|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1592 Somewhere Only We Know A Bad Dream Atlantic Nothing In My Way "This Is The Last Time" "Everybody's Changing" |
||
|
||
| Kristal Top Gördüğüm adam kim? Nerede olmalıyım? Kalbimi kaybettim,onu derine gömdüm Demir denizin altına Oh,kristal top,kristal top Hepimizi koru,bana hayatın güzel olduğunu söyle Aynaya,duvardaki aynaya Çizgiler hiç bu kadar kirli değildi Burada olduğuma bile emin değilim Ne kadar bakarsam o kadar düşünürüm Kaybolmaya başladığımı Oh,kristal top,kristal top Hepimizi koru,bana hayatın güzel olduğunu söyle Aynaya,duvardaki aynaya Oh,kristal top,şarkımı duy Saklanıyorum,yanlış olduğunu biliyorum Öyleyse beni ait olduğum yere koy Nerede olduğumu bilmiyorum Ve gerçekten umrumda değil Kendi gözlerime bakıyorum Orada kimse yok Dünyaya düşüyorum Havayı arıyorum Ama tüm aldığım aynı eski boş bakış Oh,kristal top,kristal top Hepimizi koru,bana hayatın güzel olduğunu söyle Aynaya,duvardaki aynaya Oh,kristal top,şarkımı duy Saklanıyorum,yanlış olduğunu biliyorum Öyleyse beni ait olduğum yere koy |
||