor. Ayrıca yurtdışından Dünya çapındaki büyük festivallerde kullanılan, çelik konstrüksiyon sahne sistemi getiriliyor. 21:00 1.Kategori: 350,00 YTL SAHNE ÖNÜ 2.Kategori: 150,00 YTL VIP - TÜKENDİ 3.Kategori: 90,00 YTL NUM./KAPALI TRB. (TÜKENDİ) 4.Kategori: 85,00 YTL SAHA İÇİ 5.Kategori: 75,00 YTL NUM./KAPALI TRB. 6.Kategori: 50,00 YTL YENİ AÇIK TRB. Register or Login |
||
|
||
Bu konser kacarmi ya...kaciyor iste Kapida dinlemeyede raziyim ne güzel tamda dogum günümden bir gün önce... benim ne isim var burda yaaa...türkiyem canim türkiyem bensiz konser ühüü....
|
||
|
||
Gidiyorum ama Metallica yerine Judas'ı tercih ederdim
|
||
|
||
ben de gidiyorum =) gitmesem ayıp olurdu zaten
|
||