TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Türk Rock Müzik

Konu: Umay Umay

Sayfa: [ 1 ]

nightmare_storm 14.04.2008 05:19:15

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın
1966'da Trabzon'da doğdu.Gerçek ismi Umay Gedikoğlu.
1990 yılında “Hush” topluluğundan eray artan ve melih rona ile ilk müzik çalışmalarına başladı. “Leprechaun” adını verdikleri bu toplulukla kısa bir süre çalışma yapan umay’ın pop rock tarzında çıkmış “Umay Umay” (1994), “Naylon” (1996) ve "Ağzı Bozuk Aşk Mektubu" (2002) adlı üç albümü vardır.
2 çocuk annesi ve çok iyi bir anne olduğu söylenir..
Ayrıca çok iyi bir yazardır Umay.Kitaplarının hepsi Turuncu Medya'dan çıkmıştır.
Masmavi bir yazar,müzisyendir..
Kalbi kırmızı olmayanlardan nefret eder.
-Rüya Duvarları
-Orospu Kırmızısı
-Bütün Güzel Çocuklar Şüpheli
-Sokaklar Uyudu artık Öpüşebiliriz
-34 U 442 /Veda Busesi

Albümleri:
*Umay Umay
*Naylon
*Ağzı Bozuk Aşk Mektubu

kurena(: 14.04.2008 06:43:04
hiç dinlemem yorum yapıyım genede tarzım değil ondan yani kendi çapında başarılımı hiç takip etmedim Roll Eyes Roll Eyes

nightmare_storm 14.04.2008 09:12:08
Mete Özgencil ile çalışmalarını beğeniyorum ama artık ikisi de pek ortalıklarda gözükmüyorlar. Undecided

Toksin 25.04.2008 08:00:47
yav boole karelere bol falan bi şarkısı vardı şans eseri tv de dinledik gok2 de vardı aman igggg çok kötüydü bidaha dinlemekde istemiyorum zaten....

SuYuN ReNgi 29.04.2008 04:56:51
ben kendilerini pek sevmem ama yazdığı şarkıların sözleri güzel olabiliyor bazen...

Disturbed 12.05.2008 08:47:25
düşmedim daha mutlaka dinleyin bence
gecen gunun beni neden tanimadi,elin kolun beni nasil saramadi,o bendeki cani henuz yoramadi, ooof oooof süper bi şarkı

nightmare_storm 12.05.2008 08:51:42
düşmedim daha mutlaka dinleyin bence
gecen gunun beni neden tanimadi,elin kolun beni nasil saramadi,o bendeki cani henuz yoramadi, ooof oooof süper bi şarkı
güzel şarkıdır ayrıca yaptığı düetlerde cabası.

Sayfa: [ 1 ]