|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Basın açıklaması Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Sağlık olsun.. | ||
|
||
Getirecek adam bulamadılar herhalde
|
||
|
||
| off ya bende sans zerre kadar yok valla | ||
|
||
off ya bende sans zerre kadar yok valla gidecek miydin?
|
||
|
||
... bu sene gideceKtik
|
||
|
||
| iyi denk olmuş. zaten kimse gitmezdi bu sene metallica judas lenny derken para yetmez. gerçi şahsen zaten sevmiyorum rockn coke u | ||
|
||
oufff ha harby tam bu sene gıdelım die karar alıp ortamı hazırlıoruz olanlara baq mal gby gıdmedım geçen senee ![]()
|
||
|
||
| iii oldu barışa rocka herzaman tam destek... | ||
|
||
| rock coke da bi rock festivali ve hemen hemen aynı gruplar hadda rock coke daha sıtematıq daha fasla grup cagırıo bu daha i deilmy ? | ||
|
||
| daha iyi hizmetler ve yeniliklerle tekrardan bizlerle olacaklar. | ||
|
||
daha iyi hizmetler ve yeniliklerle tekrardan bizlerle olacaklar. bu güzel bir haber
|
||
|
||
vah vah yazık neyse adamlar kendı açılarındanda haklılar malum rockn antalyada gorgoroth gelıyor daha nolsun judas,testament derken getırecek saglam bomba ısımlerı bulamadılar vede sonuç hüsran umarım 2089 yılına kadar olmaz bu festıval gereksız
|
||
|
||
| ztn gitmicektim birde çok güzel gruplar gelmiyordu bence iyi olmuş iyi grupları getirene kadarda yapmasınlar bence | ||
|
||
Aaaa cok üzüldüm eheheh...zaten gidemiycektim... her sene ayni seyi yasiyorum...tv den izle ac cesmeleri ve birgün benimde orda o cocsku icersinde oldugumu hayal etmek.... bu sene farkli olucak demekki
|
||