|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 The Spirit Of The Cherokee Hüzün yolculuğu başlamıştı tüm Cherokee'ler için Beyaz adamlar değiş tokuş yapmak ve ödünç almak için geldiler, Fakat sonra topraklarımızı terk etmediler Bazılarımız tekneyle alındı, ve denizde öldü Hayatta kalanlarımız ise kölelik için satıldı Onları kardeşlerimizmiş gibi karşılamıştık, Açgözlülükleri hakkında hiçbir şey bilmiyorduk Avcı olarak doğduk, av olarak değil, beyaz adam benim yerime avlanıyor Biz hayvanların torunlarıyız, onların arasında özgürce yaşarız Hüzün yolculuğumuz bir gün Yaralı Diz deresinde son bulacak Yüce Ruh, yıldırım kuşları uçuyor, vahşi ve özgürüz Açık gökyüzünde savaşıp ölmek için, hayalet at koş benim için ! Hayalet Dansını yaptığımızda, Buffalo geri dönecektir Savaş için kendimizi boyarız, Kan ve ateş yanar şimdi Yüce Ruh bize güç ver, gökyüzüne al bizi Cherokee'ler cesurdur, Ölmekten korkmayız Yüce Ruh, yıldırım kuşları uçuyor, vahşi ve özgürüz Açık gökyüzünde savaşıp ölmek için, hayalet at koş benim için ! Kızıl Bulut, Kara Şahin, Oturan Boğa, Çılgın At, Geronimo Güçlü ve cesur savaşçılar mezara Çok fazla ölüm vardı Daha fazla olacak Büyücü Hekim dans ediyor, Bizi savaşa çağırıyor Baltalar gururla havayı yarıyor, Beyaz adamın ölmesini istiyor Yüce Ruh, yıldırım kuşları uçuyor, vahşi ve özgürüz Açık gökyüzünde savaşıp ölmek için, hayalet at koş benim için ! Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın [ Manowarturk.com Alıntı'dır, paylaşmak istedim H&K kardeşlerim! ] : ) |
||
|
||
| Yeah,süper. Sağol.(Lütfen kızma gothicler hakkındaki yorumum için sadece bilirsin gothic olduğunu söyleyip bi b.k olamayan çok var memlekette Seni tanımıyorum.Alınma.
|
||
|
||
Sorun o değil veya alınmak filan değil, en azından bilmeden etmeden herkesin içinde deme böyle şeyleri.
|
||