|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Uzun zamandır hobim olan kılıçlar ile ilgili bir konu açayım dedim.İlgilenenler var mı ? ya da bir internet sitesinde kılıç resmi görüp çok beğenenler? veya benim gibi çizim yapıp yaptırmayı düşünenler?Burdan paylaşalım. Register or Login mesela kendileri legolas'ın short swordları diye geçer ama benim hayran olduğum kabzası altın işlemelerden oluşan kılıç
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Photoshopla yaptığım bir çalışma
|
||
|
||
iyi iş bişeyler biliyosun demek Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Samuray kılıçlarına takığım. Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| kurşunu bile ikiye bölen meşhur samuray kılıçları Register or Login |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
fakat kurşunu ikiye bölmesi pek birşey ifade etmezki kurşun yumuşak bir maddedir ve içi bakırdan yapılır.Tabiki Samuray kılıçlarının kötü olduğunu savunmuyorum ama söylediğim gibi kurşunu ikiye bölmesi birşey ifade etmiyor
|
||